Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(saintlina @ 2024 04 09, 16:21)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Amadėja*" data-cid="73143519" data-time="1712662926"><div><p>Načert tuos 26....</p></div></blockquote><p>pasirodo, ne man vienai ))))</p>

Visus +28 neseniai mašinoj rodė biggrin.gif
Nuostabus oras bigsmile.gif
Atsakyti

Amadėja, taip, čia rimti vaistai. Šių grupių vaistai labai dažnai sukelia tokius šalutinius. Ir dar stipresnius. 

Tada aš nesuprantu neurologės tos, nes pateikė vaiską kaip saugų, tinkantį vartoti ilgai ir net didesnėm dozėm, ir net dienai..

🤔🤔🤔

Atsakyti

pasirodo, ne man vienai ))))

Tukrai ne vienai. Pomidorų daigai terasoj nuleipo. Debilizmas, o ne oras!

Atsakyti

Ir aš nugeibau. Nepatinka karštis, nesąmonė, organizmas nespėjo adaptuotis.

Amadėja, tavo diagnozei, visi panašiai veikia. Bet pregabalinas - prie jo gali ir priklausomybė išsivystyt, ir žodžių gali pritrūkti kalbėdama, visokių šalutinių yr. Jie ir nuo epilepsijos, ir nuo g. nerimo. Lyriką išrašė?

Atsakyti

Priedas  436418871_3108941759242108_800528568238756333_n.jpg   109,97KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Fek 😂

Aš vėsesnio oro gerbėja :) bet tai gerai, kad laikinai ir kad naktim atvėsta. 

Atsakyti

Ir aš nugeibau. Nepatinka karštis, nesąmonė, organizmas nespėjo adaptuotis.

Amadėja, tavo diagnozei, visi panašiai veikia. Bet pregabalinas - prie jo gali ir priklausomybė išsivystyt, ir žodžių gali pritrūkti kalbėdama, visokių šalutinių yr. Jie ir nuo epilepsijos, ir nuo g. nerimo. Lyriką išrašė?

Aha. Man vakarop poveikis baigėsi matyt. Dingo ir tas galvos svaigimas ir pochuizmas kartu irgi dingo...

Tai aš pastebėjau, kad ne tik orientacija, bet ir atmintis. Nuvariau į vaistinę ir gerai reikėjo pagalvot ką turiu nupirkt 😁

Vairuot durnai. Žodžiu, reik sąmoningai atidžiau viską daryt. Tikiuosi dar ir tas karštis dasidėjo. Stebėt reik kaip bus toliau. 

Atsakyti

Man tai patinka karštis, bet ne balandį!!!

Kaikurių pomidorų lapai apkepė, o kitą naktį reiks dengt, kad terasoj nesušaltų. 

BRIEDAS...

Atsakyti

Pou, ačiū už perspėjimus!

Nebūčiau dasigslvojus... jau maniau nuo vaiko virusą pasigavau...ar šiaip kas daros

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2024 04 09, 12:42)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Pou" data-cid="73143523" data-time="1712664075"><div><p>Taip.</p></div></blockquote><p>Fantastika tiesiog</p>

QUOTE(kavasucitrina @ 2024 04 09, 13:39)

Nenervuokit ir nesimaivykit su savo 26 karsciu.Pavydziu baltu pavydu.Pas mus galva gali vejas nutraukt nuo sprando.Bet vistiek nuklisiavom prie juros,paziuret,gal kokiu ciudu pamatysim.O nieko ,tas pats,tik,kad banguota.O jau panikavo miesto valdzia,saugojosi potvyniu.Kaip visada pishhh.
Na,o man byzi dienos.Pietavo su mudviem 9 zmones.Yra reikalu paruost visiem ir dar pagal pageidavimus.Tas to nevalgo,anas anu nevalgo.Nu bet itikau visiem.Ryt lengviau bus,pietums tik 5.Ketvirtadieni isdunda viesnios i Londona,penktadieni plius dar vienas zmogus,sestadieni byres asaros,teks atsisveikint.
Labanaktis..
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti

Nenervuokit ir nesimaivykit su savo 26 karsciu.Pavydziu baltu pavydu.
Na,o man byzi dienos.

aik tu, nėr čia ko pavydėt. Daryt nieko negali, nes visas šlapias. Gulėt tik po ventiliatorium, ot džiaugsmas. Įsivaiduok, tau devyniems žmonėms valgyt gamint tokiam karšty reiktų )) o dar nuo viryklės prikaistų )) 

Atsakyti