Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Na skaniomis tas uogas vadinti tai kazkaip,keista.
Tas zilakrumis priklauso tu skaniuju - silkmedzio,mahonijos,barbariso,putino ,seivamedzio ir pan skanestu grupei.Isskirtiniam skoniui. biggrin.gif
Man pav mahonijos ir barbarisai visai nieko,i plova idet ,skonis iskart autentiskas.

Skiepytų šilkmedžių uogos netgi labai skanios

Atsakyti
Bulgarijoje silkmedziai auga savaime ir kaip piktzoles.Siaip skanus tie juodi.
Silkmedzio lapu arbata turi galinga priesuzdegimini poveiki.Amadeja rekomenduoju,tiesa reikia ju daug tu lapu.
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2024 05 08, 12:22)
Skiepytų šilkmedžių uogos netgi labai skanios</p>

Labai jau mažos tos uogos.Ir paklodę patiesiu,vistiek jas rinkti eina sau.Pas mus tarp dviejų obelų pasodintas jau peraugo ir obelis.Pernai paukščiams palikome.Manau juodos uogos didesnės?
Lapų arbata,man saldi,labai skani.Sako diabetikams labai gerai gerti?Kasmet prisidžiovinu.
Atsakyti
Pas mane baltas šilkmedis. Šlykštaus saldumo uogos. Gal mėlynas skanesnis ? Auga krūmu, nes pirmais metais nušalo . Savaitgalį dar buvo be lapų . Auga ir tegul auga. Bet tikrai ne tas medis kurį dėl uogų verta auginti , jei dar vietos trūkumas.
Lapų arbatą geriam. Iki Jonų skani , paskui nelabai . Nedžiovinu , nes žiemą aš labai retai arbatą geriu . Net susirgusi stengiuosi vandenį arba vandenį su citrina gerti. Viena gydytoja man kažkada taip patarė. Mažiau yra geriau .
Atsakyti
Jaučiu buvo lengva šalnelė.Apėjau ūkį,porą vasarinių jurginų apvirę. bigsmile.gif
Suskaičiavau 7 rožės atpirkti reikės,numirė.Neatsigauna pilnavidurė bordinė ežiuolė.
Kaunietės kaip jaučiatės per komendanto valandas?
Atsakyti

tai prie žemės tikrai daugiau.

Jo. Sodui šakės, net užmezgę slyvos nukepė

Atsakyti

Pas mane baltas šilkmedis. Šlykštaus saldumo uogos. Gal mėlynas skanesnis ? Auga krūmu, nes pirmais metais nušalo . Savaitgalį dar buvo be lapų . Auga ir tegul auga. Bet tikrai ne tas medis kurį dėl uogų verta auginti , jei dar vietos trūkumas.
Lapų arbatą geriam. Iki Jonų skani , paskui nelabai . Nedžiovinu , nes žiemą aš labai retai arbatą geriu . Net susirgusi stengiuosi vandenį arba vandenį su citrina gerti. Viena gydytoja man kažkada taip patarė. Mažiau yra geriau .

Juodojo skanios.

Atsakyti

Jo. Sodui šakės, net užmezgę slyvos nukepė

Bliamba, kaip gaila.. 

Atvažiavau į kaimą. Uždengiau braškes triguba agro. Medelių normaliai neapžūrėjau, prietema jau. 

Šalnas rodo iki savaitės galo.. 

Atsakyti

Kaunietės kaip jaučiatės per komendanto valandas?

Tai tik vienam rajone pas juos. Pas mus dviejuose :) mačiau vakar vienoj vietoj postą, bet parodė važiuoti nestojant. Šiaip nesimato tų pratybų.

Atsakyti
Labas rytas,
Ingridėl dzin ta komendanto valanda. Kur aš naktimis vaikščiosiu ar važinėsiu savo metuose biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Telefonas per naktį orus pakeitė, kita savaitė jau šilta žadama.
Ryt važiuosiu iki kaimo . Na viena aš ten nenakvosiu , ne mano nervams. Kažin kaip naujieji riešutmedžiai ? Gaila būtų, tik pasodinti jei nušaltų. Didysis aukštas, sunkiai pasiekia.
Iš gerų naujienų, beveik pavyko susigražinti vasarinį svorį smile.gif Sportuok nesportavęs žiemą vis tik lašinukas auga tongue.gif O pavasarį ir ėsti mažiau norisi ir judesio daugiau. O kai išvažiuoju į kaimą tai ir pavalgyti pamirštu. Ką ten pavalgyt, kaip Ex sakydavo ne***** ...
Gražios dienos 4u.gif

Atsakyti

Ir pas mus ant mažos slyvaitės tiek slyvukų primegzta buvo, didžioji dauguma dabar pajuodę..

Kriaušė viena pilna kriaušiukų, antroj tik ant vienos šakos, kitos išvis tuščios. 

Vyšnia viena primezgus, kitos nušąlę pilnai. Trešnės po kelias uogytes teturi, ale vienos didžiausios dar neapžiūrėjau, gal ant tos daugiau bus.

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Dar vis protarpinis,bet kad kg sunkiai krenta. ax.gif Jokių pyragų nebe kepu,ale ir toks tinginys kažką kepti.Vaikai buvo per mamos dieną šakotis ir tinginį sumakalavau.Kai būdavo pilna pyragų. ax.gif
Šiandien į miestą,bandysiu dar kokį 15-20 pomidorų nusipirkti,rizikuosiu.Po truputi reikia pildyti šiltnamius. mirksiukas.gif
Jau subedžiojau vakar žirniams pagaliukus,tie auga bet kokiu oru. biggrin.gif
Atsakyti