Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Ex @ 2022 04 25, 15:16)
Ot, žinok, ką tik pasiskaičiau atsiliepimus, Pandora pagal skonio savybes gauna mažiau balų negu Malvina.

Bet iš kur tu žinosi, kuri skanesnė, jei turi tik vieną? rolleyes.gif
Atsakyti
Labos smile.gif

Nemigo naktys aplankė ...
Pandorą auginau uoga vėlyvą bet dėl skonio soriuks man jos visos vienodos tongue.gif
Vitaminas D šis:
vartotojo įkelta nuotrauka
Coca cola ir kiti panašūs fek ... net nepamenu kada gėriau tokius gėrimus 4u.gif
Laukiu kavos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 26 balandžio 2022 - 06:27
Labas rytas,
Tylu nuo ryto temoje , kas darbus dirba kas braškes sodina biggrin.gif
Vakar megzdama penčiaką sugebėjau padaryti kliurką , reikia nuardyti . Nu nemėgstu tokių dalykų nors tu ką. Bet niekur nedingsiu biggrin.gif Vadinasi buvau pavargus, vakar pirmas sportas po švenčių. Pasitaupydama sportavau po pertraukos , tai šiandien raumenukus jaučiu, bet "skaniai".
Muka dėl nemigos imk 4u.gif Persitempei ... Nuvažiuosi į sodą gerą pirtukę užsikursi , paleis . Aš šeštadienį atidariau maudymosi sezoną po pirties. Vėlai šiemet ko tai mirksiukas.gif
Vaikas skrisdamas Prancūzijon strigo parai Amsterdame. Davė viešbutį su maitinimu ... Tik šiandien vakare skrydis. Bus proga miestą apžiūrėti .
Gražios dienos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 26 balandžio 2022 - 07:26
Labas rytas.
Atsakyti
Atsakyti
Muka, tai tavo stiprus labai tas vit. D, tik pas amerikonus toks ir būna biggrin.gif Ir žiūrint, kiek tu jo išgėrei, kad per daug turi smile.gif
Maniškis 5000 IU, irgi tos pačios firmos. Tai pradžioj pagersiu kasdien, vėliau - kas antrą dieną. Užteks. Nu, ir saulės gal jau tada turėsim smile.gif

Šiandien man nevalgymo diena. Kavos tai gersiu - jau puodelį išgėriau biggrin.gif. Labai norėčiau tokią iškrovą įsivest kartą per savaitę. Kažin, pasiseks? Šiaip tai nėra gi sunku, bet va - to nusiteikimo reikia. Ir vis tai kokių maisto likučių šaldytuve, reikia pabaigt, tai gal rytoj, o rytoj, žiūrėk, jau kiti likučiai... biggrin.gif
Atsakyti

Muka, tai tavo stiprus labai tas vit. D, tik pas amerikonus toks ir būna biggrin.gifIr žiūrint, kiek tu jo išgėrei, kad per daug turi smile.gif
Maniškis 5000 IU, irgi tos pačios firmos. Tai pradžioj pagersiu kasdien, vėliau - kas antrą dieną. Užteks. Nu, ir saulės gal jau tada turėsim smile.gif

Šiandien man nevalgymo diena. Kavos tai gersiu - jau puodelį išgėriau biggrin.gif. Labai norėčiau tokią iškrovą įsivest kartą per savaitę. Kažin, pasiseks? Šiaip tai nėra gi sunku, bet va - to nusiteikimo reikia. Ir vis tai kokių maisto likučių šaldytuve, reikia pabaigt, tai gal rytoj, o rytoj, žiūrėk, jau kiti likučiai... biggrin.gif

Išties labai stiprus.

Kava, man lengviausiai tokią dieną daryt antradienį arba ketvirtadienį. 

