Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

net privačių gerų nėra Lietuvoj. Pinigus lupa, o mokslo kokybė ne kažką. 

dėl privačių nežinau, bet valstybinių mokyklų tikrai yra neblogų.  Esmė ne mokyklose, bet aplamai švietimo sistemoje, amžinuose eksperimentuose, tame, kad ministerijos klerkai absoliučiai nutolę nuo mokyklų ir mokinių. 

Įsivaizduok, kaip viską keičia, jei mano vaikas pernai baigė, o šiemet jau tiek viskas kitaip, kad aš jau sunkiai gaudausi, kas ten vyksta 11-12 klasėj.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 04 balandžio 2024 - 09:16

Ne viena  :ax: aš irgi turiu buhalterinės apskaitos ir finansų bakalaurą  :ax: nors pradinė profesija buvo programuotoja, et įdomūs tie gyvenimo vingiai

Atsakyti

pasirašau po kiekvienu žodžiu, ekperimentas ilgai užsitęsias, vieni sugriauna, kiti stato, treti vėl iš naujo...na kodėl žmogus toks padaras, jam visų pirma reikia sugriauti ir paskui iš naujo statyti, kodėl negalima pasinaudoti ir patobulinit jau kas veikė n+k metų.....

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2024 04 04, 10:14)
<p>dėl privačių nežinau, bet valstybinių mokyklų tikrai yra neblogų.  Esmė ne mokyklose, bet aplamai švietimo sistemoje, amžinuose eksperimentuose, tame, kad ministerijos klerkai absoliučiai nutolę nuo mokyklų ir mokinių. </p>
<p>Įsivaizduok, kaip viską keičia, jei mano vaikas pernai baigė, o šiemet jau tiek viskas kitaip, kad aš jau sunkiai gaudausi, kas ten vyksta 11-12 klasėj.</p>

Tai sakau , kad žmonės susirenka vaikaus iš privačių ir leidžia į paprastas.
Švietimo ministerija sakyčiau iš viso nereikalingas organas ...
Papildyta:
QUOTE(Muka @ 2024 04 04, 10:16)
<p>Ne viena  ax.gif aš irgi turiu buhalterinės apskaitos ir finansų bakalaurą  ax.gif nors pradinė profesija buvo programuotoja, et įdomūs tie gyvenimo vingiai</p>

Gyvenimas nesugriūna, jei po vidurinės įstoji ne ten ... Ir aplamai ką ten gali žmogus suprasti būdamas 18 metų ? Kiekviena patirtis yra gera.
Aš ir dabar nežinau biggrin.gif Šiandien dienai norėčiau megzti smile.gif Po savaitės jau ko kito ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 04 balandžio 2024 - 09:32

Aš taip pat dirbu pagal savo vieną iš specialybių.

Atsakyti

Tas vidurinis tai džiovintos menkės ir krevečių bei bulvių uzkepele. 

Norėjau klaust koks ten blynas 😃

Atsakyti

Mano pomidorai pusė velnio, bet jie lempą turi ir šiltom dienom terasoj gyveno, vakar parnešiau. Agurkai tai vargšai išstypę ir šviesūs. Tuos apklosčiau ir palikau. Peranksti pasėjau tuos 3😂

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2024 04 04, 10:35)
<p>Aš taip pat dirbu pagal savo vieną iš specialybių.</p>

Raktinis žodis ...
Kodėl vidurinėje tiems vaikams dolbina, kad jei prastai baigsi ir neįstosi ten kur nori tavo gyvenimas praktiškai pasibaigė. Jėzuituose , per paskutinio skambučio mišias kapelionas pareiškia, kad čia jų svarbiausias gyvenimo įvykis unsure.gif Normalu? Gal vedybos žymiai svarbiau ? Ir tai šiais laikais ne amžina ... Vaikas yra visam laikui . Kol pats gyvas.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2024 04 04, 08:56)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kavasucitrina" data-cid="73142346" data-time="1712162230"><div><p>Ne, ten jokių patirčių nebuvo. O ir ne kiekvieną kartą jai ten toks apsunkintas praėjimas. Tai nežinau. Keistoka ir tiek.</p></div></blockquote><p>bet ir pačiai baisoka būda būdavo tuo metu, aniaa?   unsure.gif </p>

Ne, žinok, visai ne smile.gif. Sakydavau, kas ten bebūtų - tebūnie, man netrukdo, visiems vietos užteks smile.gif
Anksčiau ten dar kitokių bajerių buvo. Bet taigi nepiktybiniai, tai kas čia tokio smile.gif
Atsakyti

Dusia, mano specialybės papildo vieną kitą, realiai dirbu pagal žinių miksą, įgijusi naują profilį.

Atsakyti

Raktinis žodis ...
Kodėl vidurinėje tiems vaikams dolbina, kad jei prastai baigsi ir neįstosi ten kur nori tavo gyvenimas praktiškai pasibaigė. Jėzuituose , per paskutinio skambučio mišias kapelionas pareiškia, kad čia jų svarbiausias gyvenimo įvykis unsure.gifNormalu? Gal vedybos žymiai svarbiau ? Ir tai šiais laikais ne amžina ... Vaikas yra visam laikui . Kol pats gyvas, nes patys 

Gal taip jie kalba, nes patys po mokyklos baigė pedagoginį ir visa gyvenimą dirba mokytojais. Ir nelabai įsivaizduoja, jog gyvenime būna ir kitaip. Toks sovietmečio pastries mąstymas. Gąsdina tuos vaikus egzaminais ir dabar, tarsi gyvenime daugiau jau nieko baisesnio nebus 😆

Atsiskaitė maniškis tą lietuvių, sakė, ne kažką, tekstas buvo be aiškios minties, dar pamiršo knygos, kuria rėmėsi, autorių. Nu tai tikėkimės bent pusę iš galimų balų, duos. Vat čia irgi neaišku, nei kas vertins, nei kada atsakymai bus. Lietuvių mokytoja sako, kad bus tik kitąmet po visų egzo dalių. Eilinė nesąmonė tiesiog. Dabar šiemet jau ramiau bus, liko tik istorija ir chemija, o tie jam nesvarbūs, tai nebebus tikiuosi jau to streso ir gąsdinimo.

Aš pati visą naktį prasiblaskiau, šimtą kartų keliausi. MB sakė, matyt pati egzus sapne laikiau 🤣. Ot nervai silpni

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2024 04 04, 11:01)
<p>Dusia, mano specialybės papildo vieną kitą, realiai dirbu pagal žinių miksą, įgijusi naują profilį.</p>

Pou , aš ne apie tai ką kas baigėm...
Aš apie mokytojų susireikšminimą.
O jei ne valstybinėse institucijose, jei profesija nelicencijuojama tai dzin ką baigei verslui... Svarbu gebėjimai.
Nežinau kaip mano mokslas vadinasi ? Mokiausi 5 metus. Kai baigiau nebuvo bakalauro ir magistro ... Kas liko , iš karto darė doktorantūrą. Lyg du žmonės iš kurso, kiek pamenu. Kas turėjo giminių. Tai ką aš turiu ? Bakalaurą ar magistrą ?

Atsakyti