Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Dusia vakare rinkdavomės, tiksliau mes su močiute anksčiau, aš dar maža, močiutė jau pensininkė o tėvai po darbų :) Kiaušinaii marginami tik iš vakaro  :D šalti su raudonais krienais, mamos kepta bulka su sviestu valgomi  :ax: 

Oi labas rytas  :rolleyes: 

Ingrida kaip jautiesi ?

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Ačiū už palinkėjimus. 4u.gif
Jau po visko.Ramentų nereikia,davė įtvarą,bet nešiosiu ko gero senąjį,mažiau apsivilkimo,laiko taip pat. ax.gif
Iškrisiu ko gero kelioms dienoms iš darbo.Skauda koją,nugarą.Sunkiai suleido vaistus į stuburą,tarpai tarp slankstelių maži,sukritęs jau tas stuburas.Tai lankstė mane lankstė.Reanimacinėje palatoje laikė ilgiau,spaudimas buvo labai nukritęs.O manau nuo raminanačių.Pulsas šokinėjo,kojos drebėjo,tai suleido raminančių.Manau nukrito spaudimas dėl to.
Miegas irgi košmaras buvo.Vertiesi ant šono nuo skausmo ir nubundi. bigsmile.gif Liepė važiuoti į kliniką persirišti,kai seselė perrišinėjo,pažiūrėjau dvi skylutės,gėda būtų važiuoti trukdyti,persirišime patys.Siūlus tik ištraukti pakaks. mirksiukas.gif Tiek žinių iš mano varpinės. mirksiukas.gif
Atsakyti

Tu tik pasidabok save, nelėk laukais ir su darbais neskubėk.  :4u:​ 

Atsakyti

Labas rytas,

Ingrida, perrišant įvertina ir kaip gyja. Sveikatos, kad viskas lengvai ir greitai! Tik per daug neužskubėk.

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2024 03 27, 09:10)
<p>Labas rytas,</p><p></p><p>Ingrida, perrišant įvertina ir kaip gyja. Sveikatos, kad viskas lengvai ir greitai! Tik per daug neužskubėk.</p>

Pou,jei ne paraus,tie taškiukai,manau viskas gerai gyja.Na gėda važiuoti su tokiais perrišimais.Jokie vaistai netepami,tik bintą ir pleistrą pakeisti. mirksiukas.gif Juk nusmaudžius,vistiek teks viską pakeisti.
Mukute,tikrai neišeis nieko dirbti,prie geriausių norų,kai toks oras. ax.gif
Atsakyti

tave tik surišti  :rolleyes:​ 

Atsakyti
Labos
Ingridėl 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Pasėdėk, pagulinėk , pamegzk ... O daržai birželio pradžioje pasėti labai gerai užauga.
Oras labai apgaulingas, saulytė šviečia, bet vėjukas žieminis. Nemielas .
Per Velykas vasara ateis.
Mukute, antros Velykų dienos niekas nešvęsdavo . Pirmadienį visi į darbus , mokslus ir tt. Atstumai ne tie , kad kažkur po darbų važiuoti.
PS aš kaimietė. O mano kaime niekas šaltų kietai virtų kiaušinių kai aš buvau vaikas nevalgydavo biggrin.gif . Ir aš tame tarpe smile.gif Kietai virtas kiaušinis tik baltai mišrainei arba įdarymui . Velykų rytą švieži, šilti , minkštai virti kiaušiniai su sviestu . Sviestą dedi į kiaušinį, jis patirpsta, pabarstai druska, kabini šaukšteliu ir valgai. Užkandi juoda duona ... Net užsimaniau tongue.gif
Mane irgi gerai būtų surišti . Nulėkiau į sporto salę. MB raukėsi ir barėsi ... Bet jei bus blogai tai rytoj biggrin.gif . Grįžau lengvesniais pečiais. Blogiausia būna miegoti . Šianakt miegojau be pagalvės, žymiau lengviau vartytis tongue.gif .
Darbai cypauja, dar reikia ištrūkti apsipirkti ( teks su MB ,kad terbų ant pečių nenešt).
Atsakyti
Ko gero viską pirksiu.Toks tingulys kažką gaminti.Vakar antį nusipirkau.Daugiau dar minčių neateina.Mačiau kulinarijose pasirinkimas didelis,ko gero net torto nekepsiu,nors dukra siūlosi iškepti?
Dusiuk,taip sugundei su šiltais kiaušiniais,bet dažome iš vakaro visada. smile.gif Galvoju kuo čia užsiimti?Gal kiaušinių dalį jau paruošti,sutupdyti į kojines su svogūnų lūkštais,sėdimas darbas.Į šaldytuvą padėčiau,beliktų tik išvirti.Ar tai ar taip jau nupirkti.

Reikalinga Jūsų nuomonė.Už kurį būsimą prezidentą balsuosite?Pas mus labai margos nuomonės. bigsmile.gif
Atsakyti

tikrai neišeis nieko dirbti,prie geriausių norų,kai toks oras. ax.gif

tai kad nėr čia tokių mirtinų darbų dar.  Velykoms vaikai viską padarys. Daržams anksti dar. Šiltnamiuose, sakei, nelabai ką auginsit, nes valgyt nėra kam ))) šituo, aišku, netikiu )) bet daigelius palaistyt ir vyras sugebės.

