Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Ex @ 2022 04 25, 12:40)
Alta, aš neturiu KAŽKOKIO monopolio. Niekam neafišuoju savo gedėjimo, nesiskundžiu, nemanipuliuoju savo gyvenimu nei virtualiai, nei realiai, nenešu čia į temą blogos savo nuotaikos, erzelio, nekaišioju niekam pagalių į ratus, neinu į vaikų darželio ir kitas temas, neaiškinu ten savo tiesų. Ir neima manęs nei kiauliu maras, nei pasiutligė.
Visas mano dabartinis gyvenimas, visos emocijos yra už kadro. Sugebu viską puikiai valdyt  4u.gif

esi ŽMOGUS. wub.gif
Šildai dūšias kitiems. Ačiū, kad esi, ačiū, kad esi čia-pas mus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 25 balandžio 2022 - 11:44
QUOTE(Dusia37 @ 2022 04 25, 11:32)
Neįkalbinėju  4u.gif  Na tu  pagalvok- šlapias kartonas  pūdys tavo braškes.  Nebet po šiaudais kloti kartoną , dėl pikdžolių ?
Šiaudai nesugeria vandens , tuo geriau už šieną ir žolę braškėms .

Eeee... Nu bet aš dabar ten taip išravėjau.. Nuo tų šiaudų kokių usnių kaip užsiveis 🤦‍♀️ Kaip ten tas Ragaišis neapželia piktžolėm? Tokie plotai.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2022 04 25, 11:44)
🤦‍♀️ Kaip ten tas Ragaišis neapželia piktžolėm? Tokie plotai.

man irgi šitas klausimas iškyla, kai tuos plotus pamatau. Herbicidais kokiais gal purškia? Na, neįsivaizduoju.
Atsakyti
Ex ,tu esi dvasiskai stipri moteris.
O as nesu erzeli,aiskinu savo tiesas, tavo manymu as blogesne uz tave?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 25 balandžio 2022 - 11:57
QUOTE(saintlina @ 2022 04 25, 12:49)
man irgi šitas klausimas iškyla, kai tuos plotus pamatau. Herbicidais kokiais gal purškia? Na, neįsivaizduoju.

Lyg mačiau kažkokią laidą - pavasari purškia, paskui kloja šiaudus , po derliaus susirenka šiaudus ir senus lapus .
Aš esu mulčiavimo fanė. Nes tingiu ravėti . Nes pas mane visada trūksta drėgmės . Mulčiuojant piktų žolių būna 10 kartų mažiau ir iš po mulčo didžiosios lengvai išsirauna. O mažas užkloji nauju sluoksiu mulčo nusbaigia pačios. Mulčiuoju "storai", o ne pabarstau ... Mulčiuoju dažnai , o ne 1 kartą . Nuravėti dažnai būtų greičiau , negu tinkamai mulčiuoti . Tai yra mano smėlynų daržo įpatumai ... Mažuose plotuose gauti normalų derlių . Nu nelaistysiu aš tų braškių kas vakarą . Kartą savaitėj papilsiu vandens , jei vėl sausra bus ir turės išgyventi . O jei bus šlapia vasara, " ant šiaudų " gulėdamos puvinio nepagaus . Čia yra mano auginimo filosofija. Kas tinka pas mane , netinka pas Muka ar Ex ir tt.
Didžiausia nesąmonė kurią esu padariusi - pjuvenomis mulčiavusi ... Fek . Pjuvenos tik avietėms.
Ir dar mano sodyba papuola į Neries "Bermudų trikampį " , ten retai lyja . Kaune lyja, Kaišiadoriuose lyja , pas mus sausa. Čiobiškio kelto Keltininkas taip man kažkada išaiškino . Nederlingoje ir sausoje žemėje mulčiavimas yra būdas nelaistant kas vakarą gauti derlių ....
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 04 25, 12:27)
Lyg mačiau kažkokią laidą - pavasari purškia, paskui kloja šiaudus , po derliaus susirenka šiaudus ir senus lapus .
Aš esu mulčiavimo fanė. Nes tingiu ravėti . Nes pas mane visada trūksta drėgmės . Mulčiuojant piktų žolių būna 10  kartų mažiau ir iš po mulčo didžiosios lengvai išsirauna. O mažas užkloji nauju sluoksiu mulčo  nusbaigia pačios. Mulčiuoju "storai", o ne pabarstau ...  Mulčiuoju dažnai , o ne 1 kartą . Nuravėti dažnai būtų greičiau , negu tinkamai  mulčiuoti .  Tai yra mano smėlynų daržo įpatumai ...  Mažuose plotuose gauti normalų derlių .  Nu nelaistysiu aš tų braškių kas vakarą .  Kartą savaitėj papilsiu vandens , jei vėl sausra bus ir turės išgyventi .  O jei bus šlapia vasara,  " ant šiaudų " gulėdamos puvinio nepagaus . Čia yra mano auginimo filosofija. Kas tinka pas mane , netinka pas Muka ar Ex ir tt.
Didžiausia nesąmonė kurią esu padariusi - pjuvenomis mulčiavusi ... Fek . Pjuvenos tik avietėms.
Ir dar mano sodyba papuola  į Neries "Bermudų trikampį " , ten retai lyja . Kaune lyja, Kaišiadoriuose lyja , pas mus sausa. Čiobiškio kelto  Keltininkas taip man kažkada išaiškino . Nederlingoje ir sausoje žemėje mulčiavimas  yra būdas nelaistant kas vakarą gauti derlių  ....

