Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Palikau svečiams patiems kūrentis kubilą.

Ir teisingai. Čia papildoma atrakcija :) 

Tu labiau koją patausok.

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2024 04 07, 04:53)
<p>Labas rytas,</p><p>Kaip ligoniai? Ingrida kaip nugara?  Pou, kaip judu?</p><p>Man sakydavo, kad negalima sėdėti su nugaros, ty juosmens skausmu. Visada  biliotenį rašydavo. Nes darbas sėdimas. </p><p></p><p>Luety graži Tavo kalija. Tobulas klimatas pas jus jurginams, kalijoms ir tt. Nereikia iškasinėti.
</p><p>Amadėja gražūs daigai! </p><p>Luety, aš tikrai nenorėčiau važiuoti ten pat kur labai sirgau... be  to važiuoti  kažkelintą kartą. Nuobodu. Tiek gražių vietų yra,  visur nespėsiu. </p><p>Pavargau vakar visą dieną Kaime.  O tikrai nesu fiziškai silpna. Senstu?</p><p>Ryt smarkus saulės užtemimas. Paskui bus visiems geriau... taip sako. Sunkų laiką pragyvenom, tarp dviejų užtemimų.</p><p>Gražaus, ramaus sekmadienio 4u.gif​ </p>

Labas rytas,
grazus sekmadienio rytas,sauletas,zada 16 silumos,bet vejas lenkia medzius prie zemes,nu nebut toks didelis,but idealu.
Kaip ligoniiukai??Visiems 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Kalija reiktu trest kasmet,nes zemiu nekeiciau 100 metu,bet pernai parveziau kibira arklio meslo ir uzverciau ant virsaus,bet vistiek lapai nera tokie tamsiai zali,kaip kad noretusi,atrodo tokia ka tik isnesta is kambario,sviesi.Reiks paieskot jai ko nors pavalgyt.Man ir patinka,kad nereikia islkast zieminiu augalu.Nes tas iskask,ikask labai vargina,o kur dar nesiojimas,saugojimas.
Ispanijoj liko neatlikti darbai,neapziureta tai,ka buvom susiplanave.Musu gyvenviete tarp Valensijos ir Barselonos,planuose buvo aplankyt,bet neisejo,tai tikimes dabar pakeliaut.But galim iki geguzes pabaigos,nes paskui draugu dukra atvaziuoja savaitei su vaikais.O geguze tuscia.Tai ir nutarem pasinaudot.
Del saules uztemimo yra daug kalbu,todel kazin kaip bus po jo,nesu tikra,kad lengviau.Bet Duok Dieve,nes jau zmones isvarge nuo tu nesamoniu.

QUOTE(saintlina @ 2024 04 07, 06:25)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Luety" data-cid="73142964" data-time="1712422212"><div><p>Cia mano privaciam priekiniame kiemelyje.Nufotkinsiu,jei spes issiskleist iki galo balandzio,nes ,kaip sakiau ,MB vel susirgo Ispanija,ir as kaip dekabristo zmona turiu su juo varyt vel,bandyt prisipratint Ispanija.
</p></div></blockquote><p>Iki galo balandžio dar daug laiko. Dar išsiskleis didžioji dauguma žiedų.</p><p>O Ispanija gi patiko kai pirmąkart buvai. Dabar nesirgsi ir viskas bus super smile.gif  tik kas tavo paprikas ir pomidorus prižiūrės? Kirk laiko būti planuojat?</p>

Soda zada priziuret brolis su zmona ir sunus su seima.Pomidorus sukisiu i zeme,sunus sake moka pazastis skabyt,kai tik atvyko i UK 1997m.dirbo toki darba,o brolio seima priziures paprikas,dar agurkus pasodinsiu siltnamyje,reiks paliet juos,gal koki itaisa padarysiu drekinimo vazoneliu,nes jie pagrinde tik savaitgali gales atlekt i soda,dirba visi.Kiek cia truks tas menuo,tuoj praleks.
Atsakyti

Sveikutės🌷

Mes dar sergam, galvą žiauriai skauda  snarglys, kosulys ir temperatūra. Visai ne į temą tas visrusas. Man negalima sirgti.

Luety, tai dabar dar gera Ispanijoj, grįšit ant minkštojo sezono į savo JK.

Per tas reklamas SM, tuoj neišeis nieko parašyt telefone, o kompo nenoriu traukt.

Atsakyti

Yra Ermitaže tų mažų pelargonijų. Akcija, 0.75 pinigo su kortele. Spės  užaugs. 

Luety, jau tiek tų pasaulio pabaigų pragyvenę esam...  o jei visi kartu taigi ir nebaisu :D .  

Barselonoje man vienas gražesnių Europos miestų. 

Atsakyti

Ugu, reklamos užknisa. Pritariu.

Pou, sveik 🌹🌹🌹

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2024 04 07, 09:50)
<p>Yra Ermitaže tų mažų pelargonijų. Akcija, 0.75 pinigo su kortele. Spės  užaugs. </p><p>Luety, jau tiek tų pasaulio pabaigų pragyvenę esam...  o jei visi kartu taigi ir nebaisu biggrin.gif .  </p><p>Barselonoje man vienas gražesnių Europos miestų. </p><p></p>

Kodel tu galvoji,jog gali but pasaulio pabaiga?Yra n+k versiju,bet cia,kaip visada,kai koks gamtinis reiskinys vyksta.Man svarbu,kad dukra saugiai atvaziuotu iki kelto Francuose ir persikeltu per Lamansa saugiai.Ji kaip tik ta diena turi nusipirkus bilietus ir keltas plauks grynai saules uztemimo laiku.
Atsakyti

Soda zada priziuret brolis su zmona ir sunus su seima.

Oi, jei tiek norinčių prižiūrėt, važiuok ramiai 👍

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2024 04 07, 09:54)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Luety" data-cid="73143040" data-time="1712480066"><div><p>
Soda zada priziuret brolis su zmona ir sunus su seima.</p></div></blockquote><p>Oi, jei tiek norinčių prižiūrėt, važiuok ramiai 👍</p>

priziures ta soda,bet man norisi visada paciai praleist ta grazu geguzes laika sode.Nu siemet bus kitaip. ax.gif
Papildyta:
AS turiu ad plius reklamu gesintoja atsisiuntusi i google paskyra,tai man nemeta nei telefone nei kompe tu reklamu.
Atsakyti

AS turiu ad plius reklamu gesintoja atsisiuntusi i google paskyra,tai man nemeta nei telefone nei kompe tu reklamu.

Turėjau ir aš. Bet buvo kitų problemų.. buvo puslapių, kur užeit negalėjau dėl to,  kad tas gesintojas yr.

Atsakyti

Vasara neatėjo. 12 šilumos ir bjaurus vėjas kaime.

Atsakyti

Vasara neatėjo. 12 šilumos ir bjaurus vėjas kaime.

Mieste tai jau šyla. Ryte dar spėjau komfortiškai 10 km nueit - buvo +7 ir be vėjo. Dabar jau saulė išlindo, tuoj prišildys.

Persodinėju pomidorus. 

Atsakyti

Man jau reiktų persodint pomidorus, kaip išpikiavau, taip ir sėdi balkone nejudinti, net nelaistyti (MB pasistengė palaistyt pirmąkart).

Atsakyti