Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Dusia, gal ir įkalbėsi tu man tuos šiaudus unsure.gif Bet tos mano braškės pirmametės, tai nei krūmai bus vešlūs, nei uogų daug. Paskęs viskas šiauduose. Turėjau viziją tiest kartono lapus. Ar nekažką?. Su šiaudais gražiau biggrin.gif

Saintlina, beviltiška. Tavo klausimai adresato kažkodėl nepasiekia. Tai ir atsakymų, paaiškinimų negausi. Taip sakant, durna ir mirsi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2022 04 25, 10:09)
<p>Muka, bet gražus buvo renginys. Gaila, tik kad nusitrepsėjai kaip reikalas. Dėl čiliukų - nepergyvenk. Jei susitiksim, perduosi, jei nepavyks, tai padovanosi, kam labiau reikia. Ačiū labai!</p><p>Dusia, dėl plėviasparnių įdomiausia, kad na susidūrus aš su jais - tiek vapsvom, tiek bitėm, kamanėm. Kur jau ten prisisaugosi kaime vasaromis, kai smalsus vaikas. Po to įvykio kažkoks nesaugumas, kai zvimbia aplink. Nepaisant to, kad turiu rankinėj adrenaliną. Ir nežinau, gal ir bičių nuodams atsirado alergija, nebandžiau.</p><p>Sode ir širšuolai laksto, visko ten yra.</p><p></p><p>Kaip gaila, kad po langais kotedžus pastatė, išnyko lakštingalos. Artėja gegužė, birželis, kai jos čiulbėdavo.</p><p></p><p></p><p></p>

Neatsimenu,kada girdejau paskutini karta lakstingala. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 04 25, 11:07)
Susiguglinau, ką ekologiško naudoti nuo kenkėjų smile.gif
Brangu kaip velnias ... Bet daržas taigi hobis  biggrin.gif

Parodyk ką radai. Gal ir man reik..
Atsakyti
Klausimai pasiekia, atsakymai yra licenzijuota veikla.Na bent taip galvoju ,gal jau ir panaikino tas licenzijas ,jau suabejojau.Tavo priesiskumo ex ,as nebijau.Ne tu viena turi cia kazkoki gedejimo ar kentejimo monopoli.
Sioje vietoje man gali but emocinis ekonominis protrukis ir krize.Visos tos aferos,su afrikiniu kiauliu maru,covidu ,jei aprasyciau savo emocijas ,na kazin,turbut rasyt neatlaikyciau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 25 balandžio 2022 - 11:19
Ką dar noriu priminti - dabar pats tas laikas naikinti vapsvas ar širšes - kaip ten vadinasi . Moksliškai nežinau smile.gif Kam aktualu . Man labai , nes terorizuoja bites. Jau mačiau motinos išlindo . Nužudžius mamą sunaikini nuo 10 000 iki 50 000 rudeninių plėšikių ! Vieną savaitgalį jau nužudžiau ...
Papildyta:
QUOTE(Ex @ 2022 04 25, 12:15)
Parodyk ką radai. Gal ir man reik..

Jei gerai auga, kam pinigus mėtyti ....
https://www.elitinia...71-erki371.html
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 04 25, 11:03)
Tavo teiginiai apie epizootine situacija yr a netikslus.Saintlina, vakcinacija puikiai saugo nuo pasiutliges,nevakcinuotu gyvunu negalima vezti niekur ,kodel manai kad del pasiutliges ligos varzybas uzdare? Del politines pasiutliges.Ne del epizootines.O babezioze gydoma, pou teisingai del to uzpakalio nevaldymo pastebejo,bet ji pagydoma.Tik ne pagal valdiskus algoritmus.O kodel as cia tau aiskinuos,kodel tiokiu tavo bona fide?

Dėl varžybų taip manau todėl, kad taip viešai paskelbta buvo. Ne man vienai, kad nevažiuočiau. Saviems lenkams irgi. Beje, man asmeniškai ir viešai visiems siūlė važiuoti į kitą regioną (tik ten nebuvo būtent tai, ko man reik), taip kad nežinau, prie ko čia politika. Dėl epizootinės - vasaros pabaigoje būsiančiame renginyje bus reikalinga ne tik vakcinacija, bet tik ir pasiutligės antikūnų testai.
Neįžvelgiu čia sąmokslo teorijos tikslo. Nu jokio.

Babeziozė gydoma, bet tikrai ne visuomet išgydoma. Jau kai užpakalio nebevaldo, ne tiek daug šansų lieka.
Atsakyti
Tai vistik tu epizootologe ,saintlina :DAntikuniu titras ,pasiutliges atveju vadinasi ,titras
Gana einu .Rimtai nusibodo ir mokslai ir SAmokslai ,ir pseudo mokslai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 25 balandžio 2022 - 11:26
QUOTE(Ex @ 2022 04 25, 11:12)
Dusia, gal ir įkalbėsi tu man tuos šiaudus  unsure.gif Bet tos mano braškės pirmametės, tai nei krūmai bus vešlūs, nei uogų daug. Paskęs viskas šiauduose. Turėjau viziją tiest kartono lapus. Ar nekažką?. Su šiaudais gražiau biggrin.gif

Saintlina, beviltiška. Tavo klausimai adresato kažkodėl nepasiekia. Tai ir atsakymų, paaiškinimų negausi. Taip sakant, durna ir mirsi lotuliukas.gif

pas mane iš šiaudų irgi pilnos braškės grūdinių kultūrų priaugo ))) bet kitur irgi matau, kad gražiai braškės juose tupi. Tai gal prastai išvalyti šiaudai pakliuvo.

Šuns balsas į dangų neina. Taip kad teks susitaikyt su savo status quo.
Atsakyti
Suns tai eina,saintlinos tai nezinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 04 25, 11:23)
Tai vistik tu epizootologe ,saintlina :DAntikuniu titras ,pasiutliges atveju vadinasi ,titras

dėl šito nesiginčysiu, turbūt titras. Man angliškai parašė 'rabies antibody tests'. Lenkas rengėjas irgi ne veterinaras smile.gif Esmė ta pati.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2022 04 25, 12:12)
Dusia, gal ir įkalbėsi tu man tuos šiaudus  unsure.gif Bet tos mano braškės pirmametės, tai nei krūmai bus vešlūs, nei uogų daug. Paskęs viskas šiauduose. Turėjau viziją tiest kartono lapus. Ar nekažką?. Su šiaudais gražiau biggrin.gif

Neįkalbinėju 4u.gif Na tu pagalvok- šlapias kartonas pūdys tavo braškes. Nebet po šiaudais kloti kartoną , dėl pikdžolių ?
Šiaudai nesugeria vandens , tuo geriau už šieną ir žolę braškėms .
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 04 25, 11:15)
Klausimai pasiekia, atsakymai yra licenzijuota veikla.Na bent taip galvoju ,gal jau ir panaikino tas licenzijas ,jau suabejojau.Tavo priesiskumo ex ,as nebijau.Ne tu viena turi cia kazkoki gedejimo ar kentejimo monopoli.
Sioje vietoje man gali but emocinis ekonominis protrukis ir krize.Visos tos aferos,su afrikiniu kiauliu maru,covidu ,jei aprasyciau savo emocijas ,na kazin,turbut rasyt neatlaikyciau.

Alta, aš neturiu KAŽKOKIO monopolio. Niekam neafišuoju savo gedėjimo, nesiskundžiu, nemanipuliuoju savo gyvenimu nei virtualiai, nei realiai, nenešu čia į temą blogos savo nuotaikos, erzelio, nekaišioju niekam pagalių į ratus, neinu į vaikų darželio ir kitas temas, neaiškinu ten savo tiesų. Ir neima manęs nei kiauliu maras, nei pasiutligė.
Visas mano dabartinis gyvenimas, visos emocijos yra už kadro. Sugebu viską puikiai valdyt 4u.gif
Atsakyti