Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Labas rytas,

Ingrida, nuostabiai gražus vaizdas.

Atsakyti
Labas rytas,siaip jau jusu zinios apie veterinarine parazitologija,epizootija ir deakarizacija yra diletantiskos.Labai diletantiskos ,turiu pasakyt.O sita ,paskutini vetsanitara jus fainuoles irgi is lietuvos ispasholvoninot?Nes is jusu postu toks ispudis.
Atsakyti
Labos smile.gif
Ataslenku čiut atsigavau po penktadienio grįžus namo net gėraiu nuo skausmo tiek kojas pjovė ... šeštadienį iki sodo nusiboginau ir grįžome neturėjau jėgų niekam ... visgi masė žmonių mane vargina o su visais pabendrauk, dar žiūrėk kad viskas eitu kaip per sviestą jau kaip prasidėjo banketas mano bendradarbiai sugūžėjo į mano kabinetą ir tyliai tyliai visi sėdėjo tiek nusikalę buvo. Bet reziume manau pavyko 4u.gif O šiandiena vėl ketvirtis baigėsi vėl balansuoju tongue.gif
Apie saldainius soriuks nieko negaliu komentuoti nepamenu kada kokį valgiau, bet va užėjo noras pelėsinio sūrio su vynuogėm ir riešutais ax.gif
Apie erkes nieko neišmanau bet jau pas sodinį katiną mačiau reiks kada gaudyti ir traukti nes anam net paskui kailiukas išplinka na dar ir į sprandą vaistą įtrinsiu.
Mergai visad aukštas spaudimas buvo dabar vos 85/62 pulsas kalatojasi 94 blink.gif plaukioju tikrąją tą žodžio prasme blink.gif kaži kas čia unsure.gif nuovargis....
Ačiū Ingrida jamu kavos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 25 balandžio 2022 - 06:50
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 04 25, 06:35)
Labas rytas,siaip jau jusu zinios apie veterinarine parazitologija,epizootija ir deakarizacija yra diletantiskos.Labai diletantiskos ,turiu pasakyt.O sita ,paskutini vetsanitara jus fainuoles irgi is lietuvos ispasholvoninot?Nes is jusu postu toks ispudis.

Ir kodėl tamistai toks įspūdis?
Atsakyti
Labas rytas,
yra žmonių, kurie eidami per gyvenimą, tiesiog šaukia-nušaukite mane, trenkite man.
Norėčiau juos suprasti unsure.gif

Muka, tau atostogų reikia. Bet tokių tikrų. O kaip? ax.gif Čia tik pati gali sugalvot ir pasiryžti. Nepaguodžiau. Žinau.
Kaip viena mudviejų bendra pažįstama sako-tai tik darbas.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 25 balandžio 2022 - 07:14
QUOTE(ate42 @ 2022 04 25, 07:11)
Labas rytas,
yra žmonių, kurie eidami per gyvenimą, tiesiog šaukia-nušaukite mane, trenkite man.
Norėčiau juos suprasti unsure.gif

Muka, tau atostogų reikia. Bet tokių tikrų. O kaip?  ax.gif Čia tik pati gali sugalvot ir pasiryžti. Nepaguodžiau. Žinau.
Kaip viena mudviejų bendra pažįstama sako-tai tik darbas.....

