Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

O kaip šuniukas kai į teatrą eisit?

Šuniukas liks pas močiutę iki rytojaus, tai nuliūdinsim vėl vargšelį 

Atsakyti

Sveikit, sergančios 4u.gif

QUOTE(Luety @ 2024 04 06, 10:41)
Labas rytas,
O sode zemej kalijos dar tik leidzia daigus ir rodo pirmuosius lapus.Skirtumas didelis.

Luety, o čia tos paprastos kalijos, senovinės, ar kokios jau paturbintos? Labai gražios wub.gif
Atsakyti

Labas rytas,

Amadėja, tas aparatas daugiau raumenims yra. Tau reikia viso komplekso procedūrų. Pas mane dvi išvaržos, turiu mankštą kasdien daryt. Ne visada gaunasi. Po reabilitacijos, jei sąžiningai darau, tai pakankamai kokybiškai gyvenu, jei tik užleidžiu, - šakės.

Bet tas aparatas stiprina raumenis ir su juo mažum pakaktų tempimo pratimų. Tuos aš šiaip darau kažkiek, bet per tas ligas visai apsileidau...ir į masažus vis nueit reik.

Kitą sav. užsirašisu pas reabilitologą. Tikiuosi gaut procedūrų.

Vakar dar prisižiūrėjau, išsibandžiau nesudėtingų pratimų ir gavau naujų vaistų (nakčiai nuo tų visų maudimų diegimų, plius raminančių) tai šiandien visai jau žmogum jaučiuosi, tik pėdos išorinė pusė aptirpus, bet judu, tvarkausi. Labai įstrigo kineziterapeito žodžiai, kad blogiausia ką galima daryt, kai skauda nugarą tai gulėt 😃

Atsakyti

Niekas nieko nesiūlė.Reabilitacija kaimuke.O jei registruotis iš naujo,tai jau ir nebereikės jos,kol prieisiu. ax.gif

Pritariu. Registruokis!

Aš, pamenu, po pėdos kauliuko lūžio dvejojau, bet labai džiaugiuosi, kad nuėjau!

Davė magnetą, tuos elektros impulsus ir mankštas. Po kokių 3 dienų jau galėjau normaliai paeit.

Atsakyti

O nugara gali būt dėl kojos, nes vaikštai netaisyklingai... 

Atsakyti

Ištrėmiau daigus į terasą.

Priedas  20240406_121859.jpg   248,13KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Gražūs daigai :super:

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2024 04 06, 10:05)
<p>Luety, koks grožis 😍😍😍 čia namuose tą vazoną turi? Įdėk dar kai jų daug prasiskleis 😍</p>

Cia mano privaciam priekiniame kiemelyje.Nufotkinsiu,jei spes issiskleist iki galo balandzio,nes ,kaip sakiau ,MB vel susirgo Ispanija,ir as kaip dekabristo zmona turiu su juo varyt vel,bandyt prisipratint Ispanija.Kol kas ji man nepraeina.Nu bet UK oras visai nepraeina,lyja lyja lyja.Is ryto dar pakenciamas buvo,nors be saules,isskalbiau ranksluoscius,pakabinau kiemely ant dziovykles ir isvaziavom i soda.Vos spejom gryzt,jau ir lietus.
Pomidorai mano didesni nei Amadejos,tiek greit auga,kad nusigandau.Reik kist i zeme,bet kt,savaite atplaukia dukra,nebus kada,tai dar kita teks skubiai.
Paprikos ne labai patenkintos siltnamyje,nu bet as negaliu joms padet,nebent issodinus pomidorus,sudet jas i putu polistirolo dezes ir pridengt agro.
Daug ravejau,gelynas blizga,dar cesnakus,svogunus papurenau,tarp agrastu ir serbentu isroviau zoles,darbo dar yra,bet jegu ne
Gryzau atkisus uodega,lyg permusimai sirdies atsirado,nors dirbom tik 2,5 val.Nu bet atsigausiu,cia uzsisedejau po ziemos.

QUOTE(žollia @ 2024 04 06, 10:42)
Sveikit, sergančios  4u.gif
Luety, o čia tos paprastos kalijos, senovinės, ar kokios jau paturbintos? Labai gražios wub.gif

Cia paprastos pacios paprasciausios kalijos.Istorija ju idomi,labai norejau tu senoviniu baltu,lietuvisku,bet UK niekur jokiam sodu centre neradau,tik tos spalvotos.Plaukem pas dukra i Francija,buvom su ja i sodu centra ir pamaciau ten.Nusipirkau,parsiplukdziau i UK pasisodinau i toki skilusi dideli vazona,pridejau dugne akmenu,kad vejas nenuverstu ir ji ten puikiai augo.Po to kraustemes i dabartini buta,teko ta vazona palikt ten,nes ne mano buvo,tai iskasiau,isskaidziau ir issirankiojau grazesnius gumbelius ir atsivezus pasisodinau i keleta vazoneliu ir i ta dideli viena.Kai gavau soda,tai is mazesniu vazoneliu,pasodinau sode,tvorai negraziai uzdengt,tai dabar galiu jau prekiaut,kiek issidauginau. bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti

Labas rytas,

Kaip ligoniai? Ingrida kaip nugara?  Pou, kaip judu?

Man sakydavo, kad negalima sėdėti su nugaros, ty juosmens skausmu. Visada  biliotenį rašydavo. Nes darbas sėdimas. 

Luety graži Tavo kalija. Tobulas klimatas pas jus jurginams, kalijoms ir tt. Nereikia iškasinėti.

Amadėja gražūs daigai! 

Luety, aš tikrai nenorėčiau važiuoti ten pat kur labai sirgau... be  to važiuoti  kažkelintą kartą. Nuobodu. Tiek gražių vietų yra,  visur nespėsiu. 

Pavargau vakar visą dieną Kaime.  O tikrai nesu fiziškai silpna. Senstu?

Ryt smarkus saulės užtemimas. Paskui bus visiems geriau... taip sako. Sunkų laiką pragyvenom, tarp dviejų užtemimų.

Gražaus, ramaus sekmadienio :4u:​ 

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Ačiū Dusiuk,geriau. 4u.gif Vienas po kito svečiai važiuoja,tik sutvarkyti bereikia.Palikau svečiams patiems kūrentis kubilą.Patys kiek norės tiek susišildys vandenį.Vieniem šaltesnis,kitiems karštesnis geriau,patys kiek norės tiek turės.Na aišku jei pageidaus,nenorės,iškūrensiu. ax.gif
Atsakyti

Cia mano privaciam priekiniame kiemelyje.Nufotkinsiu,jei spes issiskleist iki galo balandzio,nes ,kaip sakiau ,MB vel susirgo Ispanija,ir as kaip dekabristo zmona turiu su juo varyt vel,bandyt prisipratint Ispanija.

Iki galo balandžio dar daug laiko. Dar išsiskleis didžioji dauguma žiedų.

O Ispanija gi patiko kai pirmąkart buvai. Dabar nesirgsi ir viskas bus super :)  tik kas tavo paprikas ir pomidorus prižiūrės? Kirk laiko būti planuojat?

Atsakyti

Pou,.kaip.sveikatos? 

Amadėja, kaip tau judasi?

Anidanda, kaip Karmen? Šiandien pagaliau poilsis?

Atsakyti