Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Ate, aš sakyčiau, kad tavo draugė turi kreiptis pas dietologą (gydymo įstaigoje), kad peržiūrėtų visą jos valgiaraštį, supažindintų, kas kaip su kuo ir dėl ko. 

Aš gestacinį diabetą turėjau, susitvarkiau peržiūrėjus maistą. 

Atsakyti

Saintlina, už gražiausią balsuok biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Sunkus atvejis ir čia..

Atsakyti

Istorinis įvykis mano padangėj. Leido registruot Lesių darbinėj klasėj parodoj :yahoo: žinau, kad nieko jums tai nesako, bet man tai toooks netikėtumas... :wub:​  nemaniau, kad išvis šito pas mus sulauksim.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 10 gegužės 2024 - 15:06

Dėl dvigubos pilietybės aš už.

Atsakyti

Apie prezidentus jau išsiaiškinom tongue.gif
O kaip balsuoti dėl pilietybės ?
Kokia Jūsų nuomonė? Nes nuomonių tai visokių , velnias žino kuri teisinga ax.gif

Aš jau prabalsavau už išankstiniuose 

O su prezidentais sunkus atvejis. Atmetus visus reksnius ir populistus, lieka tik Ingrida su Gitanu. Tai pasirinkau pirmąją, nes ji turi aiškią poziciją, vertybes, nebijo pasakyt ką darys ir turbūt yra vienintele pakankamai stipri priimt net ir sunkius sprendimus, nemuilint ir nebėgt nuo atsakomybės. Taip pat ji turės laiko su valdančia dauguma išspręsti visokius metus besivelkancius įstatymų projektus, kad nebeliktų medžiagos amžinai juos vartyti ir manipuliuoti žmonėmis. Pažiūrėjau visus debatus, daug įvairiausių interviu su visais kandidatais ir vat taip sąmoningai apsisprendziau. Nors ir nemėgstu konservatorių 😁. Bet nėra is ko rinktis realiai 

Sunkus atvejis ir čia..

Nu pvz žemaitaitis gi visai simpatiškas 🤣

Atsakyti
Laba 4u.gif
QUOTE(Dusia37 @ 2024 05 10, 13:45)
Apie prezidentus jau išsiaiškinom  tongue.gif
O kaip balsuoti dėl pilietybės ?
Kokia Jūsų nuomonė? Nes nuomonių tai visokių , velnias žino kuri teisinga  ax.gif

Nu negaliu nepakomentuot ax.gif Kodėl galvoji, kad balsuotum dėl dvigubos pilietybės? Čia kalba eina apie konstitucijos 12 straipsnio keitimą, o ne dvigubos pilietybės suteikimo klausimas . ax.gif įPakeitus šio straipsnio formuluotę, priiminėt sprendimus dėl pilietybės būtų palikta Seimui,. Dabar šitie reikalai yra apspręsti Konstitucijoje. Seimas jau pagal sugedimo laipsnį galės priiminėti sprendimus , pavz, gal nutars, kad imigrantai turi teisę būt lietuviais biggrin.gif ( nu kad lietuvių būtų daug smile.gif ), tai nieks jau tautos nebeklaus . Ir galės tuos įstatymus keist pagal vėjo kryptį. Dar ir segregacija numatyta (kas be ko LT ne naujiena). Nes lietuviai dvigubą pilietybę galėtų turėti tik draugiškose šalyse, pvz, Baltarusijos lietuviai jau Lietuvos piliečiais nebegalėtų būt.
Lietuvos advokatūra
Atsakyti

O tai norėtum ruskyno dvigubų piliečių?

Atsakyti
P.S. ar kas esat girdėję apie Norvegijoje daromą išsamų kraujo tyrimą, kuris parodo lėtinius uždegimus smegenų ląstelėse?
Papildyta:
QUOTE(Anidanda @ 2024 05 10, 18:17)
<p>O tai norėtum ruskyno dvigubų piliečių?</p>

O man lietuvis visur yra lietuvis. ax.gif
Atsakyti

Papildyta:
O man lietuvis visur yra lietuvis. ax.gif

Teoriškai taip, bet praktiškai tai keltų grėsmę saugumui. Todėl ir yra padarytos išimtys 

Atsakyti

O tai norėtum ruskyno dvigubų piliečių?

Tai šitiems gal neduos??

Atsakyti

Ė, mergai, nukrypsiu truputuką nuo egzistencinių klausimų.

Ar šlapia agro saugos nuo šalnų? 

Visa plėvelė šlapia. O lietus baigėsi, išsigiedrino. Aiškiai galim sulaukt šalnelės.

Atsakyti

Aš jau prabalsavau už išankstiniuose  O su prezidentais sunkus atvejis. Atmetus visus reksnius ir populistus, lieka tik Ingrida su Gitanu. Tai pasirinkau pirmąją, nes ji turi aiškią poziciją, vertybes, nebijo pasakyt ką darys ir turbūt yra vienintele pakankamai stipri priimt net ir sunkius sprendimus, nemuilint ir nebėgt nuo atsakomybės. Taip pat ji turės laiko su valdančia dauguma išspręsti visokius metus besivelkancius įstatymų projektus, kad nebeliktų medžiagos amžinai juos vartyti ir manipuliuoti žmonėmis. Pažiūrėjau visus debatus, daug įvairiausių interviu su visais kandidatais ir vat taip sąmoningai apsisprendziau. Nors ir nemėgstu konservatorių 😁. Bet nėra is ko rinktis realiai  Nu pvz žemaitaitis gi visai simpatiškas 🤣

Žalimas nėr populistas, bet, tiesa, debatuose Šimonytė gerai atrodė.

Pasižiūrėjau šiandien, tai tik vienas atsakymas labai nepatiko,  kad nevetuotų PVM didinimo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 10 gegužės 2024 - 18:15