Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Draugė atsiuntė Dieskyj sladkyj sėklų. Per tris kartus sėjau, nė viena neišdygo. Kaip tyčia, jų labai norėjau.

Atsakyti
Labadienasuvištiena.

Na, vištiena ne prie ko. Nei vištų, nei vištienos pas mane nėr.

A.Alta, kokia pažanga bigsmile.gif taip viską aiškiai surašyt, kiba kas padėjo, gal šuva? biggrin.gif O šuva tikrai tinka prie visterijos. Ir visterija gražuolė, tinka prie šuns biggrin.gif
Luety, pas tave nėr visterijų kieme? Uk gi auga jos.

Pou, neperežyvai, bus tų invazinių pomidorų. Pas mane buvo išdygusių, aišku, nukapsčiau, bet pasilikau kelis. Vienas su skilčialapiais, kitas jau pradėjo augint pirmą tikrą lapuką, trečias irgi dar neseniai išdygęs. Nu, laukiniai, savarankiški, tai užtat tokie vėlyvesni. Sukišau juos į vazonėlį krūvon, kad nepasimestų jie man. Tai galėsiu atiduot visus tris. Jie metų metais patys užsisėja ir dar atsiranda vėliau dygstančių. Tik dėl perdavimo reiktų tartis.
Atsakyti
Jo rugpieniu kaimo katins ir suo cia postino.Kur jau cia as ,ne man tokios aukstumos.
Beje apziurejau jusu trikampi,kiba napaleonas ten koki galvanostata paliko,kad persikai pas jus su dusia auga kaip provanse?Ar sardineje,is kur jis ten? Kiek zinau kelesi ten kazkur per upe .Zodziu pas jus magnetine anomalija ir kitoms stengtis su tais persikais nereiketu.O beto dusios vyras yra pro .Zodziu lygintis jums nereiketu.
Turiu kai kuriu pasakojimu apie tas vietas.
Atsakyti

Labadienasuvištiena.

Na, vištiena ne prie ko. Nei vištų, nei vištienos pas mane nėr.

A.Alta, kokia pažanga bigsmile.giftaip viską aiškiai surašyt, kiba kas padėjo, gal šuva? biggrin.gifO šuva tikrai tinka prie visterijos. Ir visterija gražuolė, tinka prie šuns biggrin.gif

Pou, neperežyvai, bus tų invazinių pomidorų. Pas mane buvo išdygusių, aišku, nukapsčiau, bet pasilikau kelis. Vienas su skilčialapiais, kitas jau pradėjo augint pirmą tikrą lapuką, trečias irgi dar neseniai išdygęs. Nu, laukiniai, savarankiški, tai užtat tokie vėlyvesni. Sukišau juos į vazonėlį krūvon, kad nepasimestų jie man. Tai galėsiu atiduot visus tris. Jie metų metais patys užsisėja ir dar atsiranda vėliau dygstančių. Tik dėl perdavimo reiktų tartis.

Ex, o tu sėklų neturi? Man vieno pakaktų tikrai, jie gi bujoja, galima šaką vėliau pamerkti, greit šaknis paleistų. Bet iki Tavęs tai per daug sunku privažiuot būtų. Aš gi ne vairuotoja :)

Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 04 26, 11:33)
Jo rugpieniu kaimo katins ir suo cia postino.Kur jau cia as ,ne man tokios aukstumos.

Turiu kai kuriu pasakojimu apie tas vietas.

lotuliukas.gif

Pasakok. Įdomu. Visų pasakojimų po kažkiek. Aišku, ne lotyniškai ir ne hindi.

QUOTE(Pou @ 2022 04 26, 11:37)

Ex, o tu sėklų neturi? Man vieno pakaktų tikrai, jie gi bujoja, galima šaką vėliau pamerkti, greit šaknis paleistų. Bet iki Tavęs tai per daug sunku privažiuot būtų. Aš gi ne vairuotoja smile.gif

Ne, sėklų seniai neturiu. Gi patys dygsta, kam man juos sėt.
Taigi važiuoju kartais į/pro Kauną. Paliksiu prie kokio nors tilto.. Juokauju. Kaipgi paliksiu tokį lobį, dar koks šuo koją pakels. Nu, kažkur privažiuosiu, susitarsim kur, tiek tos bėdos. Nr duok až.
Atsakyti

lotuliukas.gif

Pasakok. Įdomu. Visų pasakojimų po kažkiek. Aišku, ne lotyniškai ir ne hindi.

