Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Gal čia ne tame reikalas? Gi susidėvi su metais kažkas tuose paduose.

Aš kad ir sedžiu darbe, bet prieš/po vistiek kasdien minimum 10 km praeinu.

Paduose gal nesusidėvi. Permažai basi vaikštom ir nelaipom 😂 

Žodžiu, nesimankština pėdos mūsų 🙄

Manau.

Atsakyti

Paduose gal nesusidėvi. Permažai basi vaikštom ir nelaipom 😂  Žodžiu, nesimankština pėdos mūsų 🙄 Manau.
Nee, esu skaičius, kad kažkas susidėvi ar elastingumą praranda su amžium. Bijau nusišnekėt, gal jungiamasis audinys ar pan.? Čia Anidanda geriausiai žinos :).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 07 gegužės 2024 - 20:09

Susidėvim mes visi su visais padais 🤣

Atsakyti

Nee, esu skaičius, kad kažkas susidėvi ar elastingumą praranda su amžium. Bijau nusišnekėt, gal jungiamasis audinys ar pan.? Čia Anidanda geriausiai žinos :).

Elastingumą, tai viskas praranda 😃

Atsakyti

😭😭😭

Atsakyti

Deja )) 

Atsakyti

Žiūrit Eurovizija?

Atsakyti

Žiūrit Eurovizija?

Nea...vyras futbolą žiūri 😁

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti

Žiūrit Eurovizija?

žiūrėjau :) bet iki galo nemačiau, užmigau :)  kas galvojau, kad pateks į finalą, tie ir pateko. 

Didžiausią prisiminimą paliko airiai ))) dainos nepamenu visai, tik vaizdą. Ko turbūt ir siekiama buvo :)

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2024 05 08, 09:30)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Anidanda" data-cid="73147298" data-time="1715111888"><div><p>Žiūrit Eurovizija?</p></div></blockquote><p>žiūrėjau smile.gif bet iki galo nemačiau, užmigau smile.gif  kas galvojau, kad pateks į finalą, tie ir pateko. </p><p>Didžiausią prisiminimą paliko airiai ))) dainos nepamenu visai, tik vaizdą. Ko turbūt ir siekiama buvo smile.gif</p>

Airę nusižiūrėjau jau seniau, kai klipą pamačiau. Man labiausiai patiko tas perėjimas nuo psichodelinės dalies prie ramios - toks netikėtas. O tas vaizdas tai man kažkaip joks - karnavalas ir tiek. Bet įspūdingas ir jau tikrai išsiskiriantis smile.gif
Nepatiko, kad suomiai praėjo.
Mūsiškis normaliai. Nors iš visų tai kokios 12-13 dainų man geresnės už jo smile.gif
Atsakyti

Aš kartais nemenkai vaikštau, padų man neskauda. Storapadė matyt?   Ir dėl sąnarių negaliu skųstis. Nebent apsileidžiu. Skauda raumenis. O jei dar kalnai tai skauda tas vietas kur nežinojai kad raumuo yra. Pvz blauzdas iš priekio. Nors atrodo , kad ten raumens nėra :D . Mano klubo sąnariai gal problematiški.  Per skausmus tenka išmankštinti. Sutepti... jei apsileidžiu.

Eurovizijos nežiūrėjau. Sporte trenerės tarpusavyje juokavo, kad su vyrais nekažką. Pažiūrėjus euroviziją.

Tai buvo ta šalna ar ne? 

Kitos naktys lyg šiltesnės?

Atsakyti