Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Ė, mergai, nukrypsiu truputuką nuo egzistencinių klausimų.

Ar šlapia agro saugos nuo šalnų? 

Visa plėvelė šlapia. O lietus baigėsi, išsigiedrino. Aiškiai galim sulaukt šalnelės.

Blogai šlapia saugo...bet geriau ką nieko.

Šią kaip šią, jitą nakti tikrai realu.

Atsakyti

Laba 4u.gif
Nu negaliu nepakomentuot ax.gifKodėl galvoji, kad balsuotum dėl dvigubos pilietybės? Čia kalba eina apie konstitucijos 12 straipsnio keitimą, o ne dvigubos pilietybės suteikimo klausimas . ax.gifįPakeitus šio straipsnio formuluotę, priiminėt sprendimus dėl pilietybės būtų palikta Seimui,. Dabar šitie reikalai yra apspręsti Konstitucijoje. Seimas jau pagal sugedimo laipsnį galės priiminėti sprendimus , pavz, gal nutars, kad imigrantai turi teisę būt lietuviais biggrin.gif( nu kad lietuvių būtų daug smile.gif), tai nieks jau tautos nebeklaus . Ir galės tuos įstatymus keist pagal vėjo kryptį. Dar ir segregacija numatyta (kas be ko LT ne naujiena). Nes lietuviai dvigubą pilietybę galėtų turėti tik draugiškose šalyse, pvz, Baltarusijos lietuviai jau Lietuvos piliečiais nebegalėtų būt.
Lietuvos advokatūra

Viskas su tuo ok.

Atsakyti
Labas rytas.
Zolia,bet koks tyrimas rodo uzdegima.Net SM postu analize visai gerai rodo smegenu bukle biggrin.gif
Pasakysiu tik tiek ,is postu SM analizes ir anamnezes ,bei mano supergaliu naudojimo patirties- dauguma jusu esat tik Lietuves.Su didelem fobijom ir didybes bei persekiojimo manijom.
Integracija i ES jusu daugumos niekur deja neintegravo.O gaila.
Atsakyti

Kokia pašvaistė šiąnakt buvo 😍 o taip tingėjau eit į lauką 😄 per langą glesterėjau - dangus juodas. Bet orų temoj pradėjo kelt nuotraukas, mislinu -taigi graušiu save, jei tokiom tinkamom sąlygom būdama be miesto šviesų neišlįsiu pažiūrėt. Išlendu, glest į kitą pusę - o ten plika akim matosi 😍 a paskui jau visur aplink pašvaistė šoko. Gražuuuu... 

Pirmąkart pamačiau.

Atsakyti

.Net SM postu analize visai gerai rodo smegenu bukle biggrin.gif

Prajuokinai ))) bet taikliai ))

Atsakyti

Saintlina, nuostabi pašvaistė :4u: . Nesu mačiusi gyvai.

AA mes paskutiniai Europos pagonis, pakrikštyti nesugebėdavo... o Tu tikiesi , kad per kelis metus pasikeisim :D 

Yra tokia knyga , Penkios meilės kalbos.  Tai mano meilės kalba tikrai ne žodžiai... kažkaip pamenu senus laikus,  senus darbus. Nesvarbu ką kalba Dabar politikai.

Vienžo, kiekvienam savo.

Kaip keista vienai gyventi. Nei tvarkytis, nei maisto gaminti. Galima išlervėti  :D.  

Gražios dienos :4u: 

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Dukra pridėjo nuotraukų pašvaistės,nežinojome,galėjome pamatyti. ax.gif
Atsakyti

Labas rytas, apie audras ir pašvaistę man migrena pranešė, kad ją kur.

Šiąnakt taip pat galima bus pamatyt. Aš parpiau, nes stengiausi užmigt. Auksinį protą pažiūrėjau ir ant šonelio.

Šiandien sode bus darbadienis kaip reikalas. Sėsim į dirvą, sėsim agurkus į daigyklas, gėlių dar prisipirkau, reiks susodint.

Gražios dienos!

Atsakyti

Saintlina, nuostabi pašvaistė :4u: . Nesu mačiusi gyvai.

AA mes paskutiniai Europos pagonis, pakrikštyti nesugebėdavo... o Tu tikiesi , kad per kelis metus pasikeisim :D

Yra tokia knyga , Penkios meilės kalbos.  Tai mano meilės kalba tikrai ne žodžiai... kažkaip pamenu senus laikus,  senus darbus. Nesvarbu ką kalba Dabar politikai.

Vienžo, kiekvienam savo.

Kaip keista vienai gyventi. Nei tvarkytis, nei maisto gaminti. Galima išlervėti  :D.  

Gražios dienos :4u:

Na, aš specialiai bandžiau klausyti ką kalba be kažkokiš nusistatymų, tai irgi info duoda, nes dalis kalba realius dalykys, kita dalis kažkokius vėjus. 

Nu net tas populistas V protingų dalykų pasakė. 

Atsakyti

Labas rytas, apie audras ir pašvaistę man migrena pranešė, kad ją kur.

Šiąnakt taip pat galima bus pamatyt. Aš parpiau, nes stengiausi užmigt. Auksinį protą pažiūrėjau ir ant šonelio.

Šiandien sode bus darbadienis kaip reikalas. Sėsim į dirvą, sėsim agurkus į daigyklas, gėlių dar prisipirkau, reiks susodint.

Gražios dienos!

Bent Vilniuj dar šalnas žada...atsargiai su gėlėm. Aš svogūniukus kitą sav.sodinsiu.

Atsakyti

O gal jau pupeles sėt galima?

Atsakyti

Šiąnakt taip pat galima bus pamatyt.

Reiks sekt orų entuziastų temą )) kai tik ten pradeda kelt nuotraukas, galima eit laukan galvą užvertus :) 

Mano vaikis sakė - čia ženklas, kad LT Euroviziją laimės )))))  o šiaip labai gailėjosi, kad nebuvo kaime su savo fotiku, kai čia aurora šoko.

Atsakyti