Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

apsirgau kažko. Vyras pasidalino kažkokiu virusiuku, turbūt.

Saintlina, reik didesnės lovos jums visiems, kad tilptų ir kailiniuotis.

o tai tau, sveik greičiau  :4u:   

Kaime 2,2 m lova. Atrodo, vietos penkiems tokiems kailiniams būtų. Bet tai įšoka ir įsitaiso per vidurį ))) tada bandai žmogus kažkaip vienoj ar kitoj pusėj prisitaikyt, kad kailio nenupešt prigulus ))) Šiaip iš tiesų tai baisiai retai taip būna, kad jam tos lovos prireiktų. Kai išsigąsta kažko, ar kokios bangos veikia, kurių aš nejaučiu. Nes šiaip net prašomas jis ten nelipa.

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Atsakyti
Pas mane apie 30 pomidorų daigų . Daugiau kokių 24 nesodinsiu , kitus draugei atiduosiu .
Sudygo 100 pr , sėjau 14 skirtingų. Kokių savo veislinių tai išmėčiau persodindama. Sėkos nekainuoja, gražiausią pasilieku sau.
Aš šianakt irgi sapnavau bele kiek. Atsibudau ir pagalvojau , kaip gerai kad sapnas smile.gif Bo kažkokius patalus klojau , stalus dengiau , rūpinausi ir tt... Ir niekas man nepadėjo . O giminė visa susirikus į krūvą, visi kartu , kas kitoj dimensijoj , kas šioj... Visi linksminasi , o aš darbuojuos bigsmile.gif
Oras nerauk rūtų. Bet sekmadienį vėl 20 ?
Saitlina, gal nori kalijų ? Mano tamsi fioletinė ? Vasara galima vazone, galima gėlyne. O rudenį prieš šalnas pastatau daugiabučio rūsyje ir nebelaistau . Dabar jau išvežiau į kaimą šiltnamin, gaivinu . Bandysiu susodinti prie šiltnamio, tegul žydi . Ir rudenį nebeiškasti. Dauginasi iš pasiutimo . Jei palieki 2 metus tame pačiame 20 litrų vazone tai jį suplėšo. Pasiliksiu 1-2 vazonus ir bus gana .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 03 balandžio 2024 - 10:13

Kaip šiandien savijauta po priverstinio dušo?

O kiek ten laipsnių dabar? 

Normaliai, tik kedai vis dar šlapi, tai teks su slepkem varyt į fatima 😁

Labas rytas :) mano šuo vėl naktį blūdijo. Kažko tamsoj bijo, toks įspūdis. Šįkart pas vaikį kambary naktį praleido, nes tas  pusę nakties prie kompo sėdėjo. Paskui pas jį į lovą susikraustęs kitą pusę nakties miegojo. Dabar vėl į darbą atsivežiau. Miega sau ramiausiai  prie manęs, net paniurzgėdamas per miegus.

Vaiduoklių turit 😁

Atsakyti
Fatimoj nebuvom . Mes važiavom į Cabo da Roca.
Yra planas skristi į Malagą ir aplankyti Gibraltarą, piečiausią Europos tašką . Kada nors smile.gif North Cape buvom.
Niekas nežino kur yra rytinis taškas ? Jau nebeaplankysim.

Anidanda, nepsisekė Jums su oru 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2024 04 03, 04:34)
Labos smile.gif

Pikiavau, pikiavau ir nafik dar pikiuoti  blink.gif durnė. Naktį rankas tiek skaudėjo jau ir kėliau ir leidau ir vėl kėliau, prasivarčiau, bet buvo užmogta ir op prisapnuota viskokaiusių nesąmonių. Šaindeina dirst į sodininko kalendoriu ir blyn netinkama dar diena. Na nusipjoviau ir pasakiau mintysi tiks  biggrin.gif
Luety kaip tavo popa, ar nurimo, ar dar buvau pas doktorus?

