Ate, aš sakyčiau, kad tavo draugė turi kreiptis pas dietologą (gydymo įstaigoje), kad peržiūrėtų visą jos valgiaraštį, supažindintų, kas kaip su kuo ir dėl ko.
Aš gestacinį diabetą turėjau, susitvarkiau peržiūrėjus maistą.
Apie prezidentus jau išsiaiškinom
O kaip balsuoti dėl pilietybės ?
Kokia Jūsų nuomonė? Nes nuomonių tai visokių , velnias žino kuri teisinga
Aš jau prabalsavau už išankstiniuose
O su prezidentais sunkus atvejis. Atmetus visus reksnius ir populistus, lieka tik Ingrida su Gitanu. Tai pasirinkau pirmąją, nes ji turi aiškią poziciją, vertybes, nebijo pasakyt ką darys ir turbūt yra vienintele pakankamai stipri priimt net ir sunkius sprendimus, nemuilint ir nebėgt nuo atsakomybės. Taip pat ji turės laiko su valdančia dauguma išspręsti visokius metus besivelkancius įstatymų projektus, kad nebeliktų medžiagos amžinai juos vartyti ir manipuliuoti žmonėmis. Pažiūrėjau visus debatus, daug įvairiausių interviu su visais kandidatais ir vat taip sąmoningai apsisprendziau. Nors ir nemėgstu konservatorių 😁. Bet nėra is ko rinktis realiai
Sunkus atvejis ir čia..
Nu pvz žemaitaitis gi visai simpatiškas 🤣
Aš jau prabalsavau už išankstiniuose O su prezidentais sunkus atvejis. Atmetus visus reksnius ir populistus, lieka tik Ingrida su Gitanu. Tai pasirinkau pirmąją, nes ji turi aiškią poziciją, vertybes, nebijo pasakyt ką darys ir turbūt yra vienintele pakankamai stipri priimt net ir sunkius sprendimus, nemuilint ir nebėgt nuo atsakomybės. Taip pat ji turės laiko su valdančia dauguma išspręsti visokius metus besivelkancius įstatymų projektus, kad nebeliktų medžiagos amžinai juos vartyti ir manipuliuoti žmonėmis. Pažiūrėjau visus debatus, daug įvairiausių interviu su visais kandidatais ir vat taip sąmoningai apsisprendziau. Nors ir nemėgstu konservatorių 😁. Bet nėra is ko rinktis realiai Nu pvz žemaitaitis gi visai simpatiškas 🤣
Žalimas nėr populistas, bet, tiesa, debatuose Šimonytė gerai atrodė.
Pasižiūrėjau šiandien, tai tik vienas atsakymas labai nepatiko, kad nevetuotų PVM didinimo.