Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Ingrida, gal pas Tave nebėra kam kristi wub.gif 4u.gif tongue.gif
Su metais tas svoris vis sunkiau krenta ir lengviau kabinasi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Apie svorį : Mano giminėj vienam žmogučiui kepenų ir cholesterolio tyrimai buvo labai blogi . Jau ne pirmi metai, šiemet dar blogesni... Gydytojai parašė siuntimą papildomai konsultacijai. Kadangi nemokamai konsultacijai Šiauliuose eilė registracijai !!!!! tik po pusės metų , nuėjo privačiai . Gali sau tai liesti . Gydytojas pasakė - per du mėn , 10 pr svorio numesti. Pasakė ką valgyti . Svarbiausia ko ne ( pieno produktų ir miltų tikrai neleido ) . Išgąsdino. Žmogus susiėmė. Numetė. Pakartotini tyrimai normos ribose. Tiek kepenų tiek cholesterolio. Vyras, 180+ svėrė apie 100. Gyvena aktyviai tai judesio tikrai ne trūkumas. Tik juokavo kad seniau po vakarienės prie teliko ir dar kažko saldžiai . O dabar po vakarienės kieman, darbų dirbti - kad nenorėti užkandžiauti .
Mano pastebėjimas toks, kad ir ką kitam begamintume- sveikai ir tt, kol pats žmogus nenorės, nieko nepasikeis.
Atsakyti

Bliamba, kaip gaila.. 

Atvažiavau į kaimą. Uždengiau braškes triguba agro. Medelių normaliai neapžūrėjau, prietema jau. 

Šalnas rodo iki savaitės galo.. 

Šiąnakt nebuvo pas mus.

Žodžiu, pirksiu geros agro ir kitamet saugosiu.

Šilkmedis kažin ar atsogaus. Nušalo uždengtas.

Popa lialia skiepytas ir labai spkarpytim šaknim pirktas. 

Atsakyti

Žodžiu, man paūmėjimas. Skauda. Gal reik vaistų pagert bent nakčiai.

Dasimokėjau už lazerį "į kišenę", nes kito net varianto nebuvo... Tai gavos vienai pusei 8 kartai, kitai 4. Kažin užteks ar dar ir ryt 🤔 ?

Kitas dalykas. Kinezė moko kvėpuot, nes ji ten kažkur alternatyvios medicinos sferoj dar difba ir siūlo man pas osteopatą. Tipo reik kaukolės korekcijos dėl tų sinusitų.

Tipo gali sietis. Nžn, nebent tie visi antibai pablogino bendrą organizmo būklę, su pilvu blogai... kinezė sako, kad ir juosmeny gali veikt pilvo spazmai ir atsargiai su mankštom. Nu gal ir gali. 

Nosis toliau nėr ok. Nepūliuoja, bet kažkoks diskomfortas yra. 

Kvėpavimais aš gal visai ir tikiu, nes po 20 min.minimalių mankštų su teisingu kvėpavimu tikrai ok būna, o ta osteopatija nžn.net. Patikėčiau, tai nuvaryčiau.

Dar, kažin, realu, kad praeis kokių porą sav.ir pagerės tiesiog? 

Atsakyti
Man atrodo ,kad pora savaiciu turkijoje labai pakoreguotu kaukole su visu turiniu.Butent pora savaiciu.
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2024 05 09, 10:17)
Kvėpavimais aš gal visai ir tikiu, nes po 20 min.minimalių mankštų su teisingu kvėpavimu tikrai ok būna, o ta osteopatija nžn.net. Patikėčiau, tai nuvaryčiau.

Buvus ne kartą. Pasako daugiau negu tyrimai.
Taigi sakiau , kad mano raganius mane pačiupinėjęs pasakė kas pas mane ne taip. Nors esveikatoje nebuvo to tyrimo atsakymo . Žinojau aš ir mano šeimistas. Todėl ir vadinu raganiumi ... Gerąją prasme.
Jo aprašymas :
Taikomoji kineziologija, osteopatija, manualinė terapija, holistinė medicina.

Man Turkija tai ligos ... Muka sirgo , jos brangiausias sirgo. Amadėjos vaikas visą savaitę sirgo . Masažistų ten gerų yra. Man masažistas atmasažavo tai ko nereikėjo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif . Jie moka smile.gif
Atsakyti

Man atrodo ,kad pora savaiciu turkijoje labai pakoreguotu kaukole su visu turiniu.Butent pora savaiciu.

Deja nesigaus...

