as gyva,idegus,nors prie juros einam vakare apie 16 val.nes diena per skaudi saule.
Ryte ir vakare namie reikia megztuko,o ryte net lauke jo reikia,auksciausia temp cia rodo meteriologai 22,bet istiesu yra ir 26 ir 28.
Apejom aplink,jokiu siulu pardziu,tik kinieciu akrilas ir dar visoks sss,o i didesni miesta vis neprisiruosiam vaziuot.Reik vaziuot traukiniu anksti,nes pardes uzdaro apie 13-13:30 ir atidaro tik po 17 val
Vaikstau daug,braidau,MB vakar jau maudesi.Skauda kojos man,bet einu Kai skauda,nera nuotaikos Skauda ir naktim.Nu zodziu dziaugiuosi tuom ka turiu,bet labai truksta mezginio.
Brolis rado mano pomidorus sugulusius si savaitgali,tai visus paraiste. Ka rasiu gryzus, nezinau ir nesuku galvos.
Visoms siunciu daug saules,bukit sveikos ir laimingos.Pasiilgau.Buckiai.
Mano kaime nerodo tų -5.
šiaip rodo oro temperatūrą dviejų metrų aukštyje. O šalnų niekur nerodo bet logiška būtų, kad ir šalnos labiau kandžiosis ten, kur šalčiau žada.
Ale pas tave greičiausiai ir nebus, jūs ten visos šiltai gyvenat
o, Luety užsuko
Jeigu skauda kojas, tai gal krūvį kiek sumažink? Koks ten smagumas, jei skauda einant.
Luety, o avalynė patogi ilgiems vaikščiojimams? Mano kojos ir stuburas labai jaučia avalynę, kuri ne ilgiems trepsėjimams. Primušų padus ir ties juosmeniu maudimas atsiranda. Aš net sode prisitaikiau tinkančius šliopsius.
aha, taip ir žada galvojau jau ketvirtadienį-penktadienį susodint visas paprikas ir pomidorus šiltnamin, bet kad vos ne kasnakt į šalnas labai panašu.Bet dienos šiltos, tai turėtų šiltnamius įšildyt pakankamai...
Man Vokietijoje visas siūlų parduotuves atrado google maps. Su vertinimais, komentarais, nuotraukomis. Nežinau , kaip be jo keliaudavom ? PVZ Niurnberge visai nebuvo centre, kažkokiam kaime už 12 km rodė. O mažam miestuke Coburg nereali. Įvertinta 5 iš 5. Tokia ir buvo.
PS Luety , kol Europoje, taigi gali atsiųsti be muitų iš bet kur. Siuntimo kainų nežinau , bet neturėtų kandžiotis. Jei kažko labai norisi , ko nėra UK...
Aš tai pamedituočiau pajūryje su mezginiu. Negi sėdėsi ant kranto dykai ... akys į jūrą, o pirštukai akytes kaip karoliukus stumdo
Kai kuriais atvejais skausmas jau ne rodiklis.Eini ,kad ir skauda,nes jei neisi ,tapsi nekilnojamu turtu ,o poto jau gyvenimas nekazka.Kasdien bent 4 km.Bet cia gal senoliu problemos,jaunoms nesuprast.
Siaip saltoka bus dar ilgai,bet augalai prisitaiko.Turetumete labiau jais pasitiket.Ypac su agropleveles pagalba.
Na gerai,.sodinsiu agroplėvelės turiu ))
Siaip saltoka bus dar ilgai,bet augalai prisitaiko.Turetumete labiau jais pasitiket.Ypac su agropleveles pagalba.
Kai kuriais atvejais skausmas jau ne rodiklis.Eini ,kad ir skauda,nes jei neisi ,tapsi nekilnojamu turtu ,o poto jau gyvenimas nekazka.Kasdien bent 4 km.Bet cia gal senoliu problemos,jaunoms nesuprast.
Žinok suprast... Man irgi skauda, bet vaikštau specialiai, nes nu, o ką daryt.
. Primušų padus ir ties juosmeniu maudimas atsiranda.
Padus ir aš greit pajuntu. Užtat prisipirkus kaip priedurnė visokių kedų paturbintais padais ir crocsų
Padus ir aš greit pajuntu. Užtat prisipirkus kaip priedurnė visokių kedų paturbintais padais ir crocsų
Tai va. Sėdimas darbas turi savų ne privalumų.
Tai va. Sėdimas darbas turi savų ne privalumų.
Gal čia ne tame reikalas? Gi susidėvi su metais kažkas tuose paduose.
Aš kad ir sedžiu darbe, bet prieš/po vistiek kasdien minimum 10 km praeinu.