Visus +28 neseniai mašinoj rodė
Nuostabus oras
Ir aš nugeibau. Nepatinka karštis, nesąmonė, organizmas nespėjo adaptuotis.
Amadėja, tavo diagnozei, visi panašiai veikia. Bet pregabalinas - prie jo gali ir priklausomybė išsivystyt, ir žodžių gali pritrūkti kalbėdama, visokių šalutinių yr. Jie ir nuo epilepsijos, ir nuo g. nerimo. Lyriką išrašė?
436418871_3108941759242108_800528568238756333_n.jpg 109,97KB 1 Parsiųsta kartų
Ir aš nugeibau. Nepatinka karštis, nesąmonė, organizmas nespėjo adaptuotis.
Amadėja, tavo diagnozei, visi panašiai veikia. Bet pregabalinas - prie jo gali ir priklausomybė išsivystyt, ir žodžių gali pritrūkti kalbėdama, visokių šalutinių yr. Jie ir nuo epilepsijos, ir nuo g. nerimo. Lyriką išrašė?
Aha. Man vakarop poveikis baigėsi matyt. Dingo ir tas galvos svaigimas ir pochuizmas kartu irgi dingo...
Tai aš pastebėjau, kad ne tik orientacija, bet ir atmintis. Nuvariau į vaistinę ir gerai reikėjo pagalvot ką turiu nupirkt 😁
Vairuot durnai. Žodžiu, reik sąmoningai atidžiau viską daryt. Tikiuosi dar ir tas karštis dasidėjo. Stebėt reik kaip bus toliau.
Nenervuokit ir nesimaivykit su savo 26 karsciu.Pavydziu baltu pavydu.
Na,o man byzi dienos.
aik tu, nėr čia ko pavydėt. Daryt nieko negali, nes visas šlapias. Gulėt tik po ventiliatorium, ot džiaugsmas. Įsivaiduok, tau devyniems žmonėms valgyt gamint tokiam karšty reiktų )) o dar nuo viryklės prikaistų ))