Atsakyti

Reikalinga Jūsų nuomonė.Už kurį būsimą prezidentą balsuosite?Pas mus labai margos nuomonės. bigsmile.gif

supratimo neturiu. Kandidatai arba visai nepatinka, arba nepatinka, arba neturiu supratimo, kas tokie :) 

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2024 03 27, 09:07)
Labos
Ingridėl  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Pasėdėk, pagulinėk , pamegzk ... O daržai birželio pradžioje pasėti labai gerai užauga.
Oras labai apgaulingas, saulytė šviečia, bet vėjukas žieminis. Nemielas .
Per Velykas vasara ateis.
Mukute, antros Velykų dienos niekas nešvęsdavo . Pirmadienį visi į darbus , mokslus ir tt. Atstumai ne tie , kad kažkur po darbų važiuoti.
PS aš kaimietė. O  mano kaime niekas šaltų kietai virtų kiaušinių kai aš buvau vaikas nevalgydavo  biggrin.gif . Ir aš tame tarpe smile.gif Kietai virtas kiaušinis tik baltai mišrainei arba įdarymui .  Velykų rytą švieži, šilti , minkštai virti kiaušiniai su sviestu . Sviestą dedi į kiaušinį, jis patirpsta, pabarstai druska,  kabini šaukšteliu  ir valgai. Užkandi juoda duona ... Net užsimaniau  tongue.gif
Mane irgi gerai būtų surišti . Nulėkiau į sporto salę.  MB raukėsi ir barėsi ... Bet jei bus blogai tai rytoj  biggrin.gif . Grįžau lengvesniais pečiais. Blogiausia būna miegoti . Šianakt miegojau be pagalvės,  žymiau lengviau vartytis  tongue.gif .
Darbai cypauja, dar reikia ištrūkti apsipirkti ( teks su MB ,kad  terbų ant pečių nenešt).

Labas rytas,

saule,10 silumos,rasojutimine 5 del salto didelio vejo.
Dusia,cia gal kaip kokiuose regionuose tu kiausiniu valgymas ivairus,arba pagal seimu tradicijas.Pas mus Velyku ryta nieko nedarydavom,nevalia.kiausiniai is vakaro dazomi,valgomi buvo,kaip pas Muka,su krienais ir pyragas su sviestu.O jau sviesto skanumas budavo,anais laikais is mociutes vezdavomes,jie karves kelias laike kaime.
Dusia,jums gerai,yra turgus,yra ukininkai,kurie dar pagamina normalios mesos,Nu cia su mesa krakas.Ar brangi parde ar pigi,vienas ir tas pats,bjauri,neskani,smirdinti,ar jautis at vista,vienas ir tas pats.Turgu nera,fermeriu pardziu neiko.Viena buvo,pardave visa ferma ,tas naujasis parde uzdare,apmokesdino iejima i gyvuliu apziura i darzus.Anksciau,kol anukai buvo mazi,vaziuodavom paziuret gyvuliu,pavaiksciot po ferma,viskas free,braskiu ir avieciu skink i in delius,valgyk kiek nori,o ko nesuvalgai ir prisiskynei i indeli,nesiesi i parde apmoket,nebrangiai.Pardej ir kiausu ir mesos buvo.Zodziu,nezinau net ka pirkt apart zuvies velykom.MB parnese vista is vidutinio brangumo maisto PC,nu nepatinka ji man,propusta,kaip silikonine boba,ispampus visa,imsi virt ar kept,bus skonis baisus.Tai va,atpratins nuo mesos reiks tapt vegetarais,kol savo darzoves bus,valgysim savo,o po to rankiosim zolytes,kurios nenusals per ziema bigsmile.gif
Tiesa,mano kalija vazone iskele ziedus,skaiciavau 14 ,bet bus daugiau,ir vienas si ryta jau prazydo. ax.gif Grazu man.
Atsakyti

Ingrida, pjūvio vietos nešlapink. Apvyniok maišeliu, pleistrais apklijuok, jei po dušu eisi. 

Aš pernai pavasarį nieko negalėjau daryti gerą mėnesį per patį sodinimą. Tai buvo dienų, kada per vaizdo skambutį viską sakiau, buvo, kai nuo kėdutės šiltnamy pasakojau :) Pasaulis nesugriuvo.

Jei ką, tai geriau pakentėt čiut, negu lopytis iš naujo. Kai vyrą išoperavo, jis nesakė, kad neišeis nedirbti - apšokinėjai nuo iki. Ingrida, čia griežtai, jei ką. Gal gi pasaugos save. O paskui į reabilitaciją - tikrai padeda. Draugui operavo, reabilitavosi, viskas puikiai, be pasekmių. Pažįstama laukais lakstė, tai koja striginėt pradėjo, reikėjo antrą kartą pakrapštyt.

Atsakyti