O man vėl sinusitas. Pūliai išnosies, galvą skauda, žandikaulį maudžia, patinp. Blt, užkniso negyvai... Plaunu aš tą nosį druskų tirpalu, gwrniu nimesil, bet neok.
Kaip išsigydyt? Ryt pas daktarę...ko prašyt?
Eik privačiai pas lor
Ta laistymo sistema tikrai gerai mums veikė 1 sezoną. Po to visokios nesąmonės.. su ja: sugedo valdiklus, netolygiai laistosi ir pnš.
Reiks pažiūrėt kokia garantija jai
Ten automatiniai langai, atsidaro patys kai pasiekiama nustatyta temperatūra.
Tie tarpiniai egzai ir pakeista mokymo programa yra absoliutus nesusipratimas ir eksperimentas su visais Lietuvos vienuoliktokais.
Turiu tokius langus, bet visą vasarą laikau ir abejas duris atidarytas. Neužtenka man pomidorams tik langų. Nebent jie šonuose būtų. Pas mane viršuj.
Dėl tarpinių egzaminų visiškai sutinku. Idiotizmas kažkoks.
Ta laistymo sistema tikrai gerai mums veikė 1 sezoną. Po to visokios nesąmonės.. su ja: sugedo valdiklus, netolygiai laistosi ir pnš.
Pas mus užsikemša tie plonyčiai šlangiukai per kuriuos vanduo kapsi. Prapučia mb su kompresorium ir vėl gerai.
Rytoj operacija,skambino šiandien,po pietų išleis namo.
Lengvos procedūros ir lengvo gijimo!
Ingrida, kad viskas kuo geriau!
Merginos, ką Velykoms gaminsit?
Labas rytas.
Ačiū Pou.
Labas rytas,
Ingrida lengvos operacijos ir greito gijimo.
Pou nežinau ką gaminsiu Velykoms. Gal kaip visada zrazų. Bobą kepsiu, nes tradicija. Aš nepersistengiu, greita, švieža ir tiek. Oras geras, norėsis į gamtą, o ne prie stalo sėdėti.
Mukute , tu pas mus gera gaspadinė, ką gaminsi?
Merginos, ką Velykoms gaminsit?
va ir aš galvoju - ką čia toms Velykoms gamint
Labas rytas,
Mama vakar ėjo į parduotuvę, paprašiau, kad ramunių sėklų nupirktų. Iškart ir pasėjau, kad nepabėgtų nuo manęs Juokas ima iš pačios savęs.
Gali būti, kad važiuosi velykauti, o gali būt, kad pas mus keturios šeimos bus, tai va ir galvoju, ką čia skanaus ir orkaitėj, kad nestovėt prie puodų.
Gali būti, kad važiuosi velykauti, o gali būt, kad pas mus keturios šeimos bus, tai va ir galvoju, ką čia skanaus ir orkaitėj, kad nestovėt prie puodų.
kokių šonkaulių gal?