Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Bet rimtai zonk, vos nepaskaičiau moralo tai tuktuko verslinjnkei apie požiūrį į klientus, žmonių saugumą ir investavimą į verslo priemones 🤣🤣. Jei as taip dirbčiau, tai seniai būtų uždarę San epideminis, darbo sauga ir kitoS tarnybos. Eilinį kartą įsitikinau, kad mes artimesni skandinavams savo tvarkos supratimu. Ir vat erzina visokios nesąmonės😆

Draugo sūnus studentas susirado panele iš Graikijos, kuri buvo per erasmus atvykus čia keliems mėnesiams mokytis. Tai vat ji metė mokslus Graikijoje ir įstojo į VU. Kai nusistebėjau, kodėl jie čia nusprendė būti, o ne šiltoje nuostabioje Graikijoje, jos atsakymas buvo - dėl tvarkos. Vat dabar suprantu išties 😁

Tikrai, kad 😃

Atsakyti

Sorry už klaidas, planšetė įjungė kažkokį spelinga, nzn kaip išjungt 

Atsakyti

vakar buvom čia 

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2024 04 02, 15:19)
<p>Luety, kalijos su krūva žiedų tai nerodai.. aš ir fb patikrinau, ir instagrame - nė kvapo!</p>

Labos,

siandien truputi buvau uzsiemus,neatejau.
Buvom sode,aptvarkem nameli,daug apipelyje kas,daug voru,po ziemos nebuvo tvarkytas,po to pietus gaminau,norejau labai sriubos po visu velykiniu valgiu,taip ir prabego diena.
Saintlina,kalija zydi,dar tik vienas pilnai issiskleides,o du skleidzia,o visi kiti ziedai triubeles dar,nors ir iskeltos.Palauksiu,kol daugiau zydes.Po pietu eme lyt,rodo ir rytoj visa diena lis.Jau kaip nusibodo tas lietus,ne tas zodis.
Anidanda,lietus naukintojas nuotaikos visiem,ne tik man.Laikykis,praeis,svarbu nepersalkit,nesusirkit,o visa kita isgydoma. 4u.gif 4u.gif Grys nuotaika su saule.
Atsakyti

Labos,

siandien truputi buvau uzsiemus,neatejau.
Buvom sode,aptvarkem nameli,daug apipelyje kas,daug voru,po ziemos nebuvo tvarkytas,po to pietus gaminau,norejau labai sriubos po visu velykiniu valgiu,taip ir prabego diena.
Saintlina,kalija zydi,dar tik vienas pilnai issiskleides,o du skleidzia,o visi kiti ziedai triubeles dar,nors ir iskeltos.Palauksiu,kol daugiau zydes.Po pietu eme lyt,rodo ir rytoj visa diena lis.Jau kaip nusibodo tas lietus,ne tas zodis.
Anidanda,lietus naukintojas nuotaikos visiem,ne tik man.Laikykis,praeis,svarbu nepersalkit,nesusirkit,o visa kita isgydoma. 4u.gif4u.gifGrys nuotaika su saule.

Mūsų viešbutis su spa, tai grįžus ėjau į pirtį. Atsilau biski, tikiuosi nesusirgsiu

Atsakyti
Labos smile.gif

Pikiavau, pikiavau ir nafik dar pikiuoti blink.gif durnė. Naktį rankas tiek skaudėjo jau ir kėliau ir leidau ir vėl kėliau, prasivarčiau, bet buvo užmogta ir op prisapnuota viskokaiusių nesąmonių. Šaindeina dirst į sodininko kalendoriu ir blyn netinkama dar diena. Na nusipjoviau ir pasakiau mintysi tiks biggrin.gif
Luety kaip tavo popa, ar nurimo, ar dar buvau pas doktorus?

Gražios dienos 4u.gif
Atsakyti

Mūsų viešbutis su spa, tai grįžus ėjau į pirtį. Atsilau biski, tikiuosi nesusirgsiu

Kaip šiandien savijauta po priverstinio dušo?

O kiek ten laipsnių dabar? 

Atsakyti

Pikiavau, pikiavau ir nafik dar pikiuoti blink.gifdurnė. Naktį rankas tiek skaudėjo jau ir kėliau ir leidau ir vėl kėliau, prasivarčiau, bet buvo užmogta ir op prisapnuota viskokaiusių nesąmonių. Šaindeina dirst į sodininko kalendoriu ir blyn netinkama dar diena. 

niekad nežiūriu į jokias tinkamas dienas, visad darau, kada man noras užeina ar laiko turiu. 

O ką tu ten tiek pikiavai? 

Atsakyti

Labas rytas :) mano šuo vėl naktį blūdijo. Kažko tamsoj bijo, toks įspūdis. Šįkart pas vaikį kambary naktį praleido, nes tas  pusę nakties prie kompo sėdėjo. Paskui pas jį į lovą susikraustęs kitą pusę nakties miegojo. Dabar vėl į darbą atsivežiau. Miega sau ramiausiai  prie manęs, net paniurzgėdamas per miegus.

Atsakyti

Labas rytas,

apsirgau kažko. Vyras pasidalino kažkokiu virusiuku, turbūt.

Muka, tinkamiausia diena kažką daryt, kai yra noras - tada viskas puikiai ir auga.

Saintlina, reik didesnės lovos jums visiems, kad tilptų ir kailiniuotis.

Nesusirkit, gražios dienos!

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2024 04 03, 09:00)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Muka" data-cid="73142237" data-time="1712118898"><div><p>Pikiavau, pikiavau ir nafik dar pikiuoti vartotojo įkelta nuotraukadurnė. Naktį rankas tiek skaudėjo jau ir kėliau ir leidau ir vėl kėliau, prasivarčiau, bet buvo užmogta ir op prisapnuota viskokaiusių nesąmonių. Šaindeina dirst į sodininko kalendoriu ir blyn netinkama dar diena. </p></div></blockquote><p>niekad nežiūriu į jokias tinkamas dienas, visad darau, kada man noras užeina ar laiko turiu. </p><p>O ką tu ten tiek pikiavai? </p>

Nugi pomidorus ir dar ne visus, vėl bus šimtinė su viršum, ale turiu kaimynka su kuria barteriu mainomės, o kita draugės mama laukia ax.gif žodžiu apie 40 ne sau ax.gif Labai netolygiai dygo, nors sėti vieną dieną.
Viską suprantu ir aš nežiūrinėju bais į tuos kalendorius, ale va dirstelėjau ir susibiesinau ir kokio velnio žiūrėjau unsure.gif
Pou sveikatėlės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 03 balandžio 2024 - 07:40

Nugi pomidorus ir dar ne visus, vėl bus šimtinė su viršum, ale turiu kaimynka su kuria barteriu mainomės, o kita draugės mama laukia ax.gifžodžiu apie 40 ne sau ax.gif

pas mane šiemet pomidorų 20 štukų. Pati savim didžiuojuosi )))

Mergelės paprikų tik dafiga. Dalį išpikiavau, likusį šepetį palikau, tegu Žaliam sušeria.

Atsakyti