Pasiimk bolt ir nuvažiuok.
Klubo sąnarį paprastai skauda is kirkšnies pusės, o ne iš išorės. Jei skauda išorėje, problema ko gero arba stuburas, arba raumenys
Tai stuburas. Gal kokia nauja išvarža atsirado.
Nu gal sovietine statyba,griaus nama Jokiu sovietiniu reliktu
Nu va,drauge.Ir as sianakt visa nakty maliausi,koja lyg kas suktu i grazta aplink blauzdine asi.Kokia padeti berandu,kelios minutes ir vel suka aplink savi asi.MB nervavosi,kad neramiai guliu,nu bet ka as padarysiu,tpks seniu gyvenimas.Negeriau jokiu dichloberlu,kentejau.Dabar buvau prasieit,tai per kelena ,sone is vidines puses skauda,bado.Dar kompresine kojine nusmunka,tai isispaudzia i oda,nemalonus toks jausmas,nesitaisysi po kelnem gatvej.
Kad kirksni skauda,kai klubo sanariui kas nepatinka,tai faktas.Buvo kelis kartus,bet toks skuasmas,kad net vaiksciot negali.
Dusia,numezgiau viena kojine,is DK siulu,storoki,bet reikiamos spalvos teturiu tik tokius.Bumerango kulno nenoriu,nepatinka jis man,tai dariau pasaga,mokiausi,ardziau,mokiausi ardziau,kol galiausiai pataikiau i savo ismiera.Atrodo,kas cia toks paprastas kulnas,bet nuo pirstu mezgant,viskas kitaip,reik trigonometrini matyma turet,o as neturiu.Man labai patinka megzt nuo pirstu,bet kulnas ir akiu uzdarymas marudnas darbas.Bet iveikiau viena ir esu gana patenkinta.Siaip sunki uzduotis.Zakardo nenoriu i tema itraukt,tai tenka ieskot ,ijungt fantazija.
Mukte,bandysiu jiems skambint,gal pakeis taloneli,bet abejoju,nes pas juos gali gaut tik veliau,o anksciau nustatytos dataos ne labai.
Aš tai kažkoks vaikštanis lazaretas 😂
Sakiau pagerės, tai saugosiuos kaip kiaušinis 😁
Šiaip žiauriai pavargau jaustis blogai. Tiesiog neina gyvent normaliai. Padėtų vaistai, tai gerčiau negalvodama. Aš dar be diklifenako ibuprofeno "kalu"papildomai.
Reik ruoštis. Kažkaip.
Bandysiu važiuot pati. Čia gal 3km tik. Va ryt toooooli bus. Reik prasitestuot ar pavyks.
Aptikome su mb kažkur pakeliui eukaliptų giraite, kažkokia sugriuvus sena sodyba matyt. Tai sėdim, alų geriam, kvėpuojame. Oras ir jo kvapas dieviškas. Sakiau MB kad čia gyvensiu 😁
Pasaka 😃
Tokį užsisakiau
https://www.salonams...aparatas-br-335
Sako padeda 😃
Dar būna magneto aparatai, bet kolkas susilaikysiu...