Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Niekas nieko nesiūlė.Reabilitacija kaimuke.O jei registruotis iš naujo,tai jau ir nebereikės jos,kol prieisiu. ax.gif

Manau, kad reiks, tikrai geresnė būklė būna po reabilitacijos. Kažkaip prieš 5 metus teko keliems daryti tas operacijas. Akivaizdžiai geriau po reabilitacijos. Prašyk siuntimo pas reabilitologą ir registruokis.

Dusia, pas osteopatą?

Atsakyti

Pas poną Š. Neurologas, manualistas ir dar kažkas tokio. Man padeda.  Esu kalbėjusi apie jį. Nešilta kaime. Vėjukas. 

Atsakyti

Pas poną Š. Neurologas, manualistas ir dar kažkas tokio. Man padeda.  Esu kalbėjusi apie jį. Nešilta kaime. Vėjukas. 

Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2024 04 05, 21:22)
<p>Tik dabar nusileidom. Žiauriai pavargau. Eisim į viešbutį nakvot, rytoj dar vln reikia atsidūrt, turim bilietus į karmen 🤣</p>

Labas rytas,
pas mus rodo bus 19 silumos,nezinau is kur jie paiso.Saules nera,vejas 35km/val.O man reikia i soda.Vaziuosim vistiek,svarbu nelyja.Gal dar islys saule.
Anidanda,o jus masina paliekat aerouoste?Siaip jau labai aktyvu gyvenima gyvenat.Sveikatos jums. 4u.gif 4u.gif
Pou,linkiu maisa sveikatos abiem,zinau,ka tai reiskia,patyriau.
Dusia,ar ne per anksti dar pelargonijom LT?Menkiausias saltis ir ju neber,jos labai jautrios salciui gi.
Tuoj idesiu savo kalija,Santlinai pasidziaugt,kaip attrodo siuo metu.
vartotojo įkelta nuotrauka

O sode zemej kalijos dar tik leidzia daigus ir rodo pirmuosius lapus.Skirtumas didelis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 06 balandžio 2024 - 10:49

Labas rytas,
pas mus rodo bus 19 silumos,nezinau is kur jie paiso.Saules nera,vejas 35km/val.O man reikia i soda.Vaziuosim vistiek,svarbu nelyja.Gal dar islys saule.
Anidanda,o jus masina paliekat aerouoste?Siaip jau labai aktyvu gyvenima gyvenat.Sveikatos jums. 4u.gif4u.gif
Pou,linkiu maisa sveikatos abiem,zinau,ka tai reiskia,patyriau.
Dusia,ar ne per anksti dar pelargonijom LT?Menkiausias saltis ir ju neber,jos labai jautrios salciui gi.
Tuoj idesiu savo kalija,Santlinai pasidziaugt,kaip attrodo siuo metu.
f69e1913b5ac8c760844356c506f3867127.jpg

O sode zemej kalijos dar tik leidzia daigus ir rodo pirmuosius lapus.Skirtumas didelis.

Taip, oro uosto parkinge paliekam, jei is Rygos ar Kauno skrendam. Jei is Vilniaus - pas kolega prie ofiso.

Šiaip papras taip aktyviai nedarom, tiesiog šįkart sutapo, kad turim bilietus į teatrą iškart po skrydžio. Tai biski vargas jau 

Atsakyti

Luety norėjau mažų daigelių pelargonijų. Šiltnamyje dėžėje po agroplėvele puikiai augtų. Pernykščių neturiu. Laiptinė mūsų didelė, visos pensininkės gėles augina, ir vabalus. Kiek laikydavau, paskui purkš reikia. Paprasčiau nusipirkti.

Ryt bus vasara, nesitiki?

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2024 04 06, 09:35)
<p>Luety norėjau mažų daigelių pelargonijų. Šiltnamyje dėžėje po agroplėvele puikiai augtų. Pernykščių neturiu. Laiptinė mūsų didelė, visos pensininkės gėles augina, ir vabalus. Kiek laikydavau, paskui purkš reikia. Paprasčiau nusipirkti.</p><p>Ryt bus vasara, nesitiki?</p>

Kiek dairiausi,pas mus irgi dar nera daigeliais.
Atsakyti

Luety, koks grožis 😍😍😍 čia namuose tą vazoną turi? Įdėk dar kai jų daug prasiskleis 😍

Atsakyti

Ryt bus vasara, nesiti?

Tikisi :) jau šyla.

Atsakyti

Neišeis pabimbinet, važiuosim tuoj is Rygos į ukmerge pas mama. Ten vaikas laukia ir šuniukas 😍

O kaip šuniukas kai į teatrą eisit?

Atsakyti

Pas mus buvo pelargonijų. Išpirko? Yra paaugusių. Nevažiuosiu į ŽS, rasiu manau.

Atsakyti

Tikisi :) jau šyla.

Lyja. Šiltnamyje bijūnus į vazonus sodinu. Sudžiuvėlius iš Depo. Silpna valia, kas liečia bijūnus...  svarbiausia,  kad rudenį aš žinau , kad man jų nereikia. Kai laikas sodinti ir sodinukai gražūs. O pavasarį durnė bevalė išlenda...

Atsakyti