Dusia, aš esu tame Bermudų trikampyje. Niekaip anksčiau nesuprasdavau kodėl už kelių šimtų metrų pliaupia lietus, škvalas, o pas mane virš galvos nei debesėlio. Ir dažnai taip. Savo sodybą irgi seniai vadinu Bermudais.

A.Alta,niekuo tu ne blogesnė. Daug žinai, daug moki, tik visai nesugebi tinkamai pateikt savo rašliavos. Reik būti tokiu kaip tu "pačiuožusiu", kad suprast tavo proto klodus. O tokių čia beveik nėra. Ar nematai, kad 99% beveik neiššifruoja tavo romanų. Tai klausimų papildomų kyla, tai vertimo reikia, arba ranka numoja - tesižino..

Ate, visos mes čia vienodi žmonės, nėra gerų, blogų, kiekviena su savo pričiūdais. Na, reik išmokt prasilenkt, neužkibt ir bus tvarka smile.gif
Atsakyti
Muka, vis apie tave galvoju. Šliaužioju vos ne vos ir galvoju. Kaip tu ten su tuo 80+ spaudimu gyveni unsure.gif. Mano 105/58 ir vos šliaužiu. Aš čia tokia neatspari, lepi gėlelė? unsure.gif
Atsakyti
Pasodinau Malwinos 20 daigų ax.gif Kažkad turėjau kelis daigus - lyg saldi buvo ... Žinau , kad labai graži - didelės parodinės uogos . Kuri auginat ? Nors saldumas ne tik nuo veislės priklauso .
Atsakyti

Dar spaudimą galima pasikelti tiesiog daugiau skysčių išgėrus, aišku, jei sūrus vanduo, tai dar geriau.

Dar kiti spjaudosi, bet aš namuose užslėpus turiu coca colos buteliuką. Spaudimui, migrenai, nevirškinimui. Užslėpus nuo savęs :) Nes man ta zaraza plius ir skani.

Atsakyti

Pasodinau Malwinos 20 daigų ax.gifKažkad turėjau kelis daigus - lyg saldi buvo ... Žinau , kad labai graži - didelės parodinės uogos . Kuri auginat ? Nors saldumas ne tik nuo veislės priklauso .

Aš esu auginus, išties labai didelės uogos. Braškės labai kalį mėgsta, tada puikaus skonio būna.

Anyta juokiasi, kad pasakiau, jog po Coronos man viskas saldžiau nei įprastai. Aš ir taip mieliau rūgštų, sūrų skonį renkuosi nei saldų.

Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2022 04 25, 12:50)
Dusia, aš esu tame Bermudų trikampyje. Niekaip anksčiau nesuprasdavau kodėl už kelių šimtų metrų pliaupia lietus, škvalas, o pas mane virš galvos nei debesėlio. Ir dažnai taip. Savo sodybą irgi seniai vadinu Bermudais.

A.Alta,niekuo tu ne blogesnė. Daug žinai, daug moki, tik visai nesugebi tinkamai pateikt savo rašliavos. Reik būti tokiu kaip tu "pačiuožusiu", kad suprast tavo proto klodus. O tokių čia beveik nėra. Ar nematai, kad 99% beveik neiššifruoja tavo romanų. Tai klausimų papildomų kyla, tai vertimo reikia, arba ranka numoja - tesižino..

Ate, visos mes čia vienodi žmonės, nėra gerų, blogų, kiekviena su savo pričiūdais. Na, reik išmokt prasilenkt, neužkibt ir bus tvarka smile.gif

Kas jums trukdo ciuozt? Onoras? As stengiuosi nesamoniu apie gyvunu ir zmoniu sveikata nerasyt.Negaliu sau to leist.O kad operacines sistemos mano tame jusu atseit sventame ,vienuolynu ir kitu sventu ir nelabai vietu regione numirsta nei stebuklas nei pirma kart. biggrin.gif
Atsakyti
Dusia 38 išmiera smile.gif Ok susitikimas kitą savaitę 4u.gif
Kava mano seniau buvo toks spaudimas tai viskas liuks buvo jau 3 metus buvo labai aukštas 180/120 tuomet gėriau vaistus o dabar po erkinio skiepo bet čia gal sutapimas krito iki tiek.... šliaužioju silpna labai būna kartais svaigsta galva ai viskas gerai...
AA aš su sportu bet ačiū die sportuoti nereikia biggrin.gif
Pou dėkui wub.gif
Atsakyti