Labos ,
Kokia kava, pievoje
Ir abrūsėlis su bite . Dėkui Ingrida
Mukute, vienitelis būdas pasikelti spaudimą druska. Taip man gydytoja patarė
Vaistų nelabai yra... Kai visai dušna, tai gali dar sportininkų mineralų bandyti išgerti . Visai gerai veikia
Kur vaistinėse parduoda...
https://www.gintarin...ct-20-paketeliuStresas, kava, vynas labai išplauna ...
O aš sodinau savaitgalį . Soda, mišką, brašes
Kažkiek į tarpus tarp lietaus, kažkiek per lietų ... Apsirengiau savo gerajį Depinį ploščių ir varlinėjau . Sodaitytė parinko man vyšnią ir slyvą ( pagal mano žemę) , ir pasisodinau antrą sedulą. Sako jų dviejų reikia .Viena jau nemaža ir truputį derėjo . Persiką spėjau pasodinti penktadienį atvažiavusi. Galvoju , kad noriu nektarino - mačiau pardavinėja... Ir bus mano egzotikos giraitė užsodinta. O kai pradėjpm sodinti tai paskui prireikė ir seną sausmedį iškelti ir geresnę vietą ir aronija suvargusi - vieta netinka... Ir pabaigai pušeles iš pievos
kas nudžiuvo ką stirna nužudė atsodinom .
Vakar braškes sukišau . Ir mirtinai prireikė šiaudų, bandysiu jais mulčiuoti . Jei kas žinot kur apie Kauną pardavinėja - šaukit . Šiaudų uoga turi augti šiauduose. Paskutinis šansas braškėms pas mane . Jei dar nepavyks - vadinasi ne mano uoga ...
Pou - dėl alergijos , tai labai keista, kad vapsva taip veikia. Dažniausiai bitės būna žudikės. Laikykis brangioji
Ex sodink tu tas bulbas gegužės pirmom dienom ! Kol sudygs praeis apie 2.5 sav . jei ne 3.
Ate42, mačiau gelsvė lenda. Galiu iškasti gabalą jei reikia . Ir turiu pridygusiu juozažolių jei kam reikia.
Gražios ir darbingos dienos