Labas rytas.
Labas rytas,
man Nojaus ne. Kaip šilta...
Šiandien gal pomidorus vakare persodinsiu į didesnius vazonikus, per keletą dienų kaip davė į ūgį. Razorminą kaip tik turėsiu, palaistysiu, kad šaknys stiprėtų persodinus.
Labas rytas,
Viskas pabaigta pikiuoti na kiek bus pomidorų sodinama, dar neskaičiavau, bet kaip man besotei tai mažai nebus . Kaip viskas sužaliavo, akys džiaugiasi žaluma, jau noriu į sodą, kaži ar nepraeis noras iki savaitgalio, nes nupurto, kaip pamislinu apie ravėjimą... Vešiu jau dalį pomidorų į sodą tegu grūdinasi, trioboje vėsu, bet šiltnamyje bus pats tas.
Na pas mane čiūdai, krapai išnyko, anskčiau galėdavau glėbiais rauti, dabar ir sėjant neužauga jau treti metai, agurkus raugti neturiu su kuo....
Gražios dienos
Muka, gal krapų veislė labiau masę auginanti?
Aš dabar užauginu krapus tik pavasariniam šiltnamy, vėliau kažkokie nusmurgę, greit amarais nueina. Auginu keletą veislių: vieni žiedkynus gražius krauna, kiti žalią masę.
Aš šaldymui sėju rugpjūčio mėn. pabaigoj , kai atvėsta. Jie ilgos nakties augalas. Tokiu laiku labai gražią žalią masę užaugina. Ir nereikia vasarą šaldiklio užkimšti . Mukute pabandyk pasėti apie rugpjūčio 15-20, matysi kiek krapų žiemai turėsi .
na visokių veislių auginau, anksčiau tų savaiminių pilna, o dabar perku nu svieto pabaiga ...Ačiū už patarimus bandysiu rugpjūtį sėti
Papildyta:
Man jų sėklos irgi patinka
Kaip pirštas? Gyja ?
Man rugpjūtį jau neužauga, bandžiau nekart Smurgsta ir nusmurgsta. Šįmet nusprendėm, kad kišim į šaldiklį vėl pavasarinius. Užsėjom abu šiltnamius dabar, prikišom svogūnų sodinukų. Vėliau, kai reiks sodinti pomidorus, nurausim arba paliksim augti aplink duobeles.
Aš turiu jiems skirtą stalčiuką, ten jų vieta
Pernai buvo nuostabūs: 4 šeimoms pakako šaldiklius prisikišt.
Kaip pirštas? Gyja ?
aha, viskas gerai. Gyja
Su krapais ir pas mane identiškai. Pavasarį šiltnamiuose savaiminių jūra būna, o iš sėtų dažniausiai š gaunasi Agurkus kai raugt reik, su krapais jau problema būna
viesnios atplauke sekmingai,net paankstino kelta ,atplauke valanda anksciau,o isplauke pusvalandi anksciau.Vejo nebuvo,tai matyt vare pilnu greiciu.Bet uztai siandien vejas audringas,lietus,is juros varo vandeni i sausuma,visi bijo potvynio.
Ryt viesnios i Londona vienai dienai,Margo nori susipazint siek tiek.
Pavydziu Lietuvai silumos,pas mane rodo,jog Lietuvoj bus 26 net.Pas mus 12 ,o jutimine kaip minus 6 raso.Brrrrr.
Lekiu pusryciu gamint.Geros dienos.
Šilta jau nuo ryto,mb duodasi su bitėmis,valo avilius.
Arbūzų dar nesėjate?
daiginu jau.