Baisios spalvos kičinis pastatas. Mūsų Gidas sakė , kad patys portugalai juo nesididžiuoja.
Vakar pagalvojau , kad labai geri buvom jei Velykoms Dievulis davė tokį gražų orą.
Labos
Ir aš gyva, vakar net nosies nekišau į lauka, aha griekas tokia gražią dieną, ale man reikėjo teip
mamukas tiek prisiruošė, kad valgysim dvi šeimos savaitę ir man pasakykite, kaip išaiškinti, kad nereikai 5 vyniotinių, kumpio, šaltienos ir t.t. ir kad mažiukus darytų, kur tau arklinius, o paskui lūpą patempusi, kad nieks nevalgo ir nesineša namo. Nu žodžiu....bet ačiū die, kad turiu mamuką Dukra sakė, kad aš tokia pat
Žagarėliai suėjo, tortas hm...reikėjo šaldytuve ilgėlaiu palaikyti, bet ir tas tiko
Saintlina kaip kumpis virtas?
Dusia minėjai, kad parkaitavimą susireguliavai su vitaminais, papsakok plačiau, bo biski pakrutu ir visa šlapia...man taip buvo prieš Kalėdas, kaip sirgau plaučiu uždegimu, bet dabar....žinau gali būti ir nuo svorio, bet gal ir ne...
Prakaituot galima ir nuo skydliaukės bėdų, ir kai trūksta vit D, ir kai kitų mikroelementų trūksta, ir kai su širdele negerai, TBC, diabetas, menstruacijos, menopauzė, labili nervų sistema.
Ingrida, gaila, bet nežinau, kiek dienų skaudėt yra normalu Gal Anidanda savo vyro paklaus - jis tikrai turėtų žinot, o ir ji susidūrus su tokiais pacientais.
Labai gražios dienos, su visais pasibendravom, pasidžiaugėm.
Sode jau kriaušių pumpurai prasprogo, žydėjimas jauč ant šalnų išpuls. Ir serbentai lapus jau paleido, vyšniukė čiut laikosi, tuoj pumpurai prasprogs. Ta tokia šiluma nežinau ar gamtai į gerą.
Bet mums smaguma buvo.
Jau ir mes šiltnamį užsidengėm, aplinką apsitvarkėm, dar liko darbelių, bet pamažu.