Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Anidanda @ 2024 04 01, 12:05)
O kodėl sintra nepatiko?

Baisios spalvos kičinis pastatas. Mūsų Gidas sakė , kad patys portugalai juo nesididžiuoja.

Vakar pagalvojau , kad labai geri buvom jei Velykoms Dievulis davė tokį gražų orą.
Atsakyti

Kaip kitos gyvos?

Gyvos :) 

Šiąnakt ko tai Lesius blūdijo, du kartus vedėm naktį į lauką, tik  nieko jam ten nereikėjo. Ir grįžęs vis tiek neramus, nelaimingas. Pasiėmiau į darbą dėl visa ko. Tai miega dabar spakainiausiai. Aš irgi visai mielai snustelčiau )))

Atsakyti

Labos  :4u: 

Ir aš gyva, vakar net nosies nekišau į lauka, aha griekas tokia gražią dieną, ale man reikėjo teip  :unsure: 

mamukas tiek prisiruošė, kad valgysim dvi šeimos savaitę  :hmm: ir man pasakykite, kaip išaiškinti, kad nereikai 5 vyniotinių, kumpio, šaltienos ir t.t. ir kad mažiukus darytų, kur tau arklinius, o paskui lūpą patempusi, kad nieks nevalgo ir nesineša namo. Nu žodžiu....bet ačiū die, kad turiu mamuką  :wub:  Dukra sakė, kad aš tokia pat  :rolleyes: 

Žagarėliai suėjo, tortas hm...reikėjo šaldytuve ilgėlaiu palaikyti, bet ir tas tiko  :P 

Saintlina kaip kumpis virtas?

Dusia minėjai, kad parkaitavimą susireguliavai su vitaminais, papsakok plačiau, bo biski pakrutu ir visa šlapia...man taip buvo prieš Kalėdas, kaip sirgau plaučiu uždegimu, bet dabar....žinau gali būti ir nuo svorio, bet gal ir ne...

Atsakyti
Mukute, man apie Kalėdas net judėt nereikdavo - sėdžiu ir prakaituoju . O sporte iš viso nemiela. Ypač tokioj jogoj. Mergaitės net nesušyla , o mano plaukai šlapi .
Atsiminiau , kad kažkada man osteopatė buvo rašiusi Pananginą dėl prakaitavimo. Sakė ne tiek homonai kalti , kiek kalio trūkumas dėl prakaitavimo. Ir vualia - trys dienos, prakaitavimas sumažėjo 50 pr. Po savaitės jau visai į normalų žmogų atvirtau . Kažkodėl jis man labai gerai veikia.
Atsakyti

O ačiū pabandysiu  :4u: nes jau tikrai nekažką, pjaustant mėsą varva prakaitas per nosį :huh2:​ 

Atsakyti

Muka, labai man patiko tas virtas kumpis :super:  ačiū už idėją  :4u: 

Žagarėliai varškiniai dingo akimirksniu. Su smetona ne taip maniškiams patiko, bet suėjo paskui ir tie )))

Atsakyti

o tai fain, kad tiko kumpis  :rolleyes: čia mamuko įdėja  :wub: 

O koks varškinių žagarėlių receptas  :P​ 

Atsakyti
Nesu valgiusi žagarėlių su varške. Pas mus virdavo spurgas su varške.
Mes vakar kaime buvom. Labai miela tokiu oru. Geltoni narcizai žydi . Bandymai juos iškasinėti ir susodinti į vieną vietą nesėkmingi ... Kažkiek lieka , tai tik pasidaugina ir pievoje ir kituose pakampiuose. Krokų žydėjimas į pabaigą. Jie irgi auga kur sugalvoja. Jei bandau iškasti tai tik padauginu smile.gif Bet man gražu betvarkė smile.gif Gamtoj tiesių linijų nebūna ...
Iš nemielų dalykų - vakar du naikintuvai praskrido . Zoknių ? Šventinę dieną kėlė ? Kaip atpranti žmogus, vaikystėje kasdiena skrisdavo ...Bjaurus tas garsas.
Atsakyti

Prakaituot galima ir nuo skydliaukės bėdų, ir kai trūksta vit D, ir kai kitų mikroelementų trūksta, ir kai su širdele negerai, TBC, diabetas, menstruacijos, menopauzė, labili nervų sistema.

Ingrida, gaila, bet nežinau, kiek dienų skaudėt yra normalu :( Gal Anidanda savo vyro paklaus - jis tikrai turėtų žinot, o ir ji susidūrus su tokiais pacientais.

Labai gražios dienos, su visais pasibendravom, pasidžiaugėm. 

Atsakyti

Sode jau kriaušių pumpurai prasprogo, žydėjimas jauč ant šalnų išpuls. Ir serbentai lapus jau paleido, vyšniukė čiut laikosi, tuoj pumpurai prasprogs. Ta tokia šiluma nežinau ar gamtai į gerą. 

Bet mums smaguma buvo.

Jau ir mes šiltnamį užsidengėm, aplinką apsitvarkėm, dar liko darbelių, bet pamažu.

Atsakyti
Pou, mudvi su Mukute tai žinom , ko čia prakaituoti norim biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Jei yra dalykų kurie padeda nepakenkdami - ko gi nepasinaudoti kitų žmonių išmintimi .
Kol pasidarysi visus tyrimus nemokamai prasikankinsi pusmetį, o jei mokamai keli šimtai eurų.

Ingrida, o chirurgas po operacijos nepasakė nieko ? Kiek dienų pasaugoti ? Ką galima ko negalima?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 02 balandžio 2024 - 11:00

Ilgai gali skaudėti. Mėnesį mažiausiai. O gali ir metus. Gali reikt leist I sąnarį vaistus, hialurona, kolageno peptidus, prp. Individualu viskas 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anidanda: 02 balandžio 2024 - 11:04