Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

šalna buvo. Vilniuj žolė pabalus, o žemesnėse vietose arčiau upės tai net kieta. 

Kaime irgi buvo, mama skambino, kad vanduo induose lauke leduku pasidengęs buvo.  Šiltnamiuose po agro viskas tvarkoj. Lauke pamatysim po kurio laiko.. braškės apklotos buvo, kaži kaip žydinčios šilauogės ir obelaitės?

Atsakyti

Nepatiko, kad suomiai praėjo.

suomiai man nepatiko, bet buvo aišku, kad praeis. Labai jau daug kam jie patinka. Nežinau, už ką, tiesa.

Atsakyti

Man visos dainos buvo be ryšio. Na mūsiškis visai nieko palygint, jaučiu normaliausias iš pusfinalio 

Labiausiai įsiminė tas kur be trauzu bėgiojo🤣. Blogąja prasme įsiminė.

Airių ragana ne ne, galvą man skauda iškart nuo tokių kakofoniju 

Atsakyti
Labai suprantu Luety,metai savo daro. 4u.gif 4u.gif Mus skiria 10 metų,nežinau kaip bus po tiek metų,jei sulauksime?Iki 58-59 nežinojau kas yra sanariai.Susinešioja organizmas. ax.gif MB ankščiau susinešiojo klubai,grynai susinešiojo,nuo darbo autoservize.
Jei ne spaudimas,pakankamai gerai jaučiuosi.Aš to spaudimo ir nejaučiu,bet jei reikia geriu vaistus. ax.gif Savo baisią ligą jau baigiu ir pamiršti. biggrin.gif
Saintlina,man atrodo ne vienodai Vilniuje ir šalnos buvo,kiek skaičiau fb.Lazdynuose,tikrai buvo,dukra irgi anksti šunį vedžiojo,balta sakė buvo.Pas mus atrodo nebuvo.Bet šaltas vėjas.
Auksaspalvis žilakrūmis dar nerodo jokios gyvasties?Nors jau ir ąžuolai,šilkmedis pradeda žaliuoti.Palaužus šakeles,rodo gyvybę.
Atsakyti
Net paguglinau ,kas tas zilakrumis.Tai kad ganetinai piktzolinis invazinis jis toks.Plinta kaip kvailumas,siom dienom.Garantuotai kazkas turi uz dyka.
Atsakyti

Aš kartais nemenkai vaikštau, padų man neskauda. Storapadė matyt?   Ir dėl sąnarių negaliu skųstis. Nebent apsileidžiu. Skauda raumenis. O jei dar kalnai tai skauda tas vietas kur nežinojai kad raumuo yra. Pvz blauzdas iš priekio. Nors atrodo , kad ten raumens nėra :D . Mano klubo sąnariai gal problematiški.  Per skausmus tenka išmankštinti. Sutepti... jei apsileidžiu.

Eurovizijos nežiūrėjau. Sporte trenerės tarpusavyje juokavo, kad su vyrais nekažką. Pažiūrėjus euroviziją.

Tai buvo ta šalna ar ne? 

Kitos naktys lyg šiltesnės?

Pas mus buvo -2 prie lango....

Atsakyti

Pas mus buvo -2 prie lango....

tai prie žemės tikrai daugiau.

Atsakyti
Dėkui Saintlina 4u.gif
Žilakrūmiai mano kaime iššala. Kaip ir budlėjos. Neverta vargti .
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2024 05 08, 11:13)
Net paguglinau ,kas tas zilakrumis.Tai kad ganetinai piktzolinis invazinis jis toks.Plinta kaip kvailumas,siom dienom.Garantuotai kazkas turi uz dyka.

Kažką ne ten žiūrėjai.Nemenkas krūmas,duoda uogas,panašias į vyšnias.Prieš kelioliką metų siunčiausi iš Kauno,kaip ir šilkmedį,tik atsiradūsį.
https://botanika.vdu...ngi-zilakrumiai
Daug metų mb vis nupjaudavo,turėjo būti didelis krūmas jau.Na bet tiek metų gyveno? bigsmile.gif
Su Budlėjomis irgi nesusigyvenu,O mamai daviau plencus,sode gyvena pas ją.
Atsakyti
Na skaniomis tas uogas vadinti tai kazkaip,keista.
Tas zilakrumis priklauso tu skaniuju - silkmedzio,mahonijos,barbariso,putino ,seivamedzio ir pan skanestu grupei.Isskirtiniam skoniui. biggrin.gif
Man pav mahonijos ir barbarisai visai nieko,i plova idet ,skonis iskart autentiskas.
Atsakyti
Ingrida, koks įdomus Tavo augalas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2024 05 08, 12:05)

Man pav mahonijos ir barbarisai visai nieko,i plova idet ,skonis iskart autentiskas.

Barbarisus tik į plovą ir dedame,nors dukra mėgsta juos ir taip valgyti.Šiemet didžiulį krūmą išskirstėme į kelis,nes mb siunta,jei kas pasodinta šalia namo,neva pūdo. ax.gif Palikome nedidelį.O sidabražolę,jau senoką išskirstėme,matau kažin ar gyvi krūmai?Gal iš šaknų atsigaus?Jau sumedėjęs ir buvo krūmas labai. ax.gif Irgi nuo namo iškasė.
Atsakyti