Nenumits tie pomidorai gal su +10 žemėj 😃
Aš tai snd atidariau deginimosi sezoną. Norėjau ir į prūda įlipti, bet nepavyko 🤣
Važiuoja rytoj MB į Santaras darytis krio abliacija. Tai jau panikuoju Snd nuo ryto
Pasodinau ir aš cielus šešis pomidorus )) nes daugiau vietos per ridikėlius ir visokias žoles nebuvo
Važiuoja rytoj MB į Santaras darytis krio abliacija. Tai jau panikuoju Snd nuo ryto
Jei jis nepanikuoja, nepanikuok ir tu
Labas rytas,
MB gimke atsvesta,dabar pasiruosimas Ispanijon.
Kada išvykstat?
Luety, man tas tavo napoleonas dar ramybės neduoda )) o kremui kondensuotą pieną virtą ar nevirtą naudojai? Tai išvažiuosi, vėl interneto neturėsi, o man šitas klausimas ramybės neduos ))
Jei jis nepanikuoja, nepanikuok ir tu
Ant jo niekad nesimato jokia panika. O ir manau vargina tie nuolatiniai prieširdžių virpejimai, tai jau matyt pasiryžęs yra kažką daryt. Yra daryta jau prieš keliolika metų. O man tai baisu dėl jo
MB gimke atsvesta,dabar pasiruosimas Ispanijon.
</p></div></blockquote><p>Kada išvykstat?</p><p>Luety, man tas tavo napoleonas dar ramybės neduoda )) o kremui kondensuotą pieną virtą ar nevirtą naudojai? Tai išvažiuosi, vėl interneto neturėsi, o man šitas klausimas ramybės neduos ))</p>
Viska dariau,kaip video.Tik skaidyt,plesyt tuos sausainiukus reikia,kai tik gali jau rankom paimt,kai jau nera karsta,tada geriau jie skaidosi,negu atvese.Man isejo dvi dideles orkaiteje esancios skardos.Sunaudojau pusantros,dali sutryniau smulkiai apibarstymam sonu ir virsaus.
Kremui emiau 395g skardine nevirto kondensuoto,sutirstinto pieno,250g sviesto.Sviestas turi but kambario temperaturos.Maisiau ji mikseriu iki ispurejo,pabalo,gal netoli 10 min,pavargau net,tada pyliau kondensuota srovele,tada beplakdama itarkavau citrinos zieveles ir puse citrinos sulciu ipyliau,kita karta pilsiu visos citrinos sultis,paplakiau dar kiek ir i ta krema suverciau suskaidytus sausainiukus,tiek kiek geresi i ta krema.Perkraciau viska i atsegama apvalia forma,mano buvo ta didesne,tai gavosi zemas tortelis,kita karta perkratysiu i mazesne,bus aukstesni.Ir i saldytuva porai valandu.Tada atidariau(ant dugno reikia det pargamenta kazkiek,nes sunku nuo metalinio dangtelio paskui perkelt i tortine)Perkeliau ant tortines ir aplipdziau sutrintais sausainiuku likuciai,puosiau uogom.MB dare morengini vyniotini,nugalejau as.
Papildyta:
Isvykstam antradienio nakti,ves sunus i aerouosta,pasikeite darbe,nors ne labai nori jie tu keitaliojimu,bet labai prase,tai nereiks traukiniais baladotis .Skrydis 6:30.Vel naktis be miego.
Parsigabenom iš miško gauromečio. Nu gal netyčia prigis.
Tik pagal mano receptą ne citrina, o rūgšti uogienė dėdavosi. Dažniausiai slyvienė, nes jos be proto būdavo privirta. Kokia citrina vienkiemyje sovietų laikais
Pou , aš juokavau dėl daržo. Ir MB juokavo.
Nepasodinau nei vieno pomidoro .
Gal net trečiadienį nuvažiuosiu , baklažanus reikia į dideles taplas susodinti .
Anidanda, net paguglinau kas per tyrimas. Nemiela tokie dalykai
Man 37,5
Čia tikrai gali stogas nučiuožt.
Ryt procedūros, vonioj irgi.
Blt blt.
Jaučiu tas doxis netinka ir rek amoksiklavo vėl. Gal netinkamą sprendimą su daktare priėmėm.
Aš tai snd atidariau deginimosi sezoną. Norėjau ir į prūda įlipti, bet nepavyko 🤣
Uch, kad tik ok būtų
Ant jo niekad nesimato jokia panika. O ir manau vargina tie nuolatiniai prieširdžių virpejimai, tai jau matyt pasiryžęs yra kažką daryt. Yra daryta jau prieš keliolika metų. O man tai baisu dėl jo
Maniškiui irgi norėjo taikyti šitą procedūrą. Nežinau,.ar tu jau buvai temoj,.kai rašiau, jog jam nuolat nušokdavo ritmas ir atstatyt galėjo tik elektrošoku. Ar ne septynis kartus darė. Ir prieš kokius tris metus kažką padarė ligoninėj, po ko viskas baigėsi. Bet nemačiau išrašo, ką būtent.. o iš mergelės nesuprasi, pats gal nesuprato.