Atsakyti
Saturnus ,juodoji saule ,is wisteria lane(kas nezino ,ten beviltiskos namu seimininkes gyveno,vaikai vadino mane brie van di kamp)Sveikina wisas su pavasariu.
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2022 04 26, 10:09)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kavasucitrina" data-cid="72956564" data-time="1650953025"><div><p>Muka, tai tavo stiprus labai tas vit. D, tik pas amerikonus toks ir būna vartotojo įkelta nuotraukaIr žiūrint, kiek tu jo išgėrei, kad per daug turi vartotojo įkelta nuotrauka
Maniškis 5000 IU, irgi tos pačios firmos. Tai pradžioj pagersiu kasdien, vėliau - kas antrą dieną. Užteks. Nu, ir saulės gal jau tada turėsim vartotojo įkelta nuotrauka

Šiandien man nevalgymo diena. Kavos tai gersiu - jau puodelį išgėriau vartotojo įkelta nuotrauka. Labai norėčiau tokią iškrovą įsivest kartą per savaitę. Kažin, pasiseks? Šiaip tai nėra gi sunku, bet va - to nusiteikimo reikia. Ir vis tai kokių maisto likučių šaldytuve, reikia pabaigt, tai gal rytoj, o rytoj, žiūrėk, jau kiti likučiai... vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Išties labai stiprus.</p><p></p><p>Kava, man lengviausiai tokią dieną daryt antradienį arba ketvirtadienį. </p>

gėriau kas antrą dieną dvi savaites
Papildyta:
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 04 26, 10:21)
Saturnus ,juodoji saule ,is wisteria lane(kas nezino ,ten beviltiskos namu seimininkes gyveno,vaikai vadino mane brie van di kamp)Sveikina wisas su pavasariu.

jazau kokia mielybė tas cucikas wub.gif ir visterija graži, čia pas tave kieme?
Atsakyti
Saturnus jau uzlipa laiptais ir siandien ryta jau ilipo i lova ir seimininko koja eidamas pasieke mano plaukus ir kando.
Aisku mano wisteria,jau ir vaika siemet turi.Nutarem niekam neduot,gaspadorius jau ir duobe sodinimui paruose.Aisku bijuna nuzude kasdamas biggrin.gif Bet bijunu yra daug.O wisteria viena kaime.Zodziu ne CC.LUETY ,VEL VARAU NEZINOMOM KALBOM.Ir ka tu man?
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 04 26, 07:03)
Muka, tai tavo stiprus labai tas vit. D, tik pas amerikonus toks ir būna biggrin.gif Ir žiūrint, kiek tu jo išgėrei, kad per daug turi smile.gif

Labas rytas, 4u.gif 4u.gif
as irgi ruosiuos tiem grikiam,nuo geguzes 1d.bus po visu baliu festivaliu,pradesiu issivalyma ir po to pelyno kursas,antihelmintini,tada gal sugalvosiu ka toliau daryt,nes tuoj nebepaeisiu is storumo.
Vit D isties labai stiprus,mano tik 25mg arba 1000 iu,tai as geriu po dvi,bet nereguliariai,nes uzmirstu,skleroze man.

QUOTE(Acqua Alta @ 2022 04 26, 07:35)
Saturnus jau uzlipa laiptais ir siandien ryta jau ilipo i lova ir seimininko koja eidamas pasieke mano plaukus ir kando.
Aisku mano wisteria,jau ir vaika siemet turi.Nutarem niekam neduot,gaspadorius jau ir duobe sodinimui paruose.Aisku bijuna nuzude kasdamas biggrin.gif Bet bijunu yra daug.O wisteria viena kaime.Zodziu ne CC.LUETY ,VEL VARAU NEZINOMOM KALBOM.Ir ka tu man?

Si syk viska supratau,nes suprantamai parasyta. biggrin.gif
Wisteria nuostabi,o kukulis jos fone atrodo romantiskai.
Tavo bijuna nuniokojo,o maniskis pjove zolyte ir sugebejo puse margenio lapu nuskust.Buvau labai pikta,nes turiu tik viena tokia grazia. biggrin.gif
Atsakyti
Luety bent nusiprik brangius grikius ... O tai glifosatų prisivalgysi . Žarnyno gyventojams mirtis bus.
Aš kirminus vaikau prieš dietas... Nes jei yra parazitų - visos dietos pasibaigia po savaitės ar dviejų - gyventojai nori maisto . Ir kažkodėl man parazitų vaikymas logiškas rudenį , po daržų ir laukų sezono .
Sėkmės Tau tavo apsisprendimuose 4u.gif
Atsakyti