Gražios dienos  4u.gif

Laba ryta,

lyja rodo 12 silumos,bet raso,jutimine,kaip 2,nes vejas 46/49km/val.Nieko naujo.
Muka,aciu,mano popa gerai.Kiek pakitus spalva ir idube toj vietoj,kur buvo kisene,bet jau uzgijo viskas,neskauda,tik paniezti kartais.Turiu taloneli lyg geguzes 7d.reiks atsaukt,jei isvyksim i Ispanija.O jei ne,tada eisiu pasirodyt dar.
As turiu virs 20 daigu pomidoru ir apie 16 papriku,man gana per akis visom trim seimom.As nekonservuoju,nebent atlieka,kai niekas neima,buna isvaziave atostogu,ar kas.
Siaip labai blogi orai kazkam augt lauke,kol kas,tikekimes,kad taip nebus visa vasara.
Pou,sveik 4u.gif 4u.gif Anidanda,siaip kokios pigios avalynes galima nusipirkt.Vis geriau nei tapkes ar slapi kedai.O viesbutyje nera tokios paslaugos,kaip sulijus isdziovint rubus.Kur as dirbau tame viesbutyje turejom karsta boilerine,tai ten dziovindavom,pagal klientu prasyma.Saintina,suo kazka mato,ko jus nematot.Jei jam baisu,tai isivaizduok,jog nera gera butybe. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Laba ryta,

lyja rodo 12 silumos,bet raso,jutimine,kaip 2,nes vejas 46/49km/val.Nieko naujo.
Muka,aciu,mano popa gerai.Kiek pakitus spalva ir idube toj vietoj,kur buvo kisene,bet jau uzgijo viskas,neskauda,tik paniezti kartais.Turiu taloneli lyg geguzes 7d.reiks atsaukt,jei isvyksim i Ispanija.O jei ne,tada eisiu pasirodyt dar.
As turiu virs 20 daigu pomidoru ir apie 16 papriku,man gana per akis visom trim seimom.As nekonservuoju,nebent atlieka,kai niekas neima,buna isvaziave atostogu,ar kas.
Siaip labai blogi orai kazkam augt lauke,kol kas,tikekimes,kad taip nebus visa vasara.
Pou,sveik 4u.gif4u.gifAnidanda,siaip kokios pigios avalynes galima nusipirkt.Vis geriau nei tapkes ar slapi kedai.O viesbutyje nera tokios paslaugos,kaip sulijus isdziovint rubus.Kur as dirbau tame viesbutyje turejom karsta boilerine,tai ten dziovindavom,pagal klientu prasyma.Saintina,suo kazka mato,ko jus nematot.Jei jam baisu,tai isivaizduok,jog nera gera butybe. biggrin.gifbiggrin.gif

Nežinau, niekur nemačiau tokios paslaugos. Nusipirkčiau naujus aišku, bet neturėsiu vietos rankiniam bagaže paskui, bus gaila palikt. O tapkes mano gana patogios, tai bandysiu su jom šiandien 😆

Atsakyti

Saitlina, gal nori kalijų ? Mano tamsi fioletinė ? Vasara galima vazone, galima gėlyne. O rudenį prieš šalnas pastatau daugiabučio rūsyje ir nebelaistau . Dabar jau išvežiau į kaimą šiltnamin, gaivinu . Bandysiu susodinti prie šiltnamio, tegul žydi . Ir rudenį nebeiškasti. Dauginasi iš pasiutimo . Jei palieki 2 metus tame pačiame 20 litrų vazone tai jį suplėšo. Pasiliksiu 1-2 vazonus ir bus gana .

jei augtų lauke, tai norėčiau. Su vazonais bėda tampytis. Nebent šiltnamy sodint? Ar dengt kažkaip?

Atsakyti

Vaiduoklių turit 😁

galvojau, kad vaiduoklius tik katės mato )) 

Atsakyti

Saintina,suo kazka mato,ko jus nematot.Jei jam baisu,tai isivaizduok,jog nera gera butybe. biggrin.gifbiggrin.gif

aš mislinu paprasčiau )) gal griaustinis kur tolumoj buvo. 

Atsakyti

galvojau, kad vaiduoklius tik katės mato )) 

O kuo šunys prastesni?😃

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2024 04 03, 12:33)
</p></div></blockquote><p>jei augtų lauke, tai norėčiau. Su vazonais bėda tampytis. Nebent šiltnamy sodint? Ar dengt kažkaip?</p>

Vasara augs lauke.
Žiemos šiltnamyje neišgyvens.

Papildyta:
Kaunietės kas norit ?
Mukute, Pou, Ate?
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti