Grįžo kaimynas -recidyvas iš kalėjimo.Pradėjome rakinti mašinas,ūkinį.Kažkaip nejauku pasidarė.
Nefaina...
Labas rytas,
AA, tikriausiai neįsigilinai į kontekstą. Jei aš pasakiau tik pradedant vartoti vaistinius preparatus, kad vartotų būtinai pasiskaičius pakuotės lapelį, tai nereiškia, kad reikia viską pakarti "ant vaistų". Dėl to mano matymas, yra išsigryninti, ar nėra kitų priežasčių, o tik tada jau sakyti vieną ar kitą teiginį.
Amadėja ir pasakė, kad jos psichologinė būklė pastaruoju metu nėra gera.
Aš žiūriu į visumą ir ar mano požiūris yra geras, nežinau. Išvertus, - tikrai nėra būtina mano patarimais vadovautis ar priimti juos už gryną tiesą.
O su tuo, kas parašyta paveiksliuke, sutinku net labai.
Gražios dienos
Mano psichologinė būklė kaip amerikietiški kalneliai, tik be pakilimo į viršų 😁
Šiand.iš lovos išlipt nebuvo jėgų iki paskambino kažkokia nuotoliu dirbanti gydytoja dėl tyrimų programinių. Cholesterolis dar normoj
Nu ir pasiskundžiau, kad kitkas šakės.
Pokalbis truko pusvalandį su pasvarstymais ką daryt. Suma sumarum gavau cyrus nosiai, doxy gers 10 d.ir siuntimą pas lorą.
Išlipau, apsitvarkiau ir dar padirbėjau gerokai. Koja beveik nustojo veikt, bet užtat stogas vietoj.
Amadėja,
kažkada aš klausiau tavęs dėl pasėlio. MB dukterėčiai ausy auksinis stafilokokas du metus gyvena, paūmėjus, tam kartui su antibiotikais užmuša, bet galutinai jo niekaip neišnaikina. Mikroflora šaibom, imunitetas šaibom,- ir vualia, depresinė nuotaika. Manoma, kad dėl žarnyno mikrofloros disbalanso, galų gale, dėl pastovios infekcijos, nes kai ausį skauda ir stipriai, ir dažnai - ne kažką.
Tad nėra tik koja, tik nosis ar dar kažkas. Yra visuma. Sveik Ir tempk save už ausų, nes turi būti svarbiausia pati sau, niekas kitas tavim taip nepasirūpins, kaip kad tu pati.
Ingrida, bais nefainai.
Gražios dienos
Varom į sodą
Atėjo vasara. Mano oras. Kai vieną dieną užkaitina man nepatinka. O dabar bus laiko adapuotis. Nes gražus oras visą savaitę. Paskui pražys obelys ir vėl bus šalnų . Ingrida, mamas reikia lankyti . Nesvarbu kurioje dimensijoje. Netoli tas Rokiškis. Iš viso LT niekur toli nėra.
Gražaus Sekmadienio
Amadėja,
kažkada aš klausiau tavęs dėl pasėlio. MB dukterėčiai ausy auksinis stafilokokas du metus gyvena, paūmėjus, tam kartui su antibiotikais užmuša, bet galutinai jo niekaip neišnaikina. Mikroflora šaibom, imunitetas šaibom,- ir vualia, depresinė nuotaika. Manoma, kad dėl žarnyno mikrofloros disbalanso, galų gale, dėl pastovios infekcijos, nes kai ausį skauda ir stipriai, ir dažnai - ne kažką.
Tad nėra tik koja, tik nosis ar dar kažkas. Yra visuma. Sveik Ir tempk save už ausų, nes turi būti svarbiausia pati sau, niekas kitas tavim taip nepasirūpins, kaip kad tu pati.
Ingrida, bais nefainai.
Gražios dienos
Varom į sodą
Jojo, stafilokoką rado kažkokį, bet tipo jautrų antibams...
Matyt man vistik ne vaistų šalutinis, nes šiandiem nuo pat ryto yra noras dirbt..kažkiek geriau jaučiuosi.