Pou paveiskliuko man nerodo,bet jei ten saldainiai,tai ir nereik
Nu bet kodel pas mus erkiu nera?Vaikstom po laukus,sode salia miskiukas,jokiu erkiu niekada neuzkliuvo.Ar nebus dar viena invazija big farmos EU?Jua pradeda islyst medziagos apie tai.
Na,o as negalejau niekaip atsikelt siandien.Vakar labai ilgai buvom sode,su barbekiu pietums,su pasisedejimais,tik kad jau toks nesmagus siaures rytu vejas,isvargino iki negaliu.Pomidoru didesne dali parisau,o like dar nepriaugo iki risimo,mat pas mane sodinta ne is kart visi,o eilem su keliu savaiciu skirtumais.Tai ta paskutine eile kazkiek ir mazesne ugiu,be to ten sukisau po du i duobe,gal ir tai kazkiek stabdo,nezinau.
Susodinau geles,petunijas,pelargonijas,dar truksta man ju balkonui apsodint,reiks vaziuot kokia diena i ta pigia parde,kur radau.
Rodo,kad geguzes sesta ateina uraganas,tai bijau sodint sparagines i lauka,labai nudrasko vejas lapelius,tada jos vargsta,reik kazkaip istempt dar.Pagal siluma,kasdien 17 isyla dienom,but puiku jau sodint daug ka,nu bet tas siaure rytu vejas duoda jutimine daug mazesne temperatura.Ir ziuriu iki pat geguzes 6 rodo tos pacios krypties veja.Bus ne kas metai,kas augs,tai tik siltnamyje jauciu.
Mano langai nevalyti. Nu... Kada nors
<p>Na bet nuorodą įvyniojau🧐🙉 Kas čia per paklodė gavosi.</p>
<p> </p>
<p>Vakar langus išvaliau, šiandien jau kažkam trizna apėmė praskrendant. Ot.</p>
Mudvi su kaimyne issivalem abi langus pries velykas,dabar abi turim pazenklintus zuvedru balkono langus.Tos,kai tik pamato blizgesi,galvoja,kad tai jura ir drebia ant langu,tik nesu macius to aukstojo pilotazo,kaip jis tai sugeba padaryt.
Luety, pas mus idealu erkėms. Anksčiai negailėdavo joms truvo, šienaudavo pagrioves. Dabar tik dauginkis ir kabinkis į klešnes.
Tai jau įvyniojai tą nuorodą . Irgi norėjau pabumbėt, bet susilaikiau
Mano langai nevalyti. Nu... Kada nors
Nebumbėk, apsibumbėjau pati😁 - per vėlai užmačiau. Kai tikrinau, gražiai saldainius parodė, klaidą paredagavau ir ištempė į paklodę. Nesąmonė kažkokia 😤
Luety, pas mus daug kirų laksto, gal kuriam ir sublizgėjo. Vėliau čiurliai parlėks- va tie tai šikniai, be nepikta ant jų, aš labai mėgstu čiurlius.
Balkone pelargoniją įkišau ir šilokai pernykščiai želia. Na ir pomidorynas. Supykau, uždariau kambario duris. Matyt, per šilta, kad jau taip stiebias, blozni visai.
Numečiau pradžią, numečiau galą ir pamačiau
Jau kaip čia smagiai susiskaitė
Laba, poničkos.
Lyja. Bet nieko. Tarpuose tarp lietaus lašų telpu kai ką ir lauke nuveikt. Vis aplankau savo braškių lysves. Paaugo, lapelių vis daugiau. Smagus laukimas. O šiltnamyje jos tuoj žydės. Nu, aišku, ne ryt ir ne poryt..
Saldainių jau kuris laikas neperku ir nevalgau. Atsivalgiau ir nesinori. Nežinia kada kitas saldus serialas užeis. Bet kartais nusiperku torčiuko po gabaliuką. Kažko skanaus vistiek norisi.
Jau kaip čia smagiai susiskaitė
Laba, poničkos.
Lyja. Bet nieko. Tarpuose tarp lietaus lašų telpu kai ką ir lauke nuveikt. Vis aplankau savo braškių lysves. Paaugo, lapelių vis daugiau. Smagus laukimas. O šiltnamyje jos tuoj žydės. Nu, aišku, ne ryt ir ne poryt..
Saldainių jau kuris laikas neperku ir nevalgau. Atsivalgiau ir nesinori. Nežinia kada kitas saldus serialas užeis. Bet kartais nusiperku torčiuko po gabaliuką. Kažko skanaus vistiek norisi.
Palauk, ateis sasyskų ir nykštuko sezonas.
Lidle braškės visai skanios.
Laba, poničkos.
Sveikos gyvos,
Mano braškės dar tik pradeda gyvybę rodyt.
Pasodinao10 pomidorų. Bus kaip bus. Žydi jau savaitė. Negalėjau kankint indeliuose, kankinsiu šiltnamy. Dar susmeigėm lankus, užmesim agrinę kai šalčiai ateis.
Saldumynai užsivedė ir pas mane. Tik ne saldainiai. Biržų duonos tartaletės su riešutais......
Pietums ciapai. MB jau drybso pilvą glostydamas.
Man dvi dienos nežinau kas darės. Galvą skauda, pykina. Vakar atėjo noras- mažas raugintas agurkėlis. IŠGYDĖ.
Mano braškės dar tik pradeda gyvybę rodyt.
Pasodinao10 pomidorų. Bus kaip bus. Žydi jau savaitė. Negalėjau kankint indeliuose, kankinsiu šiltnamy. Dar susmeigėm lankus, užmesim agrinę kai šalčiai ateis.
Saldumynai užsivedė ir pas mane. Tik ne saldainiai. Biržų duonos tartaletės su riešutais......
Pietums ciapai. MB jau drybso pilvą glostydamas.
Man dvi dienos nežinau kas darės. Galvą skauda, pykina. Vakar atėjo noras- mažas raugintas agurkėlis. IŠGYDĖ.
Skamba abejotinai ypac jusu amziuje.Kiba neapsiziurejote ?
Mano amžiuje, gerbiamoji, neabejotina. Išgydė.