Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

O aš iškepiau varškinius žagarėlius, bet turiu dar grietininių tešlos pasidarius )) greitas darbas čia su jais, pasirodo. Viens du ir gatava.

Sakiau, kiaušiniautojams įdėsiu ryt, jeigu vaikščios. Na, jeigu liks. Nes vaikis šlamščia kaip pasamdytas. Ir dar draugelis ateis ))

Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2024 03 30, 18:58)
O grietinė ir smetona ne tas pats? 
Aš skruzdėlyną kepu  iš panašios tešlos, tik begrietinės ir smetonos  bigsmile.gif  1 kiaušinis, šaukštas alkoholio ir  95 g miltų.
Šiandien kepiau  tokį manų pyragą  (pirmą kartą). Nu  gal ir nieko. Buvau planavusi medutį dar, bet  lauke pratrepsėjom  visą dieną, tai  liksim be rimtesnio pyrago Šv. Velykų proga  ax.gif Po pirties, tai visai  nebeturiu jėgų. Ai, bus gerai ir taip  ax.gif

Pas mus tai smetona ir grietinė tai tas pats.
Aš kepiau medutį pirmą kartą po kokių 20 metų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2024 03 30, 19:47)
Pas mus tai smetona ir grietinė tai tas pats.
Aš kepiau medutį pirmą kartą po kokių 20 metų biggrin.gif

Pas mus irgi tas pats, bet Muka įvardino , kad po šaukštą ir grietinės, ir smetonos. Tai pradėjau galvot g.gif
Ką tik atslinkau iki kompo . Kepiau medutį vistik ax.gif Nediduką tokį , iš biskvitinės tešlos. Galiu ramiai miegot biggrin.gif
Atsakyti

Visas pirma su Prisikėlimu, te atneša jums prislkėlimas ramybę, taiką ir darną Jūsų šeimose  :4u:

Iš bažnytėlės jau grįžome :4u: Aleluja, aleljula, aleluuuja :wub:

Taip betaisydama kelis kartus pakartojau, taip smetona ir grietinė tas pat,neištryniau  :huh2:

Visas apkabinu stipriai stipriai  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 31 kovo 2024 - 01:02
Su Šv. Velykom! Tegul šventinis džiugesys ir viltingos, pavasariška energija nuskaidrintos nuotaikos neskuba išeiti iš Jūsų namų ir širdies.
Ačiū Mukute.
Atsakyti

Ramių,  šiltų, džiaugsmingų Velykų :4u: .

Ramybės Jums ir Jūsų namams :wub:  :4u:​ 

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Ramių,šiltų,smagių Šv.Velykų!Gražių margucių!
Pavasariškos nuotaikos ir energijos,saules šilumos ir laimes po kraitelę!
Atsakyti

Su Velykom! Linkėjimai iš  Lisabonos, kuri man kažkodėl primena Vilnių 😁, tiksliau jos centras. O pakraščiai primena Barselona. 

Atsakyti

Fasadai daug kur apklijuoti plytelėmis. Lb gražu 

Čia kažkokio mason namas, lb meniškai apklijuotas

O Čia seniausias pasaulyje vis dar veikiantis knygynas

Atsakyti
Aš irgi noriu visas pasveikinti su Šv. Velykomis 4u.gif
Labai gražus oras buvo vakar ir šiandien .Net +19 dieną buvo. ax.gif Žolės spalva pasikeitė iš nu džiūvėlių į pilnai žalią wub.gif
Anidanda, grožiai wub.gif
Atsakyti

Čia netyčia i viešą tulika užklydau 🤭

Atsakyti

Su šventom Velykom! Stiprios sveikatos visoms!

Atsakyti