Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Ex @ 2022 04 25, 10:34)
Pizdi*pizdi, einu sau. Laikas atėjo biggrin.gif

O tapau tuo ,kuriu labai nemegstu ,kur vis telefona sulinde biggrin.gif Zole pjoviau ir i tel spksojau ,pavojinga.Ir vis per jus.Irgi einu sau.
Atsakyti
Nu man suprast AA reikia vertejo,tik nezinau is kokios kalbos.Pvz bone fide? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 04 25, 10:32)
Saintlina, o ka tu man gali duot taip pro bono? Kokia bona fide tu gali isreikst?
O uzsimenu ,todel ,kad tai kenkia silpnesniemS ,sunims pav.Saintlina tu vyr vet epizootologe ,kad ta teigi?
Papildyta:
Nu viskas dabar jau vel ant dalgio asmenu su sarmat rankose.Ziurekit manes labai nesiubuokit biggrin.gif Damos ,na prasau neteigti to ,kas yra licenzijuota veikla.Ar jus ir pilotams aiskinat ,kaip lektuva vairuot?

Aaa, supratau. Durnas nėr naudingas visuomenei, nėr ką jam aiškint.

Būk tu tuo savo sarmat, jei tau taip patinka. Siūbuokis kiek nori, tik nesuprantu, ar tau pačiai nuo to geriau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 25 balandžio 2022 - 11:03
QUOTE(Ex @ 2022 04 25, 11:34)
Pizdi*pizdi, einu sau. Laikas atėjo biggrin.gif

Kaip tavo katė?
Dar vis abi rytais kavą geriat?
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2022 04 25, 10:46)
Nu man suprast AA reikia vertejo,tik nezinau is kokios kalbos.Pvz bone fide? biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

lotyniškais terminais ji čia švaistosi.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2022 04 25, 10:46)
Aaa, supratau. Durnas nėr naudingas, nėr ką jam aiškint.

Būk tu tuo savo sarmat, jei tau taip patinka. Siūbuokis kiek nori, tik nesuprantu, ar tau pačiai nuo to geriau.

Lotynu ,luety lotynu.Su jat net italijoje galima prasiversti minimaliai biggrin.gif
Saintlina ,sakau ,nezinau tavo profesijos, bet labai apgalvociau ,jei bandyciau tau kazka tavo profesijoje nurodinet.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 25 balandžio 2022 - 10:49
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 04 25, 10:47)

Saintlina ,sakau ,nezinau tavo profesijos, bet labai apgalvociau ,jei bandyciau tau kazka tavo profesijoje nurodinet.

bet tai man rodos, aš tau irgi lyg ir nieko nenurodinėjau unsure.gif
Atsakyti
Nu mano mastymu,bet cia tik mano.Jei matai ,Alta,kad cia nesamones,tai paaiskink zmonem prieinama kalba,kad suprastu visi tavo nuomone,tada issivystytu diskusija ir tu neissauktum i save tiek demesio ir patrankos suviu.Kazkaip tavo minciu reiskimas labai komplikuotas ,lyg ieskotum amzinai konfliktu.Bet cia tik man atrodo taip.Man tai sunku tave suprast.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2022 04 25, 10:54)
bet tai man rodos, aš tau irgi lyg ir nieko nenurodinėjau  unsure.gif

Tavo teiginiai apie epizootine situacija yr a netikslus.Saintlina, vakcinacija puikiai saugo nuo pasiutliges,nevakcinuotu gyvunu negalima vezti niekur ,kodel manai kad del pasiutliges ligos varzybas uzdare? Del politines pasiutliges.Ne del epizootines.O babezioze gydoma, pou teisingai del to uzpakalio nevaldymo pastebejo,bet ji pagydoma.Tik ne pagal valdiskus algoritmus.O kodel as cia tau aiskinuos,kodel tikiu tavo bona fide?
Luety ,kas tau nepatinka? Ar kojines kritikuoju? Nemoku megzt tai sedziu ir tyliu.Beje del manieru ,ka turi pries ilgus sijonus? Sakei ju laikai baigesi? Kada?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 25 balandžio 2022 - 11:06

Susiguglinau, ką ekologiško naudoti nuo kenkėjų smile.gif
Brangu kaip velnias ... Bet daržas taigi hobis biggrin.gif
Atsakyti

Muka, bet gražus buvo renginys. Gaila, tik kad nusitrepsėjai kaip reikalas. Dėl čiliukų - nepergyvenk. Jei susitiksim, perduosi, jei nepavyks, tai padovanosi, kam labiau reikia. Ačiū labai!

Dusia, dėl plėviasparnių įdomiausia, kad na susidūrus aš su jais - tiek vapsvom, tiek bitėm, kamanėm. Kur jau ten prisisaugosi kaime vasaromis, kai smalsus vaikas. Po to įvykio kažkoks nesaugumas, kai zvimbia aplink. Nepaisant to, kad turiu rankinėj adrenaliną. Ir nežinau, gal ir bičių nuodams atsirado alergija, nebandžiau.

Sode ir širšuolai laksto, visko ten yra.

Kaip gaila, kad po langais kotedžus pastatė, išnyko lakštingalos. Artėja gegužė, birželis, kai jos čiulbėdavo.

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 04 25, 10:07)
Susiguglinau, ką ekologiško naudoti nuo kenkėjų smile.gif
Brangu kaip velnias ... Bet daržas taigi hobis  biggrin.gif

Hobis zinoma brangu.Siulai kiek kainuoja?O dar visos priemones... biggrin.gif biggrin.gif
AA,tyliu,bo nieko neismanau. biggrin.gif biggrin.gif nors paskutini posta jau supratau apie ka kalbat bent. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Einu dirbt,gana,jau issaukiau ugni i save. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 25 balandžio 2022 - 11:12