Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Dusia37 @ 2022 04 25, 13:38)
Pasodinau Malwinos 20 daigų  ax.gif  Kažkad turėjau kelis daigus - lyg saldi buvo ... Žinau , kad labai graži - didelės parodinės uogos . Kuri auginat ? Nors saldumas ne tik nuo veislės priklauso .

auginau. Man iš vėlyvųjų Pandora žymiai labiau patinka.
Uogos Malvinos tikrai didelės, gražios. Bet transportabilios - t.y. kietokos.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2022 04 25, 14:58)

Pandora auginusi , joms reikia Malwinos ax.gif Netilpo šiemet tongue.gif
Jei užaugs galėsiu šaldyti .
Na, o paskui šaldytas į šampaną biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Tvirtos man tinka, jei noriu flenciukams į Vilnių sukrauti ....
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 04 25, 13:38)
Pasodinau Malwinos 20 daigų  ax.gif  Kažkad turėjau kelis daigus - lyg saldi buvo ... Žinau , kad labai graži - didelės parodinės uogos . Kuri auginat ? Nors saldumas ne tik nuo veislės priklauso .

Kažkada auginau, man jis visai skanios buvo ir gražios labai. Irgi 20 daigų šįmet pasodinau.

QUOTE(Acqua Alta @ 2022 04 25, 13:48)
Kas jums trukdo ciuozt? Onoras?

Neturim tokių pačiūžų kaip tavo biggrin.gif

QUOTE(saintlina @ 2022 04 25, 13:58)

Tu čia tyčia taip? biggrin.gif Nepirksiu Pandoros šįmet. Jau nebeturiu kur sodint ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2022 04 25, 14:42)
<p>Dar spaudimą galima pasikelti tiesiog daugiau skysčių išgėrus, aišku, jei sūrus vanduo, tai dar geriau.</p><p>Dar kiti spjaudosi, bet aš namuose užslėpus turiu coca colos buteliuką. Spaudimui, migrenai, nevirškinimui. Užslėpus nuo savęs smile.gif Nes man ta zaraza plius ir skani.</p>

Pasinaudojau ate patarimu - sučiulpiau šiek tiek druskos. Akurat - spaudimas idealus, apie 120/70. O mane vis tiek prie žemės traukia, miegas ima. Ir staiga mintys dėliojasi: juk man kas pavasarį panašiai anksčiau būdavo, o paskutinius metus ne. Bet paskutinius metus iki vėlyvo pavasario gerdavau vit. D. Šiemet po koronos lapkritį kaip numečiau, taip ir nepaėmiau. Ir kažkur lyg girdėjus, kad vit. D sukelia nuovargį. Paguglinau. "Energijos trūkumas, pasyvumas, noras dažnai ilsėtis ar miegoti, neretai išduoda, jog Jūsų kraujyje trūksta vitamino D. Šiuo atveju net ir nedidelis vitamino D trūkumas gali sukelti kiekvieną dieną lydintį nuovargį".
Jaučiu, kad man bus ši priežastis. Nu va - diagnostika baigta biggrin.gif. Taigi, ką pirmiausiai reikėtų padaryti, tai susirasti vit.D bonkę, nes tikrai turiu smile.gif

Ai, dar apie Coca cola - nėra man bjauresnio gėrimo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: 25 balandžio 2022 - 14:17
Kava o man vitamino D perteklius.....
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2022 04 25, 14:07)
Tu čia tyčia taip? biggrin.gif Nepirksiu Pandoros šįmet. Jau nebeturiu kur sodint  ax.gif

aš tai matau dar laisvą kamputį pas tave, tikrai tilptų niekingi 20 daigelių Pandoros biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2022 04 25, 15:17)
Kava o man vitamino D perteklius.....

