Labas rytas,
Ingrida, tavęs kaip visada nepagausi .
Mudu vakar apsipirkom. Kadangi popiet, tai jokių eilių niekur.
Apie mėsą. Jei man tenka pirkti prekybos centruose niekada neperku vakume . Vakumuotos tikrai smirda. Man atrodo , kad prasčiausią mėsą suvakumuoja?
Pagal pliotkus ir asmeninę patirtį žinau kur normaliausia mėsa mano rajone: pirma vieta Norfa, antra Iki , paskui jau visos kitos . O paukštiena taigi ne mėsa
Apie spausdinta lašišą dar negirdėjau . Bet ji taigi ne žuvis , o paršiukas Ir vėl , aš nelabai seku tų visų sąmokslo ir acto garinimo teorijų.
Apie politiką : Man tai patinka Kasčiūnas. Nors jis nepatinka Ignui Gal vienintelis iš tos partijos man ir patinka ? Bet aš visada vadovaujuosi savo galva, o ne nuomonėm.
O, kad koks tai ministrėlis gali išprovokuoti karą nepatikėsiu ... Nusprendė jau senai didieji .
Baisu gyventi , kai supranti , kad tavo šalies saugumas priklauso gerontològinio senuko .
Luety , Tavo pomidorai gyvena puikiai šiltnamyje. Visokie burtai reikalingi mūsų klimatui. Velykoms atšils, o paskui dar sniego žada
Man visos parduotuvines mėsos smirda, nesuprantu ką jie ten padaro. Tad perku tik turguj.
Spausdintos lašišos yra pas mus Rimi, ten tik pavadinimas toks, nes vizualiai panašiai atrodo. O iš tikro tai yra baltyminis augalinis veganiskas produktas, o ne mėsa