Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Pasiimk bolt ir nuvažiuok. 

Klubo sąnarį paprastai skauda is kirkšnies pusės, o ne iš išorės. Jei skauda išorėje, problema ko gero arba stuburas, arba raumenys 

Tai stuburas. Gal kokia nauja išvarža atsirado.

Atsakyti

Nu gal sovietine statyba,griaus nama biggrin.gifbiggrin.gifJokiu sovietiniu reliktu biggrin.gifbiggrin.gif

Nu va,drauge.Ir as sianakt visa nakty maliausi,koja lyg kas suktu i grazta aplink blauzdine asi.Kokia padeti berandu,kelios minutes ir vel suka aplink savi asi.MB nervavosi,kad neramiai guliu,nu bet ka as padarysiu,tpks seniu gyvenimas.Negeriau jokiu dichloberlu,kentejau.Dabar buvau prasieit,tai per kelena ,sone is vidines puses skauda,bado.Dar kompresine kojine nusmunka,tai isispaudzia i oda,nemalonus toks jausmas,nesitaisysi po kelnem gatvej.

Kad kirksni skauda,kai klubo sanariui kas nepatinka,tai faktas.Buvo kelis kartus,bet toks skuasmas,kad net vaiksciot negali.
Dusia,numezgiau viena kojine,is DK siulu,storoki,bet reikiamos spalvos teturiu tik tokius.Bumerango kulno nenoriu,nepatinka jis man,tai dariau pasaga,mokiausi,ardziau,mokiausi ardziau,kol galiausiai pataikiau i savo ismiera.Atrodo,kas cia toks paprastas kulnas,bet nuo pirstu mezgant,viskas kitaip,reik trigonometrini matyma turet,o as neturiu.Man labai patinka megzt nuo pirstu,bet kulnas ir akiu uzdarymas marudnas darbas.Bet iveikiau viena ir esu gana patenkinta.Siaip sunki uzduotis.Zakardo nenoriu i tema itraukt,tai tenka ieskot ,ijungt fantazija.
Mukte,bandysiu jiems skambint,gal pakeis taloneli,bet abejoju,nes pas juos gali gaut tik veliau,o anksciau nustatytos dataos ne labai.

Aš tai kažkoks vaikštanis lazaretas 😂

Sakiau pagerės, tai saugosiuos kaip kiaušinis 😁 

Šiaip žiauriai pavargau jaustis blogai. Tiesiog neina gyvent normaliai. Padėtų vaistai, tai gerčiau negalvodama. Aš dar be diklifenako ibuprofeno "kalu"papildomai. 

Reik ruoštis. Kažkaip. 

Bandysiu važiuot pati. Čia gal 3km tik. Va ryt toooooli bus. Reik prasitestuot ar pavyks.

Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2024 04 04, 14:13)
Dusia,numezgiau viena kojine,is DK siulu,storoki,bet reikiamos spalvos teturiu tik tokius.Bumerango kulno nenoriu,nepatinka jis man,tai dariau pasaga,mokiausi,ardziau,mokiausi ardziau,kol galiausiai pataikiau i savo ismiera.Atrodo,kas cia toks paprastas kulnas,bet nuo pirstu mezgant,viskas kitaip,reik trigonometrini matyma turet,o as neturiu.Man labai patinka megzt nuo pirstu,bet kulnas ir akiu uzdarymas marudnas darbas.Bet iveikiau viena ir esu gana patenkinta.Siaip sunki uzduotis.Zakardo nenoriu i tema itraukt,tai tenka ieskot ,ijungt fantazija.

Kokia Tu šaunuolė 4u.gif
Ir Tau dar yra ką mokintis wub.gif . Gal ir gerai kartais kažkur sudalyvauti ir patempti save už ausų 4u.gif .
Man joks raštas nesusidėlioja galvoj mezgant nuo pirštų smile.gif Trūksta supratimo dar .
Užbaigti patogiausia adata? Man kaip megztinių mezgėjai tai visai nesunkus darbas. Nors yra tų būdų daug.