Tai nesivarzyk ate, trenk ,sauk.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 25 balandžio 2022 - 07:51
Labos ,
Kokia kava, pievoje smile.gif Ir abrūsėlis su bite . Dėkui Ingrida 4u.gif
Mukute, vienitelis būdas pasikelti spaudimą druska. Taip man gydytoja patarė ax.gif Vaistų nelabai yra... Kai visai dušna, tai gali dar sportininkų mineralų bandyti išgerti . Visai gerai veikia tongue.gif tongue.gif Kur vaistinėse parduoda... https://www.gintarin...ct-20-paketeliu
Stresas, kava, vynas labai išplauna ...
O aš sodinau savaitgalį . Soda, mišką, brašes biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Kažkiek į tarpus tarp lietaus, kažkiek per lietų ... Apsirengiau savo gerajį Depinį ploščių ir varlinėjau . Sodaitytė parinko man vyšnią ir slyvą ( pagal mano žemę) , ir pasisodinau antrą sedulą. Sako jų dviejų reikia .Viena jau nemaža ir truputį derėjo . Persiką spėjau pasodinti penktadienį atvažiavusi. Galvoju , kad noriu nektarino - mačiau pardavinėja... Ir bus mano egzotikos giraitė užsodinta. O kai pradėjpm sodinti tai paskui prireikė ir seną sausmedį iškelti ir geresnę vietą ir aronija suvargusi - vieta netinka... Ir pabaigai pušeles iš pievos smile.gif kas nudžiuvo ką stirna nužudė atsodinom .
Vakar braškes sukišau . Ir mirtinai prireikė šiaudų, bandysiu jais mulčiuoti . Jei kas žinot kur apie Kauną pardavinėja - šaukit . Šiaudų uoga turi augti šiauduose. Paskutinis šansas braškėms pas mane . Jei dar nepavyks - vadinasi ne mano uoga ...
Pou - dėl alergijos , tai labai keista, kad vapsva taip veikia. Dažniausiai bitės būna žudikės. Laikykis brangioji 4u.gif
Ex sodink tu tas bulbas gegužės pirmom dienom ! Kol sudygs praeis apie 2.5 sav . jei ne 3.
Ate42, mačiau gelsvė lenda. Galiu iškasti gabalą jei reikia . Ir turiu pridygusiu juozažolių jei kam reikia.
Gražios ir darbingos dienos 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 04 25, 08:39)
Labos ,
Kokia kava, pievoje smile.gif  Ir abrūsėlis su bite . Dėkui Ingrida  4u.gif
Mukute, vienitelis būdas pasikelti spaudimą druska. Taip man gydytoja patarė  ax.gif  Vaistų nelabai yra... Kai visai dušna, tai gali dar  sportininkų mineralų bandyti išgerti . Visai gerai veikia  tongue.gif  tongue.gif  Kur vaistinėse parduoda...  https://www.gintarin...ct-20-paketeliu
O aš sodinau savaitgalį . Soda, mišką, brašes  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Kažkiek į tarpus tarp lietaus, kažkiek per lietų ...  Apsirengiau savo gerajį Depinį ploščių ir varlinėjau . Sodaitytė parinko man vyšnią ir slyvą ( pagal mano žemę) , ir pasisodinau antrą sedulą. Sako jų dviejų reikia .Viena jau nemaža ir truputį derėjo . Persiką spėjau pasodinti penktadienį atvažiavusi. Galvoju , kad noriu nektarino - mačiau pardavinėja... Ir bus mano  egzotikos giraitė užsodinta. O kai pradėjpm sodinti tai  paskui prireikė ir seną sausmedį iškelti ir geresnę vietą ir aronija suvargusi - vieta netinka...  Ir pabaigai pušeles iš pievos smile.gif kas nudžiuvo ką stirna nužudė atsodinom .
Vakar braškes sukišau . Ir mirtinai prireikė šiaudų, bandysiu jais mulčiuoti  . Jei kas žinot kur apie Kauną pardavinėja  - šaukit . Šiaudų uoga turi augti šiauduose. Paskutinis šansas braškėms pas mane . Jei dar nepavyks - vadinasi ne mano uoga ...
Pou - dėl alergijos , tai labai keista, kad vapsva taip veikia. Dažniausiai bitės būna žudikės. Laikykis brangioji  4u.gif
Ex sodink tu tas bulbas gegužės pirmom dienom !   Kol sudygs  praeis apie 2.5 sav . jei ne 3.
Ate42, mačiau gelsvė lenda. Galiu iškasti gabalą jei reikia . Ir turiu pridygusiu juozažolių jei kam reikia.
Gražios ir darbingos  dienos  4u.gif

Ačiū. Noriu gelsvės. Kai tau bus patogu, jei save neskriausi.  wub.gif
O persikų kodėl tiek sodini? Gal ir man reikia? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 25 balandžio 2022 - 07:56
QUOTE(ate42 @ 2022 04 25, 08:55)
Ačiū. Noriu gelsvės. Kai tau bus patogu, jei save neskriausi.  wub.gif
O persikų kodėl tiek sodini? Gal ir man reikia? biggrin.gif

Gerai , iškasiu gelvę, pasodinsiu į vazoną. Savaitgalį .Kai būsi Kaune nuo kitos savaitės - šūktelk 4u.gif

Persiką pasodinau tik antrą . Turiu 3 abrikosus. Tai kad man su braškėmis ir avietėmis nesigauna "biznis" , žemė ne ta... Kokių tai vaisių norisi . Vyšnios ir slyvos sunkiai smėlynuose. Trešnės ir egzotika ne tokie jautrūs augalai prastam dirvožemui.

