QUOTE(Pou @ 2024 04 29, 15:46)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Luety" data-cid="73146239" data-time="1714398881"><div><p>Anidanda,kaip mylimiausias,jau po proceduros?
Amadeja,o jeigu tu pasiemus vatos pagaliuka,suvilgius vandeny ar kokiam kt.skysti,issiplautum tuos pridziuvimus,tai gal ta reikiama flora greiciau uzaugtu?
Ciumodanai beveik tvarkoj,liko tik smulkmenos,kuriu dar reiks.
Itariu,kad gryzo mano astma.Toks didelis oro trukumas,sunku net judet.Atsiminiau,kad turiu dar likusio Salbutamolio purakalo is Ispanijos,ipurskiau dvi dozes,akyse sviesiau pasidare.Dar viena liga plius.Ner ko noret po tokios dregnos ziemos ir baisaus pavasario,o ir "manos2is dabgaus dar kiek paskleidzia.</p></div></blockquote><p>Luety, tik dabar? Keli variantai gali: stresas dėl kelionės, kitas variantas - gal kas žydi, kam alergiška, trečias - pažįstu nemažai žmonių, kuriems po persirgti kovido paaštrėjo autoimuninės ligos. Na ir dar yra galimų variantų.</p>
Nezinau kas,esu turejus astma Lietuvoje,nuo salcio ir dirbant geliu parduotuveje,nuo zalumynu kvapu .Kai pasalinau siuos veiksnius,astma dingo.Dar gali but nuo priaugto svorio, esu vel sustorejus ir nebeturiu jegu lieknet.O gal vienadienis reiskinys? Matysiu,kai nuvyksim i Ispanija,bet tikiu,kad viskas bus gerai .
Alta,gal ne,gana gerai jauciuosi,nestresuoju visai.Esu rami,net juokauju...
Ugis 172cm