Prie skaudulių - man irgi skauda. Kojas. Šikną. Vidinę šlaunų dalį. Žinau nuo ko biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Velykų nuodėmes vakar vaikiau tongue.gif Ir ryt vėl eisiu . Kaip tokius žmones vadina biggrin.gif bigsmile.gif ? S-M ? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 04 balandžio 2024 - 14:24
QUOTE(Dusia37 @ 2024 04 04, 12:22)
Kokia Tu šaunuolė 4u.gif
Ir Tau dar yra ką mokintis  wub.gif . Gal ir gerai kartais kažkur sudalyvauti ir patempti save už ausų  4u.gif  .
Man joks raštas nesusidėlioja galvoj mezgant nuo pirštų smile.gif Trūksta supratimo dar .
Užbaigti patogiausia adata? Man kaip megztinių mezgėjai tai visai nesunkus darbas. Nors yra tų būdų daug.

Prie skaudulių  - man irgi skauda. Kojas. Šikną. Vidinę šlaunų dalį. Žinau nuo ko  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Velykų nuodėmes vakar vaikiau  tongue.gif  Ir ryt vėl eisiu . Kaip tokius žmones vadina  biggrin.gif  bigsmile.gif  ? S-M ? mirksiukas.gif

Oi,Dusia,dar kiek daug nemoku.Atrodo buvau mezgus kojines nuo pirstu ir kulna idejus,bet tai buvi aklai,klausant video,ar skaitant schema,tai nebeatsiminiau.O dabar mokiausi is naujo ir dar daug ko nemoku.Reik isisavint dar bumerango kulna su klynelio isplatinimu,kad but graziai,reikia dar zakarda istobulint,tiek groziu mezga zakardu.Zodziu mezgime mokytis yra dar daug ko.
As mezgiau iiskeltu ir susuktu akiu rastu virsu kojines,nes kitokiu ideju ne prudais,o tas kur turejau,tai siulai ne tokie ar dar kazkas.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2024 04 04, 15:22)

Prie skaudulių  - man irgi skauda. Kojas. Šikną. Vidinę šlaunų dalį.

tai čia savanoriškai susiorganizavai )) užtat žinai,kad po kelių dienų praeis smile.gif
Atsakyti

Aptikome su mb kažkur pakeliui eukaliptų giraite, kažkokia sugriuvus sena sodyba matyt. Tai sėdim, alų geriam, kvėpuojame. Oras ir jo kvapas dieviškas. Sakiau MB kad čia gyvensiu 😁

Atsakyti

Aptikome su mb kažkur pakeliui eukaliptų giraite, kažkokia sugriuvus sena sodyba matyt. Tai sėdim, alų geriam, kvėpuojame. Oras ir jo kvapas dieviškas. Sakiau MB kad čia gyvensiu 😁

attachicon.gifIMG_3753.jpeg

attachicon.gifIMG_3752.jpeg

Pasaka 😃

Atsakyti

Tokį užsisakiau

https://www.salonams...aparatas-br-335

Sako padeda 😃

Dar būna magneto aparatai, bet kolkas susilaikysiu...

Atsakyti

Sportuot reikia amadeja, pas kineziterapeuta eit, jei nori išspręsti problemą iš esmės

nieko tie aparatai tau išvaržos nepagydys 

Atsakyti

Atėjom I Meksikiečių kavinę lf factory meno erdvėj senamiesty 😁

Dekoracijos ant stalo

Atsakyti

Sportuot reikia amadeja, pas kineziterapeuta eit, jei nori išspręsti problemą iš esmės

nieko tie aparatai tau išvaržos nepagydys 

Nu gal nors kažkiek. Gi juos reabilitacijose urgi naudoja.

Atsakyti

Dekoracijos ant stalo

Dekoracijoms jokių papildomų išlaidų )))

Atsakyti