Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

O dabar nebaksnojant i kitus - kiek jusu laisvai gali ziuret televizoriu anglu ,vokieciu ar francuzu kalba? Kad bent esme suprast?
Ir ruskiai cia ne prie ko.
Ir taip naglosaksai ir polisheriai (situ tai gaila)yra numatytieji taikiniai.
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 03 07, 15:03)
Tai pas juos gal ir abipusis, o aš klausiu, jei jūs tokioje situacijoje būtumėt, kaip būtų pas jus. Sakykim, tavo dukrai 10 metų, o vyras sako, kad jis nori varyt į Ukrainą su humanitarine pagalba. Sakytum, "oi, kaip gerai sugalvojai" ar "apsiramink, nenoriu, nevažiuok" ar dar kaip. Bet kaip supratau, tavo nuomonės net neklaustų.
Ai, nesvarbu - durnas klausimas tai durnas biggrin.gif
Luety, o kas bus toliau pagal tą "Didįjį nunulinimą"?
Ai, tubūt badas, ligos, ane? O dar toliau?
Ir laikykitės ten jūs visi kažkaip, nors ir sunku, labai sunku... verysad.gif

aš ne jie smile.gif nežinome nei priežasčių, nei aplinkybių....negalvoju kas būtų jeigu būtų smile.gif marazmas taip smegenis grūzinti.
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 03 07, 14:28)
O dabar nebaksnojant i kitus - kiek jusu laisvai gali ziuret televizoriu anglu ,vokieciu ar francuzu kalba? Kad bent esme suprast?

Nepisigalvok .
Yra Depis ant Lietuvos ir dar Komjaunimo tiesa ( nu persivadinusi ) biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Kaip miela wub.gif
Atsakyti
muka
https://www.youtube....h?v=31tiWX-8bdc
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 03 07, 14:03)
Tai pas juos gal ir abipusis, o aš klausiu, jei jūs tokioje situacijoje būtumėt, kaip būtų pas jus. Sakykim, tavo dukrai 10 metų, o vyras sako, kad jis nori varyt į Ukrainą su humanitarine pagalba. Sakytum, "oi, kaip gerai sugalvojai" ar "apsiramink, nenoriu, nevažiuok" ar dar kaip. Bet kaip supratau, tavo nuomonės net neklaustų.
Ai, nesvarbu - durnas klausimas tai durnas

Su humanitarine viskas normaliai. Mano net buvo išreiškęs mintį prie savanorių prisidėt. Nes po jų tai mes.
Papildyta:

Polisheriai tai čia kurie? PL? Anglosaksų nelabai įkas.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2022 03 07, 14:49)
Su humanitarine viskas normaliai. Mano net buvo išreiškęs mintį prie savanorių prisidėt. Nes po jų tai mes.

Nu va, kai aš nežinau, ar mes po jų, tai dėl humanitarinės bandyčiau atkalbėt, bet jei jau labai užsispirtų, tai tiek to - kaip nors su raminančiais sulaukčiau biggrin.gif. O jei savanoriaut užsimanytų, tai turbūt pasakyčiau: "tik per mano lavoną" biggrin.gif. Arba "Skyrybos!!!" lotuliukas.gif
Atsakyti
Mda,kovotojai ,su erkiu invazija bejegiai susitvarkyt , o cia matai pries ruskius kariaut eis,radikulito kuopa biggrin.gif
Atsakyti

Anglų galiu žiūrėt ir skaityt. Vokiškai galiu skaityt, kad esmę pagaut. Rusiškai taip pat kaip lietuviškai smile.gif
Atsakyti

Lietuvių, rusų, anglų, lenkų laisvai. Vokiečių po poros mėnesių prasilaužčiau, - dabar kiek primiršus, kontekstą suprantu, bet būtų žodžių, ypač jei specifinis žodynas, kur nesuprasčiau.

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2022 03 07, 15:41)
Anglų galiu žiūrėt ir skaityt. Vokiškai galiu skaityt, kad esmę pagaut. Rusiškai taip pat kaip lietuviškai smile.gif

Nu matai,saunu .
https://www.youtube....h?v=OJhqsUnKUWw
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 03 07, 15:50)

Geras techno 👍
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 03 07, 15:37)

AA cray.gif friends.gif wub.gif
Atsakyti