Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(ate42 @ 2022 04 25, 10:37)
Vyšnių kaimiškų turiu. Gal iškast medelį? Gal prisiimtų. Nerūšinė gal lengviau įsikibs?
Muka, gal ir tau paieškot vyšnaitės?

Ačiū Ate kol kas nereikia ... mergos ir man nereikia ... viskas reikai atostogų mirtinai....
Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2022 04 25, 10:55)
Jei savęs nenuskriausi  -paimsiu  4u.gif
Vargas jai iš Suvalkijos lygumų pas mane bus ... Bet gal ?
https://www.youtube....nnel=VytautasVy
Muka bus juozažolės 4u.gif

ir geslvės jeigu dar turėsi dalinimuisi....
pou o kaip tau čiliukus perduoti gal per Dusia?
Atsakyti
Laba.

A.Alta, tu per daug viską sureikšmini. Daug ką galima priimti kaip pokštą, kaip linksmą detalę poste, tegu ir išgalvotą, bet kad nuotaiką pakelt kitiems būtų galima. Kam gi tie "pabadymai" kaip kažkas neišmano parazitologijos, biologijos, anatomijos.. Nebūtina viską išmanyt, nebūtina viską priimti už gryną pinigą.
Na, pajuokavom, varlę pabučiavom - nepavirto į princą, na ir kas. Nepasisekė. Bus tų princų. Svarbu nesigilinti, nekapstyti giliai ir nevaikščioti ant britvos su ietimi. Bendravimas turi būti lengvas 4u.gif
Atsakyti
Tai kitai savaitei susitikimą atidedam ... Kai visą gėrį iš kaimo susirinksiu . Ir pomidorai gal paaugs -GĖDA kokie suskiai .
Veidrodinės kojinės gavosi , nes mezgiau abi kartu iš to pačio kamuolio :
vartotojo įkelta nuotrauka

Dukros draugei. Sakė juo kvailesnės tuo geriau smile.gif

Muka kokio dydžio tavo koja ? 36 ar 37 ?
Atsakyti
Dusia, dėkui. Sodinsiu bulves kaip sakai. Dar orus pažiūrėsiu, kad per lietų nesodint.

Dusia, o kodėl nusivylei braškėm? Neauga? Nedera? Šiaip ir aš metų metais sodinu, auginu, reveransus joms darau, bet, matyt, ne to joms reikia biggrin.gif Sunkiai man gaunasi su braškėmis. Bet vistiek auginu. Šįmet ir žemę, kompostinę žemę maišuose pirkau, pyliau, maišiau su sava smėlinga žeme. Gal kas gausis..
Dėl šiaudų, tai nežinau ar juos klot šįmet. Kazkuriais metais klojau, nu tai pridygo kupstais varpinės kultūros, piktžolių ir kažin dar ko. Roviau, nuiminėjau kviečių rugių derlių 🤦‍♀️
Atsakyti
Daug kas turi buti ,ex ,bet nera.O kai kurie teiginiai postuose ,netai kad antaki pakelt ,bet apsiziuret ar vis dar planetoje geo ,esu biggrin.gif Ypac tai populiaru epidiomiologijoje ir epizootijoje beigi parazitologijoje.Labai daug jus cia nesamoniu skiedziat,liaudiskai tariant.Bet atsipalaiduojam,pabuciuojam savo varles biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 04 25, 09:26)
Daug kas turi buti ,ex ,bet nera.O kai kurie teiginiai postuose ,netai kad antaki pakelt ,bet apsiziuret ar vis dar planetoje geo ,esu biggrin.gif Ypac tai populiaru epidiomiologijoje ir epizootijoje beigi parazitologijoje.Labai daug jus cia nesamoniu skiedziat,liaudiskai tariant.Bet atsipalaiduojam,pabuciuojam savo varles  biggrin.gif

A.Alta, pritariu, nėra čia temoj tokių visamokslių, visažinių ir Vangų. Tu geriausiai viską toli į priekį numatyti moki, daktarė, geologė, biologė, kosmonautė ir dar bele kas.
Na, nusišnelėjom kažkur anot tavęs. Ne pasaulio pabaiga. Geriam kavą, ragaujam vyną ir visos sąmokslo teorijos pfk. Ne visiems reikia tobulo teisingumo, tikslumo. Dėl to nesinervinam.
Tau sunku. Tu tobula. Užtat visur užkliūni. Ką dabar.. Mokslas reikalauja aukų, turbūt taip..
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2022 04 25, 10:05)
Bendravimas turi būti lengvas  4u.gif

Ir kas čia taip nusprendė? biggrin.gif
Aš tai kitaip galvoju. Manau, kad tas „sunkus“ ar „lengvas“ kiekvieno požiūryje. Jei man su kažkuo per sunku / neįdomu / sudėtinga ir komplikuota bendrauti, tai tiesiog nebendrauju. Apeinu. Nematau ir negirdžiu. Gi nesu pririšta prie nei vieno.