Atsakyti

Buvus ne kartą. Pasako daugiau negu tyrimai. Taigi sakiau , kad mano raganius mane pačiupinėjęs pasakė kas pas mane ne taip. Nors esveikatoje nebuvo to tyrimo atsakymo . Žinojau aš ir mano šeimistas. Todėl ir vadinu raganiumi ... Gerąją prasme. Jo aprašymas : Taikomoji kineziologija, osteopatija, manualinė terapija, holistinė medicina. Man Turkija tai ligos ... Muka sirgo , jos brangiausias sirgo. Amadėjos vaikas visą savaitę sirgo . Masažistų ten gerų yra. Man masažistas atmasažavo tai ko nereikėjo biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif. Jie moka smile.gif
Ta mano poliklinikos kinezė užsiima kineziologija. Į Turkiją važiuosiu. Nžn, gal padės tiesiog poilsis. 

Rimtai geri masažai? Reiks nuvaryt 😃

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 09 gegužės 2024 - 09:50
QUOTE(Amadėja* @ 2024 05 09, 10:49)
Ta mano poliklinikos kinezė užsiima kineziologija. Į Turkiją važiuosiu. Nžn, gal padės tiesiog poilsis. 
Rimtai geri masažai? Reiks nuvaryt 😃

Nebuvusi tik pas kineziologą, nieko negaliu pasakyti kaip dirba ta technologija. Kur buvusi visi platesnio spektro gydytojai.
Kad būtų galima masažuoti , reikia pirma raumenį atpalaiduoti , "paleisti" įtemptas fastijas. Tiek aš suprantu , kiek pati susidūrusi , kiek pati mokiausi.
Kas per mada atsirado kažkuo tikėti : mokslu , daktarais, kitom teorijom?
Tikėti galima į dievą. Ir taškas.
Visa kita ne tikėjimo reikalas. Arba tu priimi informaciją ir darai tai ką tau sako , arba nesutinki ir nedarai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 09 gegužės 2024 - 10:07

Labos :)

Na ne šalis kalta, kad sirgome su MB (tiesa dar aš vis su dideliu CRB) manau ne laiku ir ne vietoje įkvėpėme:( Bet šiemet ne į Turkiją  :rolleyes:  Amadėja manau Dusia perkeltine prasme rašė apie masažistus. Man ir ir MB masažai tinka, visada darausi. Raganos t.y. manęs nieks neužburs, nevėrnas tamošius esu, pamatau ir išgirstu tarp eilučių ir t.t. tai sunku mane įtikinti.

Dėl slogos daug čia nerašiau, bet apie kalėdas buvau pasigavusi slogą o gal sinusitą, prasirgau 6 savaites pūlinga, su krauju ir t.t. nepurškiau nieko o tik šnypščiau, šnypščiau ir vėl šnypščiau, taip vargina labai, bet kažkaip ptfu ptfu ptfu praėjo.

Amadėja ir poilsis labai gerai veikia, aplinkos t.y. kaip aš sakau tapetų pakeitimas jis daro stebuklus  :B 

Dusia džiaugiuosi už tave  :P šaunuolė valdai storėjimo procesus, aš po prednezelono ir dapsono jaučiu neatsistatysiu niekad, bet neužsidedu programos, viskam reikia laiko  :P 

Atsakyti

tiesa Dusiuk ar patenkinta langų robotuku, MB tai labai :) nors ir neišblizgina kaip rankomis, bet kiek klapatos mažiau. 

Atsakyti

Sveikos,

aš apie savo sveikatą patylėsiu taip pat. Muka, aš taip pat po labai smagų prednizolono dozių išsipučiau, dasimetė geras desėtkas nenukratomas. Jaučiuosi kaip rutuliukas. Na bet ką daryt, kol kas vaikštau, girdžiu, matau. Nauda didesnė už žalą. O kaip bus toliau, bus matyt. Man kiekviena diena yra iššūkis, nes nežinau kaip bus. Tad ir išmokau ta diena ir gyventi. Teisingiau, dar mokausi. Vertinu, ką turiu. Nes visada galima turėti mažiau, o nesinorėtų. Per daug mes kiekvienas įtakojam kitų gyvenimus. Nesinorėtų, kad pergyventų artimieji.

Mylėkite save ir skirkite sau laiko.

Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2024 05 09, 11:22)
<p>tiesa Dusiuk ar patenkinta langų robotuku, MB tai labai smile.gif nors ir neišblizgina kaip rankomis, bet kiek klapatos mažiau. </p>

Stiklintiems balkonams labai gerai . O langus aš valau rankomis:) Man greičiau ir švariau biggrin.gif Vaikas buvo išsivežęs, tai patenkintas buvo. Pas jį ten visokių sudėtingų langų yra.

Mukut iki tinkamo svorio man kaip iki mėnulio biggrin.gif

Pou 4u.gif wub.gif Sveikata neįkainojamas dalykas...
Atsakyti