Kada daug patiekalų suvalgyti nežinau ?
Pusryčiams visada šilti kiaušiniai. Tada važiuojam pasivaikščioti iki Pažaislio, kad pietums vietos pasidaryti . Pietums vienas šiltas.
Vaikai paprastai anksčiau parvažiuoja, tai šeštadienį prikepu žuvies. Pamarinuoju silkės. Mėgsta labai. Šeštadienį dar pasninkas.
Bandau sugalvoti , kas mano šeimoj galėtų valgyti žagarėlius? Aš ne. MB nebe... Sūnus sportuoja , saldumynų vengia. Be to su jo jautriu, iš manes paveldėtu virškinimu, abejoju ar ragautų tokio negero riebalo. Biochemikas
Va taip man nieko ir nereikia
Būtų mamaitė šalia patikėk būtų tų ritualinių patiekalų.
Mama per pandemija visiem lauknešėlius padarė, kad tik nepamirštume kas turi būti ant stalo.
Žinai pats nekažką p[atieklas, bet va išlaikius riebalų virimo balansą mažu... na taip užsimanė šeimyna, aš tai saldumynam labai abejinga...ale iš kur tas triženklis svarstyklėse
Tiesa kumpis tik šalto rūkymo
o, net pagalvojus nebūčiau, kad nekaršto
Va ką pamenu.
Anūkų neturim , o mes jau tingim
Na kiaušinius ridendavome ir mes, antrą dieną Velykų pas dieduko seserį Vilijampolėje susirinkdavom, o ten vaikų būrys...ot zbitkų prigalvodavome. Tuomet suneštinis, kas ką turėdavo tuom dalindavosi....jo miršta kartos, miršta su jais ir papročiai, bet nemanau, kad tai blogai, kiekvienas atneša savo dalelę į gyvenimą.
Saintlina mažu tiks
Saintlina, mes taip pat virdavom šalto rūkymo kumpį. Man skanu, vaikystės skonis. Bet va man tai tiesiog šienapjūčių valgis.
Muka, kaip įdomu, matai. Tas vyniotinis pas mus gryn velykinis, nes ten daug kiaušinių įeina. Ir visuomet būdavo ir kažkoks šiltas maistas.
Beje, pas Močiutę mes kiaušinius dažydavom ir virdavom iš vakaro, o va Vyro giminė - tą rytą.
Turiu tokius langus, bet visą vasarą laikau ir abejas duris atidarytas. Neužtenka man pomidorams tik langų. Nebent jie šonuose būtų. Pas mane viršuj.
Dėl tarpinių egzaminų visiškai sutinku. Idiotizmas kažkoks.
Jie gerai pavasarį
Perkamas kumpis su nedaug riebaliuko, surišama, kad formą turėtų ir apverdama kartu su šaltiena, nuo rūkyto kumpio šaltiena įgauna skonį tokį sodresnį. Tuomet išimama ir paslegiame, paskui pjaustoma ir valgoma su krienais.
Žagarėlius ir aš labai senai kepiau, tai sumislinau pasiterliosiu
Pou močiutė sakydavo per visą gavėnią valgėt žuvį, tai šiukštu ant stalo ir dar, jokių karštų patiekalų tik šalti, po prisikėlimo tik pabaikt tiekti į stalą ir jokio darbo, pirmą velykų dieną tik savi prie stalo, antrą dieną jau gali lankyti gimines. Vot tep tokia mano močiutė buvo...išėjo anapilin 65 metų .....
Tiesa kumpis tik šalto rūkymo
Kokia įdomi idėja
Ir būtinai daužtis ( iki dabar) , kieno kiaušinis stipresnis, tas nugalėtojas .
Muka , kokia antra Velykų diena prie sovietų ?
Supynės ir ridenimai tik pirmą dieną, kitą dieną jau mokyklos, darbai ir tt.
Sėdžiu Santarose prie LOR. Šeimistė sakė aš tikras galvos skausmas jai 😂
Kraujo tyrimai idealūs 😃
O jaučiuosi taip, kad griūčiau ant to suolo miegot striuke apsiklojus.
<p> </p>
<p>Kraujo tyrimai idealūs 😃</p>
<p> </p>
<p>O jaučiuosi taip, kad griūčiau ant to suolo miegot striuke apsiklojus.</p>
Tai kokia ji gydytoja, jei taip kalba.
O tyrimus išanalizuoti ir vaistus nuo spaudimo ar cholesterolio paskirti gali ir DI . Pagal protokolą.
Laikykis
Amadėja, ką Santaros kl. LOR pasakė?