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 04 25, 09:39)
Labos ,
Kokia kava, pievoje smile.gif  Ir abrūsėlis su bite . Dėkui Ingrida  4u.gif
Mukute, vienitelis būdas pasikelti spaudimą druska. Taip man gydytoja patarė  ax.gif  Vaistų nelabai yra... Kai visai dušna, tai gali dar  sportininkų mineralų bandyti išgerti . Visai gerai veikia  tongue.gif  tongue.gif  Kur vaistinėse parduoda...  https://www.gintarin...ct-20-paketeliu
O aš sodinau savaitgalį . Soda, mišką, brašes  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Kažkiek į tarpus tarp lietaus, kažkiek per lietų ...  Apsirengiau savo gerajį Depinį ploščių ir varlinėjau . Sodaitytė parinko man vyšnią ir slyvą ( pagal mano žemę) , ir pasisodinau antrą sedulą. Sako jų dviejų reikia .Viena jau nemaža ir truputį derėjo . Persiką spėjau pasodinti penktadienį atvažiavusi. Galvoju , kad noriu nektarino - mačiau pardavinėja... Ir bus mano  egzotikos giraitė užsodinta. O kai pradėjpm sodinti tai  paskui prireikė ir seną sausmedį iškelti ir geresnę vietą ir aronija suvargusi - vieta netinka...  Ir pabaigai pušeles iš pievos smile.gif kas nudžiuvo ką stirna nužudė atsodinom .
Vakar braškes sukišau . Ir mirtinai prireikė šiaudų, bandysiu jais mulčiuoti  . Jei kas žinot kur apie Kauną pardavinėja  - šaukit . Šiaudų uoga turi augti šiauduose. Paskutinis šansas braškėms pas mane . Jei dar nepavyks - vadinasi ne mano uoga ...
Pou - dėl alergijos , tai labai keista, kad vapsva taip veikia. Dažniausiai bitės būna žudikės. Laikykis brangioji  4u.gif
Ex sodink tu tas bulbas gegužės pirmom dienom !  Kol sudygs  praeis apie 2.5 sav . jei ne 3.
Gražios ir darbingos  dienos  4u.gif

Dusia ir aš noriu ir dar juozazolės neįsikabina niekaip 4u.gif
Dęl atostogų jooo mirtinai reikia verysad.gif ieškau į kur o jeigu nerasiu bus sode ....
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 04 25, 09:15)
Gerai , iškasiu gelvę, pasodinsiu į vazoną. Savaitgalį .Kai būsi  Kaune nuo kitos savaitės  - šūktelk  4u.gif

Persiką pasodinau tik antrą . Turiu 3 abrikosus. Tai kad man su braškėmis ir avietėmis nesigauna "biznis" , žemė ne ta... Kokių tai vaisių norisi . Vyšnios ir slyvos sunkiai smėlynuose. Trešnės ir egzotika ne tokie jautrūs augalai  prastam dirvožemui.

Vyšnių kaimiškų turiu. Gal iškast medelį? Gal prisiimtų. Nerūšinė gal lengviau įsikibs?
Muka, gal ir tau paieškot vyšnaitės?
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2022 04 25, 09:37)
Vyšnių kaimiškų turiu. Gal iškast medelį? Gal prisiimtų. Nerūšinė gal lengviau įsikibs?
Muka, gal ir tau paieškot vyšnaitės?

Jei savęs nenuskriausi -paimsiu 4u.gif
Vargas jai iš Suvalkijos lygumų pas mane bus ... Bet gal ?
https://www.youtube....nnel=VytautasVy

Muka bus juozažolės 4u.gif
Atsakyti