Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Alta, jau tu tai tikrai žinai, nesimaivyk. Tai varlė ar rupūžė? Nu neskiriu aš jų, tai ką man daryt? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 04 24, 14:01)
Alta, jau tu tai tikrai žinai, nesimaivyk. Tai varlė ar rupūžė? Nu neskiriu aš jų, tai ką man daryt? biggrin.gif

O tai man dabar buciuot? Per proxi? Ne ,tavo gyvulys, tu ir buciuoji.Rupuze,pati nekalciausia.
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 04 24, 15:14)
O tai man dabar buciuot? Per proxi? Ne ,tavo gyvulys, tu ir buciuoji.Rupuze,pati nekalciausia.

Kad ir mano gyvulys, bet nebučiuosiu lotuliukas.gif
Aš apskritai bijau tokių padarų. Bet jei rupūžė, tai faina, nes ir šiltnamyje tokių mačiau, tik mažesnių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 04 24, 08:26)
Nu man tai iš bėdos biggrin.gif. Suprantu, kad jų ne tik kaina geresnė, bet ir sudėtis. Bet skonis tai man ne kažką. Jau geriau Pupa biggrin.gif. Va, dar prisiminiau Griliažas šokolade - seniai neužkliuvo už akių, kažin, būna dar jų pirkt? Tik kad baisus dantų laužymas, bet skanu biggrin.gif

Šuva kažko labai jau prastai vakar ėdė. Tikiuosi, šiaip nėra apetito, o ne kokia užkrėsta erkė... unsure.gif

Ui ne, Pupa fek. O griliažiniai dengti nelabai šokoladu, nes apsivelia liežuvis kažkuo nelabai maloniu. Meška šiaurėj jau nebe ta kur kadaise buvo..

O tu niekaip šuns nuo erkių nesaugai? Babeziozės vienas iš labiau užvedančių požymių - tamsus šlapimas.

Mes lietingą sekmadienį praleidom Birštone. Tiksliau, lietingas Vilniuj, o ten vos vos pakrapnojo kelis kartus. O šiaip net saulutė buvo išlindus. Porą valandų ganėm, paskui Birštoną apėjom, į Vytauto kalną užlipom, parką aplandžiojom, paupio alėja pražygiavom. Nusikalėm abu su šuniu turbūt vienodai )))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 24 balandžio 2022 - 15:53
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 04 24, 13:52)
Gal žinot, kas per žvėris? Teoriškai turėtų būti varlė ar rupūžė, bet maža ką... biggrin.gif

Kavute, bučiuok. Čia varlė. Mažu ant princo užtaikysi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2022 04 24, 16:46)
Ui ne, Pupa fek. O griliažiniai dengti nelabai šokoladu, nes apsivelia liežuvis kažkuo nelabai maloniu. Meška šiaurėj jau nebe ta kur kadaise buvo..

O tu niekaip šuns nuo erkių nesaugai? Babeziozės vienas iš labiau užvedančių požymių - tamsus šlapimas.

Mes lietingą sekmadienį praleidom Birštone. Tiksliau, lietingas Vilniuj, o ten vos vos pakrapnojo kelis kartus. O šiaip net saulutė buvo išlindus. Porą valandų ganėm, paskui Birštoną apėjom, į Vytauto kalną užlipom, parką aplandžiojom, paupio alėja pražygiavom. Nusikalėm abu su šuniu turbūt vienodai )))

Tai jau supratau, kad dėl saldainių mes nesutarsim biggrin.gif

Saugau, o kaip gi - seniausiai čia knisau protą šunininkėm, dar vasario mėn., ar dar nuo erkių neko nenaudoja. Lašai ant sprando maniškei. Griežtai kas 30 d. Užtai ir neįsisiurbia, tik ropoja. Bet maža ką - gali ir įsisiurbt. Žinau, kad tamsus šlapimas, tik nežinau, kaip jį pamatyt - tūptelėjo ant žolės, susigėrė į žemę ir tiek žinių. Neįmanoma pamatyt. Bet kol kas žvali.

