Pas mane kaime visada vėjo daug, nes namas ant kalno.
Reikia spygliuocius patręšti... o jų tikrai apie 50 mažų. Kas mane praauga jau nebetręšiu. Vienžo 6-8 val kaime tekinom, kaip Ex sako nem**** pralekia mygom. Ten kitaip laikas teka.
Saintlina, koks žiaurus Tavo žalias. Imk
Tikiuosi jo seilės nenuodingos ?
nežiaurus jis, tik žioplas. Griebė už dešrelės, bet perdaug apžiojo, gavosi su pirštu.
Šiaip skaičiau, kad turi nuodų liaukas, bet ką aš žinau, mergelei nekart buvo kaptelėjus, nekilo kažkokių problemų.
nežiaurus jis, tik žioplas. Griebė už dešrelės, bet perdaug apžiojo, gavosi su pirštu.
Šiaip skaičiau, kad turi nuodų liaukas, bet ką aš žinau, mergelei nekart buvo kaptelėjus, nekilo kažkokių problemų.
Jau būtų žaizda sureagavus. Kai katins praakėja, iškart matosi, kad šūdukas.
Su katinų įdrėskimais yr reikalų. Yra seilėse bakterijų bjaurių.
ooo, kaip man teko su katės įkandimais susidurt )) mano kiculė kadaise išgimdyt negalėjo, vežiau į kliniką. O ten pamatė svetimą katiną svetimoj aplinko ir kaip sustresavo.. puolė tą katiną, aš gaudyt, žmonės aplink rėkia, bebandant iš po stalo iškrapštyt man abi rankas sukandžiojo. Paskui net nedarbingumą turėjau, nes plaštakos baisiai ištino, sutvarstyta vaikščiojau nuo stabligės skiepijo.
Katę paskui operavo, tik vienas kačiukas gyvas bebuvo. Jį ir pasilikom. Dvi uodegos paskui pas mus gyveno
Jau būtų žaizda sureagavus. Kai katins praakėja, iškart matosi, kad šūdukas.
neatrodo, kad būtų suregavę stipriai. Skauda, paraudę, bet normaliai, kaip ir po įpjovimo. Nesutino, nepamėlo.
Ale kaip įdomiai kąsta.. du paraleliniai įpjovimai su kokiu 2 mm tarpu, lygūs lygūs, kaip su britva. Ir kitoj pusėj piršto punktyrinis puslankis, kaip kokio traktoriaus pravažiuota ))