Ne, sėklų seniai neturiu. Gi patys dygsta, kam man juos sėt.
Taigi važiuoju kartais į/pro Kauną. Paliksiu prie kokio nors tilto.. Juokauju. Kaipgi paliksiu tokį lobį, dar koks šuo koją pakels. Nu, kažkur privažiuosiu, susitarsim kur, tiek tos bėdos. Nr duok až.

Ačiū, parašiau a.ž.

Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2022 04 26, 10:17)
Labadienasuvištiena.

.

Mano kieme visteriju nera,bet sode maciau augina vieni,apzeldina pavesine,bet Uk gali visur sutikt.Dukros kaimynas France augina paleitvora,tai saka eina i dukros soda,labai grazu.Prie jos anytos namo auga kaip medis,nesisakoja,arba neleidzia,tiesiog medis su nuleistom kekem,pasaka.Dar kazkokiam parke maciau balta visterija ,bet irgi medziai dideli.Nu man jos nuostabiai grazios.Pavydziu baltai AA.Jei busiu gyva,isiveisiu,net siemet maciau garden centre medeli nedideli.Jos gana greitai auga,bet priority buvo vynuoge,MB norejo.
Shopingas MB jubiliejui padarytas,ryt pirmi sveciai atvyksta is Londono,seni geri draugai,jie savaitgaliais dirba,tai negali savaitgali atvykt.Reik kazkaip atlaikyt sia savaite,susitvirtint save. bigsmile.gif bigsmile.gif

Ingridel,ateik pasipasakok,kas sirdele spaudzia,kad nebeuzeini papasakot savo darbu sekos. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 26 balandžio 2022 - 13:07
Ekstra senbuvis

Grupė: Senbuviai
Žinutės: 1296
Prisijungė: 2006 10 15

Apdovanojimų: 0

QUOTE(Ex @ 2022 04 25, 12:40)
Alta, aš neturiu KAŽKOKIO monopolio. Niekam neafišuoju savo gedėjimo, nesiskundžiu, nemanipuliuoju savo gyvenimu nei virtualiai, nei realiai, nenešu čia į temą blogos savo nuotaikos, erzelio, nekaišioju niekam pagalių į ratus, neinu į vaikų darželio ir kitas temas, neaiškinu ten savo tiesų. Ir neima manęs nei kiauliu maras, nei pasiutligė.
Visas mano dabartinis gyvenimas, visos emocijos yra už kadro. Sugebu viską puikiai valdyt 4u.gif
*

esi ŽMOGUS. wub.gif
Šildai dūšias kitiems. Ačiū, kad esi, ačiū, kad esi čia-pas mus.cia cituoju ate 42 biggrin.gif
Per tuos darbus tik siryt daejo ,kad nesu zmogus.Senatve vienok.Linkejimai is nezinomos planetos,ZMONES wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 27 balandžio 2022 - 05:49
vartotojo įkelta nuotrauka
Bet tai ziurekit ,sulaukiau tos dienos,kai tai grazu ,legalu ir lygis.Dabar jau zinau ,kad viskas yra imanoma biggrin.gif
Papildyta:
O ,ex matau online, a zasliu aerouostas dar planuojamas statyt?
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2022 04 26, 13:04)

Ačiū, parašiau a.ž.

4u.gif
Vakar pasakiau jiems, kad bus įvaikinti. Labai apsidžiaugė biggrin.gif

Labas rytas.
Čia aš, katė ir mano kava. Katė vos ištveria išsėdėt kol aš kavą išgeriu, nes po kavagėrio visada išleidžiu ją į lauką po medžius palaipiot, paukštelių pagainiot ir vabaliukų pastumdyt. Pati smagiausia jos pramoga.
Saintlina, žinok, pirkau vėl braškių daigų dvi veisles 30vnt. biggrin.gif Kadangi pirkt labai norėjau, o neturėjau kur sodint, tai juos sąmoningai pirkau ne sau, padovanojau vienai savo prietelkai. Abi laimingos biggrin.gif
Atsakyti
Labos smile.gif

Vakar kvietkyne buvau ... aha prisipirkau begonijų, palergonijų mamai surfiniją ir dar daug visokių gėrių ... dabar galvosiu kaip kompozicijas daryti. Tiesa jau iš sodo MB vakar perkausčiau, na ir pati kraustysiuosi 4u.gif Plauksiu kavos smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 04 27, 06:16)
O ,ex matau online, a zasliu aerouostas dar planuojamas statyt?

Planuojamas. Žmonės planuoja, Dievas juokiasi. Būna ir taip.

Ar manai, kad Bermuduose neįmanomos oro uosto statybos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 27 balandžio 2022 - 06:37