Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Atsakyti

Labas rytas,

man Nojaus ne. Kaip šilta...

Šiandien gal pomidorus vakare persodinsiu į didesnius vazonikus, per keletą dienų kaip davė į ūgį. Razorminą kaip tik turėsiu, palaistysiu, kad šaknys stiprėtų persodinus.

Atsakyti

Labas rytas,

Viskas pabaigta pikiuoti  :yahoo:  :angel2: na kiek bus pomidorų sodinama, dar neskaičiavau, bet kaip man besotei tai mažai nebus  :rolleyes: . Kaip viskas sužaliavo, akys džiaugiasi žaluma, jau noriu į sodą, kaži ar nepraeis noras iki savaitgalio, nes nupurto, kaip pamislinu apie ravėjimą... Vešiu jau dalį pomidorų į sodą tegu grūdinasi, trioboje vėsu, bet šiltnamyje bus pats tas.

Na pas mane čiūdai, krapai išnyko, anskčiau galėdavau glėbiais rauti, dabar ir sėjant neužauga jau treti metai, agurkus raugti neturiu su kuo.... 

Gražios dienos  :D​ 

Atsakyti

Muka, gal krapų veislė labiau masę auginanti?

Aš dabar užauginu krapus tik pavasariniam šiltnamy, vėliau kažkokie nusmurgę, greit amarais nueina. Auginu keletą veislių: vieni žiedkynus gražius krauna, kiti žalią masę.

Atsakyti
Penais krapai pirmi metai kai neaugo vasara darže. Balo , šaknys dingo ... Gal koks tai užterštas lietus buvo ? Iki Ukrainos netoli , o ten visokio brudo panaudoja... Tai mano nuomonė. Kas sako kad chemija brangu , biški netikiu... Tankai , raketos ir tt iš viso milijonus kainuoja. Ir daužo kas dieną, nesaugo rolleyes.gif Keistai vienžo.
Aš šaldymui sėju rugpjūčio mėn. pabaigoj , kai atvėsta. Jie ilgos nakties augalas. Tokiu laiku labai gražią žalią masę užaugina. Ir nereikia vasarą šaldiklio užkimšti . Mukute pabandyk pasėti apie rugpjūčio 15-20, matysi kiek krapų žiemai turėsi .

Atsakyti

na visokių veislių auginau, anksčiau tų savaiminių pilna, o dabar perku nu svieto pabaiga ...Ačiū už patarimus bandysiu rugpjūtį sėti

Atsakyti
2023 metų vasara su krapais tai tikrai ne kas buvo . Po lietaus 50 pr negyvų randi ... Ir pas daug ką taip , ne pas mane vieną. Mukute, gal nebepalieki žiedynų iki žiemos ? Kiek buvo sėklų visos sudygo ? Aš kokis 3 metus auginau ir žiemai užkasdavau sukarpiusi ... Tai dabar pikčiau pikto visas daržas. Negaliu: išraviu , užmulčiuoju ir nebedygsta vėliau . Palieku tik ten kur man patogu .
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2024 04 09, 08:17)
Man Sėkluvos labiausiai prie širdies. Būna jų firminių parduotuvių, yra ir elektroninė. O šiaip eilinių morkų/burokėlių/svogūnų tai man rodos nėr didelio skirtumo kieno supakavimo pirkt. Kai sąlygos tinkamos užauga iš bet kokio pakelio.

Man jų sėklos irgi patinka 4u.gif
Kaip pirštas? Gyja ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 09 balandžio 2024 - 08:53

Man rugpjūtį jau neužauga, bandžiau nekart :( Smurgsta ir nusmurgsta. Šįmet nusprendėm, kad kišim į šaldiklį vėl pavasarinius. Užsėjom abu šiltnamius dabar, prikišom svogūnų sodinukų. Vėliau, kai reiks sodinti pomidorus, nurausim arba paliksim augti aplink duobeles.

Aš turiu jiems skirtą stalčiuką, ten jų vieta :)

Pernai buvo nuostabūs: 4 šeimoms pakako šaldiklius prisikišt.

Atsakyti

Kaip pirštas? Gyja ?

aha, viskas gerai. Gyja :)

Su krapais ir pas mane identiškai. Pavasarį šiltnamiuose savaiminių jūra būna, o iš sėtų dažniausiai š gaunasi :) Agurkus kai raugt reik, su krapais jau problema būna :) 

Atsakyti
Labas rytas,
viesnios atplauke sekmingai,net paankstino kelta ,atplauke valanda anksciau,o isplauke pusvalandi anksciau.Vejo nebuvo,tai matyt vare pilnu greiciu.Bet uztai siandien vejas audringas,lietus,is juros varo vandeni i sausuma,visi bijo potvynio.
Ryt viesnios i Londona vienai dienai,Margo nori susipazint siek tiek.
Pavydziu Lietuvai silumos,pas mane rodo,jog Lietuvoj bus 26 net.Pas mus 12 ,o jutimine kaip minus 6 raso.Brrrrr.
Lekiu pusryciu gamint.Geros dienos.
Atsakyti
Arbūzų dar nesėjate?Susinešiau putoplasto dėžes su vazonais ir žemėmis,beliko tik susodinti.Ir galvoju laukti 15 ar jau sodinti,kai šiemet viskas ankščiau? ax.gif Salotų irgi pridygę šiltnamyje savaiminukių.Na ką reikės į kokteilius suplakti? mirksiukas.gif
Šilta jau nuo ryto,mb duodasi su bitėmis,valo avilius. mirksiukas.gif
Atsakyti

Arbūzų dar nesėjate?

daiginu jau.

Atsakyti