QUOTE(ate42 @ 2024 03 28, 11:17)
Labos,
o mane tuose sąrašiniuose partijų rinkimuose daugiausiai piktina "paveldimos" vietos. maldeikiukas, mazuronis, pavilionis.........
Ignas, rodosi patikimiausiu, bet kai pradedi narstyti kada jis išlindo, kokiomis aplinkybėmis-man darosi labai įdomu kas už jo pasislėpę?
Pritariu 100%
QUOTE(Dusia37 @ 2024 03 28, 11:28)
Tai kam tam išrinktajam visų norus patenkinti ?
Vieni nori vienų dalykų - kiti kitų .
Pensininkai didesnių pensijų .
Verslininkai - mažesnių mokesčių .
Valdininkai didesnių algų ir daugiau įgaliojimų ...
Pašalpinai - pašalpų ir tt.
Mano pvz reikalavimas būtų , kad tik tie kas dirba ir moka mokesčius bei turi NT Lietuvoj galėtų balsuoti. Visi kiti ne.
Ponas Kasčiūnas bent biški tuos bulbas Vilniuje gal pravaikys. Nes panašu , kad mūsų Narva bus Vilnius . Jums nebaisu ? Man baisu .
Vat niekada nebalsuoju uz tuos,kurie savo programose raso tokias nesamones,kad padidins pensijas,atlyginimus.Man tokie nepatikimi.
Bet Kasciunas man baisu ir pagalvot,bet tavo nuomone yra tavo.
https://youtu.be/DoS...V6MBHgXdvmBSWjV
Man patinka numerologai.
Ar skaitet Vaitkaus nespausdinama programa?programa tikrai puiki,todel perskaicius supratau,kodel valdantieji taip bijo ,kad Vaitkus nebutu isrinktas.
Kavasucitrina,tie elektroniniai parasu rinkimai,tikrai buvo neskaidrus.Nekreipk i juos demesio,svarbu,kad butu surinke pretendentai 20Kparasu,o paskui jau bus matyt,ka jie parodys.
Nepatinka,kad nera demokratijos,bet kas manes klauso.Kodel neleist visiems pasisakyt Lietuvos televizoriaus eteryje,kodel yra vieni grudami i ta eteri,o kitiems uztrenkiamos durys.Taip formuojama palankus kandidatas,o nepalankus ismetamas is zaidimo,net nepradejes,kad neduok die neisrinktu.Demokratija suteikia teisie visiems patiems sau nusprest,ka as rinksiu,tai yra spaudos laisve,apsisprendimo laisve.Ar ne uz tai mes kovojom sausio 13?Dabar bijoma kazko,kas pakeis kitu zmoniu nuomone.Absurdo teatras.
Kodel,Dusia,Lietuvoj gimes ir auges,bet gyvenantis kitur jau nera lietuvis?Kodel gyvenantis Pabradej yra lietuvis,turintis teisie balsuot pagal tave,o lietuvis ,gyvenantis uzsienyje,jau nera lietuvis.Kitur gyvenantys lietuviai,oi kaip padeda savo seimos nariams,likusiems seniems tevams ,remdami juos pinigais,o tie paremimai vienu ar kitu budu vistiek ateina i LT biudzeta.Todel tas mokesciu mokejimas yra realiatyvi salyga.O kokius mokescius moka lietuvis,gyvenantis Lietuvoj,turintis savo NT ir sedintis birzoj.Jis pg tave gali balsuot.Va taip ir griaunama demokratija.