Ane? Iš kur tu jo tiek gauni? unsure.gif Naudoji? Kokio stiprumo?
Aš tai nežinau, nedarius tyrimų, bet manau, kad kaip daugumai - ne fontanai to vit.D smile.gif. O dar va tokį sutapimą aptikau...
Atsakyti

Pasinaudojau ate patarimu - sučiulpiau šiek tiek druskos. Akurat - spaudimas idealus, apie 120/70. O mane vis tiek prie žemės traukia, miegas ima. Ir staiga mintys dėliojasi: juk man kas pavasarį panašiai anksčiau būdavo, o paskutinius metus ne. Bet paskutinius metus iki vėlyvo pavasario gerdavau vit. D. Šiemet po koronos lapkritį kaip numečiau, taip ir nepaėmiau. Ir kažkur lyg girdėjus, kad vit. D sukelia nuovargį. Paguglinau. "Energijos trūkumas, pasyvumas, noras dažnai ilsėtis ar miegoti, neretai išduoda, jog Jūsų kraujyje trūksta vitamino D. Šiuo atveju net ir nedidelis vitamino D trūkumas gali sukelti kiekvieną dieną lydintį nuovargį".
Jaučiu, kad man bus ši priežastis. Nu va - diagnostika baigta biggrin.gif. Taigi, ką pirmiausiai reikėtų padaryti, tai susirasti vit.D bonkę, nes tikrai turiu smile.gif

Ir nuovargis, ir virusinės ligos kimba, kai didelis vit D trūkumas. Aš geriu rudenį. Bet geriu vaistą, ilgai grojantį, tad ilgam užtenka.

Šiaip yra dar toks geras reikalas - resveratrolis. Jei tiktų, tai būtų super. Pasiskaityk.

Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 04 25, 14:13)

išduosiu paslaptį - cola skani geriant iš butelio )))) iš stiklinės tai neee, visai ne tas biggrin.gif
Bet kokie du-trys gurkšniai, toliau per saldu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2022 04 25, 15:24)
<p>Ir nuovargis, ir virusinės ligos kimba, kai didelis vit D trūkumas. Aš geriu rudenį. Bet geriu vaistą, ilgai grojantį, tad ilgam užtenka.</p><p></p><p>Šiaip yra dar toks geras reikalas - <span>resveratrolis. Jei tiktų, tai būtų super. Pasiskaityk.</span></p>

Oi, kiek to resveratrolio vyno pavidalu suvartoju, tai... biggrin.gif
Gėrus ir papildus. Tiko. Viskas man tinka biggrin.gif

QUOTE(saintlina @ 2022 04 25, 15:25)
išduosiu paslaptį - cola skani geriant iš butelio )))) iš stiklinės tai neee, visai ne tas  biggrin.gif
Bet kokie du-trys gurkšniai, toliau per saldu smile.gif

Kad man jau nuo pirmo gurkšnio tas saldumas labai bjaurus... Fui ne, nors saldžiai mėgstu, bet čia ne tas saldumas biggrin.gif. Galiu kaip vaistų išgert, bet tik tiek.
Atsakyti

Oi, kiek to resveratrolio vyno pavidalu suvartoju, tai... biggrin.gif
Gėrus ir papildus. Tiko. Viskas man tinka biggrin.gif

Kad man jau nuo pirmo gurkšnio tas saldumas labai bjaurus... Fui ne, nors saldžiai mėgstu, bet čia ne tas saldumas biggrin.gif. Galiu kaip vaistų išgert, bet tik tiek.

Kad žiauriai daug reiktų išgert, kad dienos normą pasiektum.

Man ne per saldi. Oi, skanybė. Tik kad nėr sveika.

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2022 04 25, 14:22)
aš tai matau dar laisvą kamputį pas tave, tikrai tilptų niekingi 20 daigelių Pandoros  biggrin.gif

Ot, žinok, ką tik pasiskaičiau atsiliepimus, Pandora pagal skonio savybes gauna mažiau balų negu Malvina. Bet tai skoniui draugų nėra. Auginau ir Pandorą, bet skonio tikrai neprisimenu. Ir neturiu anei jokio lyšno kampo Pandorai. Ten tą laisvą kampą kur matai, ten ten katė ateina kakot biggrin.gif
Atsakyti