auginau. Man iš vėlyvųjų Pandora žymiai labiau patinka.
Uogos Malvinos tikrai didelės, gražios. Bet transportabilios - t.y. kietokos.
Pasinaudojau ate patarimu - sučiulpiau šiek tiek druskos. Akurat - spaudimas idealus, apie 120/70. O mane vis tiek prie žemės traukia, miegas ima. Ir staiga mintys dėliojasi: juk man kas pavasarį panašiai anksčiau būdavo, o paskutinius metus ne. Bet paskutinius metus iki vėlyvo pavasario gerdavau vit. D. Šiemet po koronos lapkritį kaip numečiau, taip ir nepaėmiau. Ir kažkur lyg girdėjus, kad vit. D sukelia nuovargį. Paguglinau. "Energijos trūkumas, pasyvumas, noras dažnai ilsėtis ar miegoti, neretai išduoda, jog Jūsų kraujyje trūksta vitamino D. Šiuo atveju net ir nedidelis vitamino D trūkumas gali sukelti kiekvieną dieną lydintį nuovargį".
Jaučiu, kad man bus ši priežastis. Nu va - diagnostika baigta . Taigi, ką pirmiausiai reikėtų padaryti, tai susirasti vit.D bonkę, nes tikrai turiu
Ai, dar apie Coca cola - nėra man bjauresnio gėrimo
Ir nuovargis, ir virusinės ligos kimba, kai didelis vit D trūkumas. Aš geriu rudenį. Bet geriu vaistą, ilgai grojantį, tad ilgam užtenka.
Šiaip yra dar toks geras reikalas - resveratrolis. Jei tiktų, tai būtų super. Pasiskaityk.
Oi, kiek to resveratrolio vyno pavidalu suvartoju, tai...
Gėrus ir papildus. Tiko. Viskas man tinka
Kad man jau nuo pirmo gurkšnio tas saldumas labai bjaurus... Fui ne, nors saldžiai mėgstu, bet čia ne tas saldumas . Galiu kaip vaistų išgert, bet tik tiek.
Kad žiauriai daug reiktų išgert, kad dienos normą pasiektum.
Man ne per saldi. Oi, skanybė. Tik kad nėr sveika.