Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Atsilikau nuo mokslo aktualijų. Bet tai čia tiek nesąmonių pridaryta - negi neleis šitos dalies perlaikyt?

Lietuvių žodžiu Neleis. O čia naujoviskas kažkoks. Tipo duoda tekstą, per 20 min turi pasiruošt apie jį pakalbėt pasamprotaut, kalba turi trukti 5 min. Paskui dar užduoda mokytojas kažkokių klausimų.  o kitus egzus, kur buvo raštu, tai leis kitąmet prlaikyt. Mano vaikas sakė eis viską perlaikyti. Nors pvz matematika po perskaičiavimo jam maximaliai, is 20 galimų, 20 ir turi. Tai bet nesąmones, aišku, juk pirma sukuria, įvertinimai visos Lt būna lievi, tai paskui perskaičiuoja, pievos kažkokios 

Atsakyti

Palydejom saule 

Kažko pavalgėm 😆. Šiaip maistas tai man Portugalijoje ne kažką, biski beskonis. Ispanijoj ar Graikijoje daug skaniau 

Atsakyti

Tas vidurinis tai džiovintos menkės ir krevečių bei bulvių uzkepele. 

Atsakyti

Tas vidurinis tai džiovintos menkės ir krevečių bei bulvių uzkepele. 

galvojau - omletas krevetės akytėmis žiūri ))

Atsakyti

Labas rytas!

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas,
Man irgi pasirodė, kad Portugalija džiovintos - sūdytos menkės ir bulvių valgytoja biggrin.gif .
Bažnyčių su elektrinėmis žvakutėmis vis daugėja. Nepatinka man , niekada nedegu tokių žvakučių. Kažkoks nesusipratimas.
Kažin koks mėnulis? Nes sapnuoju bele kiek. Iš tokių sudėtingų sapnų ... Visos dimensijos tuose sapnuose susimaišę.
Luety pradėjai balandžio kojines ? Aš nuo pirštų nemezgusi , man sunku bus. Lyg kažką sugalvoju , tada suprantu , kad reikės apversti , ir nebepatinka tongue.gif biggrin.gif bigsmile.gif Be to turiu ant virbalų koketę. Siūlų babinukė iš Irmos, lyg su alpaka, gal baiby , nes nerealaus minkštumo.
Šalta. Vakar FB mačiau, kad kai kur nemenkai prisnigo. Sniegas gerai , apsaugo nuo šalčio...
Pomidorai ir paprikos nakvojo namie, ne balkone.
Atsakyti

Pas mane pomidorai balkone, vis tiek sugebėjo ištįsti, rupkės :)

Snarglys iki kelių, bet jau gerklė ramesnė. Šian testą pasidariau dėl viso pikto. Vyrui kosulys atsirado, leidžiasi giliau. Bliamb.

Atsakyti

Labos :)

Aš kaip nevėrnas tamošius visi iš balkonų pomidorus, aš į sutysiau  :hmm: , bet bais stipenos, tai mislinu gal sustiprės balkone, reikia jau viską boginti, sakiau ir žemuoges su porais vešiu šiltnamin užtenka tegu pratinasi. Pagaliau po 2 savaičių važiuosime į sodą, nes nei žirniai, nei pastarnokai nesėti, žinia ne kažką sėsiu ale vistiek darbas, o kur gėlynai papurenimas ir t.t. ai ką aš postringauju visoms darbai nesibaigiantys. Ale rupke kaip išsijudinti... :unsure:

Dėl matematikos egzo kaži ar visiems pridės po tuos 4 balus, nes bendradarbės vaikas suprato taip, kad pridės 4 balus tik kas gavo iki 15 balų, kas virš nedadės. Bet matau va Aninandos gavo 16 ir dadeda tuos 4...Išvis kažkokia nesamonė aš baigiau 90 metais mokyklą, tai kaip parsidėjo reforma ir niekaip ji nesibaigia, jaučiu anūkai baigs mokyklą ir reforma vis dar tęsis... :huh2:​ 

Pou sveikatėlės  :4u:

Luety gal galima vizitą perkelti, pasirodyk doktorui :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 04 balandžio 2024 - 08:45

Ne, ten jokių patirčių nebuvo. O ir ne kiekvieną kartą jai ten toks apsunkintas praėjimas. Tai nežinau. Keistoka ir tiek.

bet ir pačiai baisoka būda būdavo tuo metu, aniaa?   :unsure: 

Atsakyti

Šalta. 

šiandien nešalta :) vėjo nėr, lietaus nėr, visai geras oras. Vakar vakare kai vėjas šaltą lietų nešiojo tai buvo nelabai. Mano šuo šian lyg ramus buvo. Arba aš taip miegojau, jog negirdėjau. Arba gal vėl pas vaikį parpė. Bet vėl pasiėmiau darban su savim. Valdžios nėr, nemačiau jau nuo naujų metų. Sėdžiu viena, tegu būna prie manęs. Jau išlipęs iš mašinos prie darbo kvaksi besidžiaugdamas )) lekia pirmas pro duris. 

Atsakyti
Mukute, maniškai gyveno balkone, vakar kai ėmė snigti-lyti parnešiau triobon. Gaila pasidarė. Liko svogūnai ir porai . Jie šalčio nebijo .
Negražūs, išstypę pas mane ... Ai nieko tokio , paguldysiu ir bus gerai . Aš visada guldau. Kartais lieju karbamidu , kartais ne .
Apie mokyklas nebežinau nieko. Vaikas baigė senai , dukra baigė TB , ne lietuvišką vidurinę. Žinau , kad anūkams bus sunku. Jei jų bus smile.gif Juolab , kad net privačių gerų nėra Lietuvoj. Pinigus lupa, o mokslo kokybė ne kažką. Taip girdėjau iš artimų pažįstamų. Buvo kas sumokėjo už mokslo metus ir pasiėmė vaiką po kelių mėnesių , leido į paprastą mokyklą...
Kas LABAI užknisdavo kai mokėsi vaikai , tai tas mokytojų susireikšminimas. Kai pradeda aiškinti , kad čia svarbiausias dalykas gyvenime vidurinės baigimas. Dzin... ir vidurinės ir aukštosios. Kiek iš mūsų dirba tai ką baigė po vidurinės ? Ko gero aš viena šiandien dienai šioje temoje ? Aš tokia palėtinta, viena šalis, vienas diedas, viena darbo sritis, viena mokykla ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 04 balandžio 2024 - 09:09