Amadėja, agentūra VBS (viena boba sakė) tikrai nėra ta, kuria labai galima pasitikėti. Purvas pilamas ne tik ant jo, kažkiek ant visų kandidatų. Bet prašau nurodyk kokį jo nusikaltimą, nuodėmę, ar dar kažką tokio, kad I. Vėgele nebūtų galima pasitikėt
Kokios jo tikros pažiūros, jei jis taip meistriškai, anot tavęs, deklaruoja priešingai?
QUOTE(kavasucitrina @ 2024 03 28, 08:57)
Tai kad dar surinkti parašai nepatvirtinti, o jūs jau balsuojat
Pritariu tau, zolia. Tik prie tavo išvardintų dar ir trečią personą pridėčiau. Čia ne tik kad Tėvynės nemylėt, bet ir savęs negerbt. Ir nereikia jokių kitų plovyklų - užtenka legalias LRT ar delfio plovyklas įsijungt ir matai, kaip ir kiek kuris iš jų prisidirbęs, kiek giliai į š... įlindęs ir kitus drabstantis. Ką apie Vėgėlę gali plovyklos plaut - nežinau, nes dar nei dirbęs, nei pridirbęs, nei apsišvietęs. Nu arba eLeRTė su delfiu miega. Skaitau įvairius šaltinius, bet šitai diskusijai užtenka ir oficialių.
Apie kitus galimus tai išvis nieko nežinau. Nors nemanau, kad dar daug bus parašus surinkę. Gal Vaitkus, Žemaitaitis, gal dar Tutkus. Kiti vargu. Nors... Tuoj pamatysim.
QUOTE(Dusia37 @ 2024 03 28, 09:15)
Apie politiką : Man tai patinka Kasčiūnas. Nors jis nepatinka Ignui
Gal vienintelis iš tos partijos man ir patinka ? Bet aš visada vadovaujuosi savo galva, o ne nuomonėm.
O, kad koks tai ministrėlis gali išprovokuoti karą nepatikėsiu ... Nusprendė jau senai didieji .
Baisu gyventi , kai supranti , kad tavo šalies saugumas priklauso gerontològinio senuko .
Luety , Tavo pomidorai gyvena puikiai šiltnamyje. Visokie burtai reikalingi mūsų klimatui. Velykoms atšils, o paskui dar sniego žada
O kuo geras kasčiūnas? Ką gero jis nuveikė? Tai ir pastatė tokį, kuris palaiko tų sprendėjų liniją.
QUOTE(Anidanda @ 2024 03 28, 09:21)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="žollia" data-cid="73141499" data-tAš asmeniškai apie tą kandidatą nežinau nieko, apart to, kad išdygo is kanapiu prieš kelis metus pas sakydamas prieš skiepus. Tik toks nuopelnas?</p>
O geriau tie, kurie jau pridirbę, negu tas, kuris nieko nepridirbo? Geriau blogi nuopelnai, negu jokių?
QUOTE(Dusia37 @ 2024 03 28, 09:45)
Ką noriu pasakyti apie politiką: NIEKADA , jokia VALDŽIA man nieko nedavė. Tik atėmė. Šitoji valdžia labai arši ... Iš manęs atėmė labai daug. Pinigais. Iš Jūsų visų atėmė. Nes nemažai verslo išėjo į Lenkiją ir ten sumoka mokesčius.
Luety
Iš tikrųjų, tai žiauriai suskaldė žmones per tuos 4 metus. Vogė visada, bet taip akiplėšiškai ir nebaudžamai tik prie šito prezidento ir seimo rankų kilnotojų vyksta... Kažkada net už suvalgytą kotletą iš pareigų išlėkė ministras
Šiaip tai jo, apie rinkimus geriau nešnekėt, bet kad jau Ingrida paklausė ir kelios atsakė, tai manau , kad visi gali atsakyt