O kaip šuniukas kai į teatrą eisit?
Šuniukas liks pas močiutę iki rytojaus, tai nuliūdinsim vėl vargšelį
Labas rytas,
Amadėja, tas aparatas daugiau raumenims yra. Tau reikia viso komplekso procedūrų. Pas mane dvi išvaržos, turiu mankštą kasdien daryt. Ne visada gaunasi. Po reabilitacijos, jei sąžiningai darau, tai pakankamai kokybiškai gyvenu, jei tik užleidžiu, - šakės.
Bet tas aparatas stiprina raumenis ir su juo mažum pakaktų tempimo pratimų. Tuos aš šiaip darau kažkiek, bet per tas ligas visai apsileidau...ir į masažus vis nueit reik.
Kitą sav. užsirašisu pas reabilitologą. Tikiuosi gaut procedūrų.
Vakar dar prisižiūrėjau, išsibandžiau nesudėtingų pratimų ir gavau naujų vaistų (nakčiai nuo tų visų maudimų diegimų, plius raminančių) tai šiandien visai jau žmogum jaučiuosi, tik pėdos išorinė pusė aptirpus, bet judu, tvarkausi. Labai įstrigo kineziterapeito žodžiai, kad blogiausia ką galima daryt, kai skauda nugarą tai gulėt 😃
Niekas nieko nesiūlė.Reabilitacija kaimuke.O jei registruotis iš naujo,tai jau ir nebereikės jos,kol prieisiu.
Pritariu. Registruokis!
Aš, pamenu, po pėdos kauliuko lūžio dvejojau, bet labai džiaugiuosi, kad nuėjau!
Davė magnetą, tuos elektros impulsus ir mankštas. Po kokių 3 dienų jau galėjau normaliai paeit.
Labas rytas,
Kaip ligoniai? Ingrida kaip nugara? Pou, kaip judu?
Man sakydavo, kad negalima sėdėti su nugaros, ty juosmens skausmu. Visada biliotenį rašydavo. Nes darbas sėdimas.
Luety graži Tavo kalija. Tobulas klimatas pas jus jurginams, kalijoms ir tt. Nereikia iškasinėti.
Amadėja gražūs daigai!
Luety, aš tikrai nenorėčiau važiuoti ten pat kur labai sirgau... be to važiuoti kažkelintą kartą. Nuobodu. Tiek gražių vietų yra, visur nespėsiu.
Pavargau vakar visą dieną Kaime. O tikrai nesu fiziškai silpna. Senstu?
Ryt smarkus saulės užtemimas. Paskui bus visiems geriau... taip sako. Sunkų laiką pragyvenom, tarp dviejų užtemimų.
Gražaus, ramaus sekmadienio
Cia mano privaciam priekiniame kiemelyje.Nufotkinsiu,jei spes issiskleist iki galo balandzio,nes ,kaip sakiau ,MB vel susirgo Ispanija,ir as kaip dekabristo zmona turiu su juo varyt vel,bandyt prisipratint Ispanija.
Iki galo balandžio dar daug laiko. Dar išsiskleis didžioji dauguma žiedų.
O Ispanija gi patiko kai pirmąkart buvai. Dabar nesirgsi ir viskas bus super tik kas tavo paprikas ir pomidorus prižiūrės? Kirk laiko būti planuojat?