QUOTE(Dusia37 @ 2024 03 30, 09:18)
Luety, kalbu apie šiandien dieną:
Pagalbinis darbininkas statybose , kaina prasideda nuo 100 Eur už dieną.
Vairuotojas - startinis atlyginimas nuo 1000 , paskui kyla iki 1500. Vežioti prekes. Paprastai lengvo svorio .
Mano įmonėje gamyba - darbininkų atlyginimas nuo 1200, kas nesenai pradėjo iki 1600 kas dirba 10 metų.
Sandėlys prasčiausiai apmokamas . Pradeda nuo 900 ir vidurkis 1200.
Vadybininkas kiek uždirba, tiek gauna. Per metus pasidaro įdirbį iki 1800-2000, jei gali dirbti tą darbą .
Visos išvardintos pareigos apie kurias kalbu Kaunas. Pati žinau ...
Valytojos darbas , veiklos vieta - Vilnius ir Kaunas , valo privačius namus . Nuo 1000 iki 1500 per mėn . Dirba sau . Moka tą darbą daryti . Turi vardą. Pažįstu asmeniškai .
Socialinė padėjėja -800-1300, ne 8 val. dirba, mažiau . Darbas sunkus.
Visokių santechnikų , elektrikų kurių atlyginimas tik minimumas, o skaičiai bele kokie ? Kokios jų pajamos ? 8-14 tūkst kai pakilimas statybose? Ir dar lauki kol teiksis pasirodyti .
Kirpėjos , manikiuristės - jei moka dirbti 2 000 lieka. Atmetus medžiagas. Vidurkis atlyginimo per metus. Žinoma , jei rankos iš dubcės auga tai eisi į minusą.
Vėl kalbu - apie Kauną ir apie žmonės kurie moka dirbti .
Visko yra,bet palyginimui,kirpejai iseina apie 45£ i valanda,vairuotojas,pristatytojas i prekybcentrius maisto produktus is sandelio,nezinau,kaip juos pavadint,dirba dvi savaites,dvi savaites ne,per dvi savaites 3500£.Nebesigilinu.Svarbu,kur apsistojai,kaip sugebi gyvent,bet Tevynej geriausia.Bet neisiena daugeliui jau gryzt.Jauni,be vaiku ar dar mazais ne mokykliniais vaikais stipriai migruoja kitus ir i LT taip pat,jiems atrodo LT saugu.I Portugalija daug kas perka apleistas fermas ir kuriasi.Kaip kam kur patinka.
QUOTE(Anidanda @ 2024 03 30, 09:28)
<p>Dazykit raudonuoju saldžiu vynu, gaunasi tamsiai violetiniai blizgantys kiausai</p>
Man gaila vyno tokiam reikalui
Mesa kepa,misrainei viskas verda,einu kiausu dazyt.Dar reikia i soda palekt,paliet mano pomidorus,dienos sauletos,siltnamyje karsta,bus isdziuve ko gero.