Bet kaip pagalvoju, kiek tu laiko su tuo savo šuniu prasportuoji... blink.gif Naudinga, labai naudinga abiems, bet kaip taip netingėt... unsure.gif

QUOTE(Ex @ 2022 04 24, 17:20)
Kavute, bučiuok. Čia varlė. Mažu ant princo užtaikysi biggrin.gif

Nu net guglint ėjau. Man tai į žaliąją rupūžę panaši unsure.gif
Varlių irgi pas mus daug, bet tos kitokios. Nu gal visokių ir tų būna. Žodžiu, aš taip ir neišmoksiu jų atskirt biggrin.gif

Nu jo - varlių irgi taškuotų būna unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: 24 balandžio 2022 - 17:07

Pas mane šiltnamy įsiknisus rupužiokė gyvena. Šiaip nebijau, bet sugeba ji man netikėtumų ištaikyt.

Atsakyti
https://external-con.../...;f=1&nofb=1
Nu ar ne tokia pas tave?Jei tokia,tai rupuze,baigianti isnykt rusis.Tavo reta,reik i raudonaja knyga irasyt.Saugok.
Nu bet vistiek,kokia ji bjauri man,fui,net nupurte.

Pas jus lietus,o mums labai jo reikia.Pas mus tas vejas baisulinis baigia viska isdziovint.Sianakt pakrapijo,kaip is krapilkos,o ryte jau nei znoko neliko,kad buta kazkokio lietaus.Lieju ,lieju,gerai,kad vanduo nemokamai bent,bet nera labai sveikas,tiesiai is krano sode.Pomidorams ir siltnamiui turiu backa prisileidus,o va lauke tik su slanga is krano.
Bijau ka ir sodint lauke,vejas tiek tuskina,kad israutu turbut iskarto.Tai mano kaliaropes rasoda baigia peraugt,supykau ir sukisau siltnamio lysviu krastuose,kol kas uzskleis,siltnamyje kaliaropes greitai uzauga,galesim raut ir valgyt.
Atsakyti

Luety, buvo ir pas.mua vėjas baisulinis. Ketvirtadienį kapelius tvarkėm, žemių atvežėm maišioką, tai tarp dantų vėliau malėsi tos žemės, tiek jas kėlė vėjas.

O dabar smagiai lynoja. Reikėjo, nes žemė suskirdus net buvo.

Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 04 24, 17:03)
Tai jau supratau, kad dėl saldainių mes nesutarsim biggrin.gif

Saugau, o kaip gi - seniausiai čia knisau protą šunininkėm, dar vasario mėn., ar dar nuo erkių neko nenaudoja. Lašai ant sprando maniškei. Griežtai kas 30 d. Užtai ir neįsisiurbia, tik ropoja. Bet maža ką - gali ir įsisiurbt. Žinau, kad tamsus šlapimas, tik nežinau, kaip jį pamatyt - tūptelėjo ant žolės, susigėrė į žemę ir tiek žinių. Neįmanoma pamatyt. Bet kol kas žvali.

Bet kaip pagalvoju, kiek tu laiko su tuo savo šuniu prasportuoji... blink.gif Naudinga, labai naudinga abiems, bet kaip taip netingėt... unsure.gif

Dėl lašų aš skeptikė smile.gif mano praktikoj jie tik katėms veikia. Veikė pradžioj ir šuniui, bet iš pradžių tris savsites, paskui dvi, paskui išvis nei kiek. Aaa, pas tave kalytė, tada turbūt nepamatysi. Maniškis kai koją pakelia, puikiai matosi.

Užtat aš visur kitur tingiu )))) arba interesas kitur mažesnis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Pou @ 2022 04 24, 17:55)
<p>Luety, buvo ir pas.mua vėjas baisulinis.

Man toks vaizdas, kad šiemet tas vėjas ištisai. Bent jau savaitgaliais tai tikrai. Tik šį lietus be vėjo kažkaip gavosi.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2022 04 24, 20:02)
Dėl lašų aš skeptikė smile.gif mano praktikoj jie tik katėms veikia. Veikė pradžioj ir šuniui, bet iš pradžių tris savsites, paskui dvi, paskui išvis nei kiek. Aaa, pas tave kalytė, tada turbūt nepamatysi. Maniškis kai koją pakelia, puikiai matosi.

Veikia, tikrai veikia. Aišku, 100 proc. nei viena priemonė neužtikrina.
Antkaklis labai nesmagus reikalas, o kai dar ir erkę iš po jo ištraukėm, tai daugiau nesinori. Geriamus kartą gavo - išvėmė. Tai kažkaip ir vėl nesiryžtam. O lašus pakaitaliojam, kad erkės nepriprastų, nu ir kažkaip...
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti