Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Tik kad po kelių dienų atostogos, išvykstame, tai ne spesim įrengt. Reikia ten dar laistymo sistemą pastatyt, lysvės suformuoti, žemių atvežti. Tai nzn ar kas nors spės užaugti, kol mes čia viska suruosim 

viską spėsit. 

Kur atostogausit? Prašom nuotraukų nepamiršt  :4u:​ 

Atsakyti

Pomidorai, paprikos sodinasi tik gegužės gale. Spėsit, o ir laistymo sistema pomidorams nereikalinga, nes juos laistyt tereik nuo karto į sav iki karto į mėn

Atsakyti

Jei yra galimybės, daryčiau laistymo sistemą - jei gali būti lengviau, tai tegu ir būna :)

Atsakyti

viską spėsit. 

Kur atostogausit? Prašom nuotraukų nepamiršt  :4u:​ 

Lisabonoj. Tik vat vaikas kartu negalės varyt, nes įkalė per Velykų atostogas lietuvių tarpinį brandos egzamina. Tai nuplaukia brangūs bilietai ir šiaip atostogos žmogui. Gaila, dėl jo ir pirkom per Velykas, ir va kaip išeina 

Jei yra galimybės, daryčiau laistymo sistemą - jei gali būti lengviau, tai tegu ir būna :)

Aš tai tikrai visur darysiu, ne man su slangais bėgiot, jau pernai privargom per sausrą viską laistydami 

O kas bus blogai pomidorams, jei bus lašelinis laistymas pastoviai šiltnamyje?

Atsakyti
Amadėja,bet ir ištraukei seną tyrimą?Jau pamiršta viskas. mirksiukas.gif
Dabartinis tyrimas užkliuvo šeimos gydytojai,leukocitai ir kraujas nelabai gerai kreša.Sakau po tyrimo,kad taip pasipiltų,keista buvo.Įvertinau,kad čia po vėžio gydymo taip duoda tyrimą,nu sako gal?Dar neatsigaunu.
Rytoj operacija,skambino šiandien,po pietų išleis namo. ax.gif
Atsakyti

Lisabonoj. Tik vat vaikas kartu negalės varyt, nes įkalė per Velykų atostogas lietuvių tarpinį brandos egzamina. Tai nuplaukia brangūs bilietai ir šiaip atostogos žmogui. Gaila, dėl jo ir pirkom per Velykas, ir va kaip išeina 

Aš tai tikrai visur darysiu, ne man su slangais bėgiot, jau pernai privargom per sausrą viską laistydami 

Pasiseks ir su oru, tikriausiai :)

Su tais pomidorais - kiek išlepinsi, taip ir turėsi :) Galima juos įpratinti laistyti kartą per mėnesį, jei geras šaknynas, mulčiavimas ir t.t. Bet jei gali lašelinį turėti, aš nieko blogo nematau, tik gero.

Vienintelis blogis, kai šilta ir drėgna, lengviau įsisuka ligos. 

Atsakyti

Dabartinis tyrimas užkliuvo šeimos gydytojai,leukocitai ir kraujas nelabai gerai kreša.Sakau po tyrimo,kad taip pasipiltų,keista buvo.Įvertinau,kad čia po vėžio gydymo taip duoda tyrimą,nu sako gal?Dar neatsigaunu.

O chirurgai įvertino krešėjimą?

Atsakyti

Lisabonoj. Tik vat vaikas kartu negalės varyt, nes įkalė per Velykų atostogas lietuvių tarpinį brandos egzamina. Tai nuplaukia brangūs bilietai ir šiaip atostogos žmogui. 

Nublūdo  su tais tarpiniais egzaminais. Per atostogas  :blink:  nu pilnas pipiec..

Nieko bloga nebus tikrai :) pas mane irgi lašelinis. Nei vienas pomidoras dar nesiskundė. 

Atsakyti

Vienintelis blogis, kai šilta ir drėgna, lengviau įsisuka ligos. 

Vėdinimą padarys gerą ir bus viskas puikiai :)

Atsakyti

Vėdinimą padarys gerą ir bus viskas puikiai :)

Ten automatiniai langai, atsidaro patys kai pasiekiama nustatyta temperatūra. 

Tie tarpiniai egzai ir pakeista mokymo programa yra absoliutus nesusipratimas ir eksperimentas su visais Lietuvos vienuoliktokais. 

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2024 03 25, 18:22)
O chirurgai įvertino krešėjimą?</p>

Rytoj,matysime.Manau jei kas bus neaišku,pakartos tyrimą gal?Šeimos gydytoja,davė leidimą. ax.gif
Atsakyti

Ojjj

Atsakyti