QUOTE(Muka @ 2024 04 03, 04:34)
Labos
Pikiavau, pikiavau ir nafik dar pikiuoti
durnė. Naktį rankas tiek skaudėjo jau ir kėliau ir leidau ir vėl kėliau, prasivarčiau, bet buvo užmogta ir op prisapnuota viskokaiusių nesąmonių. Šaindeina dirst į sodininko kalendoriu ir blyn netinkama dar diena. Na nusipjoviau ir pasakiau mintysi tiks
Luety kaip tavo popa, ar nurimo, ar dar buvau pas doktorus?
Gražios dienos
Laba ryta,
lyja rodo 12 silumos,bet raso,jutimine,kaip 2,nes vejas 46/49km/val.Nieko naujo.
Muka,aciu,mano popa gerai.Kiek pakitus spalva ir idube toj vietoj,kur buvo kisene,bet jau uzgijo viskas,neskauda,tik paniezti kartais.Turiu taloneli lyg geguzes 7d.reiks atsaukt,jei isvyksim i Ispanija.O jei ne,tada eisiu pasirodyt dar.
As turiu virs 20 daigu pomidoru ir apie 16 papriku,man gana per akis visom trim seimom.As nekonservuoju,nebent atlieka,kai niekas neima,buna isvaziave atostogu,ar kas.
Siaip labai blogi orai kazkam augt lauke,kol kas,tikekimes,kad taip nebus visa vasara.
Pou,sveik
Anidanda,siaip kokios pigios avalynes galima nusipirkt.Vis geriau nei tapkes ar slapi kedai.O viesbutyje nera tokios paslaugos,kaip sulijus isdziovint rubus.Kur as dirbau tame viesbutyje turejom karsta boilerine,tai ten dziovindavom,pagal klientu prasyma.Saintina,suo kazka mato,ko jus nematot.Jei jam baisu,tai isivaizduok,jog nera gera butybe.