Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Kaime lauke miegoti yra neįmanoma. Dėl paukščių... Ima švisti ir dainų dainelė prasideda. Krūmu prisodinta, jie turi kur sukti lizdus , tai kas metai vis daugiau jų .

aik tu, kaip faina kai jie čiulba paryčiais  :wub:  

Atsakyti

dabar irgi susakė nuo ko man pečius susuko.

o nuo ko susuko?

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2024 04 10, 12:22)
nuo ko susuko?

Nesigirsiu viešai , o tai vėl iš manęs šaipysis, kad aš raganiais tikiu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Nesigirsiu viešai , o tai vėl iš manęs šaipysis, kad aš raganiais tikiu biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

nesigirk, bile praėjo ))

Atsakyti

Dusia, tai kaip sakiau, - kiekvienas pasirenka kuo tikėti, kaip, kur ir su kuo daryti. Faktas tik vienas - dėl stuburo reik kasdienio darbo.

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2024 04 10, 12:46)
nesigirk, bile praėjo ))

Dabar geriu vaistus kažkokius ten parašė. Darau pratimus. Po 2 savaičių vėl eisiu . Sakė tada pavyks iki galo atstatyti. Gal ... Kažkuriam laikui smile.gif
Atsakyti
Dazniausiai susuka nuo temperaturos kontrastu.Ypac perkaitimo.
O nuo kastuvo senatveje jau paskauda sanariai ir be ypatingu diagnoziu.
Pauksciai netrukdo,kaimynu gaidziai ketvirta ryto irgi.Tenka suniui gerokai veida palaizyt ,kad atsibusciau. biggrin.gif Beje lakstingalu dar nera ,dar ne vasara.
Atsakyti
Tai kai čiulba tai gražu ... O pas mane tų žvirblinių bele kiek gyvena. Ima aušti ir jie pradeda naktines istorijas pasakoti . Žmona varo ant vyro , vaikai kokie 7 spygauja biggrin.gif . Tiek triukšmo būna po langais, kad mažai nepasirodo ... Ir dar gegutė pirmyn atgal skraido , arba uosyje tupi ir nuo 6 varo savo: kuku kuku.
Vadinasi vienkiemio ramybė bigsmile.gif
Papildyta:
Ps aš po miegamojo langais pasisodinus vyšnias. Bo man gražu pasirodė smile.gif Trys vyšnios, beveik Čechovas biggrin.gif . Tai yra kur tupėti ir aiškintis santykius ... Vyšnia didelė , lapų daug. Kai jau uogos būna, uždengiu . Vyšniu laiku vaikai būna užauginti, bent pirma vada.
Atsakyti

pas mus tai žvirbliai arčiau vištų čirškia, nes ten maisto daug )) prie namo varnėnai ir kregždės.

Atsakyti

...

AA, šuo nuo gyvačių saugo? 

Man būtų per daug baisu, kad šuniui neįgeltų..

Atsakyti

Tai aš neturiu sodybos :) Čia mieste tik, o sode langai į obelis, bet ten pamiškė, - sunku apsakyt garsus. Jie ne tik paukščių :)

Mieste, tai kelios pušys, ieva, šermukšnis, ąžuolas, liepos, slyvučių yra, trešnė, daug alyvų ir jazminų krūmų, - paukščių daug visokių, nes ir inkilų nemažai įkelta yra.

Bet man patinka. 

AA, žinau, kad lakštingaloms anksti, tik parašiau, kad jų neliko pas mus mieste po mano langais. Pamenu, naktimis mokausi, o jos čiulba...

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2024 04 10, 13:13)
<p>pas mus tai žvirbliai arčiau vištų čirškia, nes ten maisto daug )) prie namo varnėnai ir kregždės.</p>

Vištu neturiu.
O kokie ten paukštukai triukšmauja po miegamojo langu nežinau , čia Miškininkas Mergelė sakė kažkas iš žvirblinių šeimos. Už žvirblį mažesni . Apvalūs tokie. Ir garsūs ...
Kregždės ( čiurliai manau, nes viduje lizdus krauna ) tvarte.
Varnėnai sode.
Kielė kiemo karalienė . Kartais su mašina kariauja smile.gif Visada ravi su manimi kartu. Vienžo tokia prielipa biggrin.gif biggrin.gif
O visokiu mažų spalvotų ir nespalvotų paukštukų lizdų pilna lanksvoj , jazmine, eglėse ... Kai nukrenta lapai randu . MB matyt prastai mokėsi paukščius, tinginys... Dažniausias atsakymas kažkas iš žvirblinių. Tai to balto triukšmo sočiai ...
PS lakštingalas turiu Kaune ir kaime.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 10 balandžio 2024 - 12:47