Turiu daug darbų, bet nėra degančių, tai neapsisprendžiu, kuo čia pirmiausia užsiimt biggrin.gif
Atsakyti
Dėl braškių - ateina pas mane koks tai kenkėjas kuris nukarpo žiedus...
Keičiu vietas, visas senas metu lauk - sodinu iš naujo . Derliaus visada kažkiek turiu ... Pavalgymui . Esu bandžiusi ir purkšti - nepadėjo. Gal ne mano daržas kaltas - daug pievų aplink , kur auga žemuogės tikros ir netikros... Natūralių pievų neišnaikinsiu smile.gif

Šiaudai labai gerai prieš derėjimą - uogos švarios , nepūna net jei lietingas sezonas papuola. Net mano giminė kuri nepripažįsta mulčivimo visada užkloja šiaudais kai uogos ima rastis .
Dėl šiaudų tai man taip liepė daryti tiek IK , tiek Edaigų savininkė biggrin.gif kažkada konsultavausi ... Mano žemėje tai tiktų .
Atsakyti

QUOTE(Dusia37 @ 2022 04 25, 08:23)
Tai kitai savaitei susitikimą atidedam ... Kai visą gėrį iš kaimo susirinksiu . Ir pomidorai gal paaugs -GĖDA kokie suskiai .
Veidrodinės kojinės gavosi , nes mezgiau abi kartu iš to pačio kamuolio :

Dukros draugei. Sakė juo kvailesnės tuo geriau  smile.gif

Muka kokio dydžio tavo koja ? 36  ar 37 ?

Labas rytas, 4u.gif

Kojines grazios is sekcijinio dazymo siulu gali isgaut ivairiausiu rastu.Grazios,bet ne mano skonio.Rastai is ju daug maz vienodi,bet kas nemegsta jokiu rastu,o tik geru akiu mezgima,tai labai patogu,grazu,atrodo,kaip zakardas,lengvos,ir smagu megzt,vis lauki kas iseis.Pirmosios kojines mano buvo is sekcijinio dazymo siulu.Turiu ir dabar viena kamuoliuka,numezgiau kojines,dar liko siulu,nu niekur nepritaikau,nes labai trumpais ruozeliais yra dazyti.Darbas labai puikus. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2022 04 25, 09:38)
A.Alta, pritariu, nėra čia temoj tokių visamokslių, visažinių ir Vangų. Tu geriausiai viską toli į priekį numatyti moki, daktarė, geologė, biologė, kosmonautė ir dar bele kas.
Na, nusišnelėjom kažkur anot tavęs. Ne pasaulio pabaiga. Geriam kavą, ragaujam vyną ir visos sąmokslo teorijos pfk. Ne visiems reikia tobulo teisingumo, tikslumo. Dėl to nesinervinam.
Tau sunku. Tu tobula. Užtat visur užkliūni. Ką dabar.. Mokslas reikalauja aukų, turbūt taip..

Pasiutlige ,gripas ir erkes nera samokslas , o labai paprastas naikinimo ir prevencijos mokslas.Labai tikslus.Asgi jusu profesiniu veiklu nekritikuoju ir net nezinau ,kuo uzsiimat,teisybe pasakius.Tik kad muka dirba kazkur sporte , o paeit negali.Nesveikata tas sportas biggrin.gif
Atsakyti
Kieno zeme bloga,prasom budas,kaip augint braskes.
https://www.youtube....s...ex=1&t=305s
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 04 25, 09:39)
Ir kas čia taip nusprendė? biggrin.gif

Turiu daug darbų, bet nėra degančių, tai neapsisprendžiu, kuo čia pirmiausia užsiimt biggrin.gif

Aš. Turėjau gyvenimo šūvį ir viską pasvėriau iš naujo. Net neįsivaizduojat kiek, rodos, tikslingų, vertingų dalykų atkrito. Moralinės, psichologinės, biologinės ir kt. (A.Alta) "spintos" išvalymas. Taip pavadinčiau.

Atsakyti