Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

O kuo šunys prastesni?😃

jie ne prastesni, jie ne tokie mistiški kaip katės :) 

Atsakyti

Vasara augs lauke.

nespėjau pasakyt 'štiš, nelaboji', tai jau psio. Užsireikė. 

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2024 04 03, 14:30)
Vasara augs lauke.
Žiemos šiltnamyje neišgyvens.

Papildyta:
Kaunietės kas norit ?
Mukute, Pou, Ate?
vartotojo įkelta nuotrauka

oi ačiū gal ne ax.gif Saintlina aš spėjau savam kipšiukui pasakyti angel_not.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2024 04 03, 12:30)
Vasara augs lauke.
Žiemos šiltnamyje neišgyvens.

Papildyta:
Kaunietės kas norit ?
Mukute, Pou, Ate?
vartotojo įkelta nuotrauka

Laba, noriu.
Turiu geltonų. Galim keistis.
Atsakyti

Dusia, jei turi atliekamą, priglausčiau vėliau. Apsikeistume, kai mano ramunės (DIDŽIAGRAIŽĖS BALTAGALVĖS SILVER PRINCESS) kiek sustiprės ir galėsiu persodint, nes dabar mažytės, tik sudygusios - pasidalinsiu.
Skaisteniai nesudygo, ot.

Atsakyti
Saintlina, sako, kad apskritai gyvūnai mato daugiau, nei žmonės. Nežinau, kiek tiesos, bet apie savo buvusią šunę dabar papasakosiu. Paskutiniais metais, kai eidavo laukan iš "savo" kambario pro kitą kambarį, labai dažnai sustodavo vis toje pačioje linijoje - iš vienos pusės sofos galas, iš kitos - komodos kampas. Praėjimui vietos - sočiai. Sustodavo ir dairydavosi: į kairę, į dešinę, į kairę, ... Man dažniausiai kantrybė baigdavosi ir aš ją vis paragindavau: nu eik, eik. Tai paskutinį kartą apsidairius į abi puses kaip raudavosi ant greičio, net su praslydimais, ir tik duris prabėgus sustodavo. Atgal grįžtant lyg ir visada viskas ok. Vėl į lauką - kaip kada, bet dažniausiai taip, kaip parašiau. Nu ir ką ji ten matydavo?
Ir dar kelias istorijas kažkiek panašias galėčiau papasakot smile.gif
Beje, sako, kad ir vaikai iki 3 metų mato daugiau. O man dar atrodo, kad gerokai seni žmonės taip pat...
Atsakyti

Fatima 

O čia tokia moderni prakartele 

Čia įmeti pinigų ir užsidega "žvakutė", lemputė 😄

Visumoj įdomi tokia vieta, didinga 

Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2024 04 03, 17:03)
Saintlina, sako, kad apskritai gyvūnai mato daugiau, nei žmonės. Nežinau, kiek tiesos, bet apie savo buvusią šunę dabar papasakosiu.

bet maniškis nežiūri kažkur konkrečiai, jis tiesiog neramus. Kaime pernai kai kažko įsibaiminęs buvo, tai užšokęs ant lovos į žemę žiūrėdavo. Dabar nieko konkretaus nėra. Toks įspūdis, kaip AA kažkada sakė, kažką jaučia.
Dėl vietos, kur bijo praeiti - man atrodytų, kad toj vietoj kažkokia nemaloni patirtis buvo ir šunė prisimena. Bet tau geriau žinoti, kaip ten atrodė.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2024 04 03, 18:33)
bet maniškis nežiūri kažkur konkrečiai, jis tiesiog neramus. Kaime pernai kai kažko įsibaiminęs buvo, tai užšokęs ant lovos į žemę žiūrėdavo. Dabar nieko konkretaus nėra. Toks įspūdis, kaip AA kažkada sakė, kažką jaučia.
Dėl vietos, kur bijo praeiti - man atrodytų, kad toj vietoj kažkokia nemaloni patirtis buvo ir šunė prisimena. Bet tau geriau žinoti, kaip ten atrodė.

Ne, ten jokių patirčių nebuvo. O ir ne kiekvieną kartą jai ten toks apsunkintas praėjimas. Tai nežinau. Keistoka ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2024 04 03, 18:10)

labai sumodernėjus bažnyčia, išties.
Tai šiandien su teigiamais įspūdžiais? smile.gif

Kaip vaikio bandomasis? Ar dar nebuvo?
Atsakyti

labai sumodernėjus bažnyčia, išties. Tai šiandien su teigiamais įspūdžiais? smile.gif Kaip vaikio bandomasis? Ar dar nebuvo?
Yra ir ta senoji dalis. Bet šalia pastatytas naujas paviljonas. Šiaip patiko, žmonių mažai, ne piligrimu sezonas dar, oras puikus, 22 šilumos.

Vaikas laiko lietuvių rytoj 9, tai jau stresuoja nabagas nuo šiandien ryto. O aš aišku tyliai irgi nerimauju visas atostogas 😁

Ir čia ne bandomasis, o brandos egzo dalis, kuri eis į bendrą įvertinima su kitų metų dar dviem dalimis

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anidanda: 03 balandžio 2024 - 21:16

Ir čia ne bandomasis, o brandos egzo dalis, kuri eis į bendrą įvertinima su kitų metų dar dviem dalimis

Atsilikau nuo mokslo aktualijų. Bet tai čia tiek nesąmonių pridaryta - negi neleis šitos dalies perlaikyt?

Atsakyti