Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Ačiū Luety,kada nors sugrįšiu.Nenoriu niekam užkliūti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2022 04 27, 06:39)

Labas rytas.
Ačiū Luety,kada nors sugrįšiu.Nenoriu niekam užkliūti. mirksiukas.gif

Jau užkliuvai. Kodėl tortą atnešei su krapais?? Viduj kas, bulvės su mėsa? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2022 04 27, 06:34)
Planuojamas. Žmonės planuoja, Dievas juokiasi. Būna ir taip.

Ar manai, kad Bermuduose neįmanomos oro uosto statybos?

Taigi kaip tik manau ,kad net labai imanomos ir reikalingos.Su spaceX aplikacija.Visokiems keistuoliams transportuot.Ir prasau manes cia nekaltinti ,ne as ten tuos bermudus isteigiau.
Ingrida ,tu jau uzkliuvai.Nori ar nenori.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2022 04 27, 06:43)
Jau užkliuvai. Kodėl tortą atnešei su krapais?? Viduj kas, bulvės su mėsa?  bigsmile.gif

EX fantaziją įjunk.Čia gal mėtos susmulkintos?Niekaip nedera bulvės su mėsa? mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ingrida, o tau ne dzin, kad kažkam kliūvi? Jei kažkas už tavęs užkliuvo, tai ne tavo problema.

Mano mama vakar pareiškė, kad būtų gerai kokius 10 braškių daigus pasisodint blink.gif. Tai kur man juos dabar gaut?

Koks seniai užmirštas lengvumo jausmas po vakar nevalgymo... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 04 27, 07:06)
Ingrida, o tau ne dzin, kad kažkam kliūvi? Jei kažkas už tavęs užkliuvo, tai ne tavo problema.

Mano mama vakar pareiškė, kad būtų gerai kokius 10 braškių daigus pasisodint blink.gif. Tai kur man juos dabar gaut?

Pagal ilgalaikes oru prognozes drisciau rekomenduot darzoviu troskinio rinkinio darzoves.
Kava ,valgau raugintas avizas.Pripratau.O vaizdas ir jausmas ilendant i senus skarmalus - nepakartojamas.Radau suknia ,kuria devejau per 40 vakariene.HM DIVIDED kolekcija,kaip tas daiktas isgyveno iki siol,tai dabar idea fix i ja ilist biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 27 balandžio 2022 - 07:15
QUOTE(IngridaB @ 2022 04 27, 07:03)
EX fantaziją įjunk.Čia gal mėtos susmulkintos?Niekaip nedera bulvės su mėsa? mirksiukas.gif  biggrin.gif

Ingridut, su kulinarinėm fantazijom pas mane liūdnai. Nieko neįkertu biggrin.gif mėtas tik arbatoj įsivaizduoju ax.gif
Papildyta:
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 04 27, 07:06)

Tikrai keista tavo mama.. 10 daigų.. Svieto ir varnėnų juokinimas. Nebus varnėnams ką palest, badaus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 27 balandžio 2022 - 07:17
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 04 27, 08:10)
Pagal ilgalaikes oru prognozes drisciau rekomenduot darzoviu troskinio rinkinio darzoves.
Kava ,valgau raugintas avizas.Pripratau.O vaizdas ir jausmas ilendant i senus skarmalus - nepakartojamas.Radau suknia ,kuria devejau per 40 vakariene.HM DIVIDED kolekcija,kaip tas daiktas isgyveno iki siol,tai dabar idea fix i ja ilist biggrin.gif

Alta, būk gera - nešnekėk apie tas avižas - tuščias skrandis bando persiverst... biggrin.gif Nors... Gal ir neblogai - tuomet ir antrą dieną nevalgysiu lotuliukas.gif

QUOTE(Ex @ 2022 04 27, 08:16)

Tikrai keista tavo mama.. 10 daigų.. Svieto ir varnėnų juokinimas. Nebus jiems ką palest, badaus.

Tai, tipo, nusiskint kokią uogą... Turėjo kelis krūmus, bet šiemet kažkur dingo jos braškės. Nupirkčiau ir 20 - reikia gi ir varnėnams, kaip tu sakai biggrin.gif. Tik nežinau, kaip per kelias dienas suorganizuoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 04 27, 09:06)

edaigai 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Muka , kaip supratau kraustotės į sodą gyventi ? Vasaros sezonas ?
Smagu , paukštukai pypauja 4u.gif
Tai buvo šalna iki -3 ar nelabai ? Kaune nieko nesimato . Telefonas rodė , kad bus .
Noriu į kaimą, bet darbai ,reikalai Kaune cypia. O ten žydi pukuota vyšnia ir abrikosai . Jaučiu . Gal ryt pavyks nuvažiuoti.
Sekmadienį šventė, važiuosim mamas lankyti .
Taigi savaitgalis bus trumpas.
Gražios dienos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2022 04 27, 08:33)

Ačiū, ale turbūt nespės ateit iki savaitgalio. Gal bandyt pasiskambint... O kokias tu iš jų rekomenduotum? Kad būtų skanios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 04 27, 09:41)
Ačiū, ale turbūt nespės ateit iki savaitgalio. Gal bandyt pasiskambint... O kokias tu iš jų rekomenduotum? Kad būtų skanios biggrin.gif

pirkau Honey sakė pasirinkimas geras o atėjo labai greitai per dvi dienas.
Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2022 04 27, 09:41)
Labas rytas,
Muka ,  kaip supratau  kraustotės į sodą gyventi ? Vasaros sezonas ?
Smagu , paukštukai pypauja  4u.gif
Tai buvo šalna iki -3 ar nelabai ?  Kaune nieko nesimato . Telefonas rodė , kad bus .
Noriu į kaimą, bet darbai ,reikalai Kaune cypia. O ten žydi pukuota vyšnia ir abrikosai . Jaučiu .  Gal ryt pavyks nuvažiuoti.
Sekmadienį  šventė, važiuosim mamas lankyti .
Taigi savaitgalis bus trumpas.
Gražios dienos  4u.gif

jo kraustomės po truputuką. Šalnos sode nebuvo. Jo jau žydi abrikosas o persikas irigi tuoj tuoj sprogs
Atsakyti