Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Dusia, ir tu gali pleistrą užsiklijuoti. Jis  veikliąją medžiagą atpalaiduoja ten, kur reik. Tikrai geras dalykas.

Aš net ir be įgėrio kapsulių puikiausius agurkus užauginu šiltnamyje. Jie tokie kuculiai, kresni užauga. Sustatau puslitrinius arba dar mažesnius vazonėlius ant žemės, sukišu sudaigintas sėklas ir super. Savaitgaliais atvažiuoju palaistyti - pakanka, neišdžiūsta. Pernai padėkluose laikiau, o pati susirgau, tai per daug palaistė, tai per mažai - liepiau ant žemės sustatyt. Žemę palaistyti po jais. Per daug jei pripili - žemė sugeria, o jei per mažai, žemė savo drėgmę atiduoda.

Anyta pažiūrėjo ir sakė taip pat šįmet darys. Nes ji augindavo balkone, išbėgę, baisūs daigai, derliaus - porą argurkų išstenėdavo ir išraudavo. Arba pirkdavo. Bet to tikrai nereikia - puikiai šiltnamy užauga.

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Atsakyti
Pou , MB be ryt vakaro nepasirodys, nieko aš toje pečių vietoje neužsiklijuosiu . Net nesuprantu nuo ko - gal biški perpūtė. Gal nuo kastuvo . Taip nėra buvę smile.gif Kai tiesiai sėdžiu ar vaikštau , tai net nieko nejaučiu . Blogai miegoti , nes negaliu vartytis. Bet šiandien tikrai geriau negu vakar. Sunki ta senatvė biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Pou , palaukti reikia gegužės gėlių daigams. Dabar pardavinėja iš šildomų šiltnamių ... Gražūs daigai , bet labai suvargsta. Aš labiau mėgstu pirkti pas moteriškes kurios pačios augina. Net iš veidų žinau kelias. Jos pasirodo vėliau turguje. Ne kovą - balandžio pabaiga, gegužė. Lietuva taigi, nereikia skubėti .
Atsakyti

Dusia, paprašyk draugės - šalia juk gyvena. Čiut kad sujudintų, tada su degtine nuvalyk ir pleistrą priklijuok - sumažins uždegimą, nes paprastai, net jei ir organinė pažaida, pradžioj kyla ir uždegimas.

Būt labai neblogai.

Pou , palaukti reikia gegužės gėlių daigams. Dabar pardavinėja iš šildomų šiltnamių ... Gražūs daigai , bet labai suvargsta. Aš labiau mėgstu pirkti pas moteriškes kurios pačios augina. Net iš veidų žinau kelias. Jos pasirodo vėliau turguje. Ne kovą - balandžio pabaiga, gegužė. Lietuva taigi, nereikia skubėti .

Tai taip taip, jei kada sukiosies turguje ir pas moteriškes bus kokių ramunių ar ežiuolių - prigriebk ir man - atsirokuosim. Aš tik iš anksto prašau :) :4u:  :4u:  :4u:  :wub:​ 

Atsakyti

Ai, žinokit, Merginos, užsimaniau pasodinti šermukšnius kokius tris. Man jie tokie gražūs. Gal turit, ką nors žinot apie juos? Kur geriau pirkti?

Atsakyti
Mano draugė jau pasistatė namą ir išsikraustė ... Vieniša aš smile.gif
Šermukšnius turiu du , vienas prabangus kitas laukinis. Nuo piktos akies saugo smile.gif Ir velnių biggrin.gif Rekomenduoja sodinti kaip apsauga, nuo kelio ir tt. Ir dar turiu diemedį. Irgi nuo piktų žmonių saugo. Galiu bandyti iššaknydinti ?
Prabangių gali pasidairyti čia:
https://rsmedelynas....ai-sermuksniai/

Pirmas medelynas kuris LT pradėjo skiepyti.

Atsakyti

Mano draugė jau pasistatė namą ir išsikraustė ... Vieniša aš smile.gif
Šermukšnius turiu du , vienas prabangus kitas laukinis. Nuo piktos akies saugo smile.gifIr velnių biggrin.gifRekomenduoja sodinti kaip apsauga, nuo kelio ir tt. Ir dar turiu diemedį. Irgi nuo piktų žmonių saugo. Galiu bandyti iššaknydinti ?
Prabangių gali pasidairyti čia:
https://rsmedelynas....ai-sermuksniai/

Pirmas medelynas kuris LT pradėjo skiepyti.

Ačiū, Dusiuk. Ne, nenoriu diemedžio, Anyta iškrapštys jį :) Jai jei neduoda naudos ar nežydi, tai nepatinka. Kai jau savo palocių turėsiu, tai sodinsiu, ką noriu :)

Gaila, kad draugės pašonėj nebėr, smagu su artima pasivaikščiot. Bet yra kaip yra. Patrinčiau aš, bet greičiausiai, kad TB sugrįš namo ir jau jis apšokinės. Nes tik vakare atsilaisvinčiau.

Atsakyti
Labas rytas.
Siaip tai diemedis yra artimiausias lietuvoje gana lengvai augantis artemisia annua giminaitis.
Visai naudingas ir vaistingas.
Atsakyti
Man diemedis toks senovinis augalas . Žydi taigi .

Pou man dabar kai sėdžiu ir vaikštau visai neskauda. Blogai buvo miegoti , nepatogiai .
Atsakyti

Man diemedis toks senovinis augalas . Žydi taigi .

Pou man dabar kai sėdžiu ir vaikštau visai neskauda. Blogai buvo miegoti , nepatogiai .

Nu kukliai :) Ne kaip bijūnai ar veigelė. Kiekvienam savo reikalai :) kaip sakau, bus mano palociai, mano tvarka.

Nes Anyta nuostabus žmogus, bet sode Jai kartais kas nors trukdo žolę pjaut.

Atsakyti

Kaip sekasi? Saintlina, kaip tu?

Kaune saulė ridinėjasi. Hmmm, o vakar šlapdriba buvo. 

darbe sėdžiu )) su pleistru )) mergelė kažkokiais lipdukais šonus apklijavvo, tai kol kas laikosi. Gal kai reiks nulupt tai fig gausis?  :D

Galiu pritart Dusiai - gulėt geriau negu sėdėt  :) bet gyvensiu, manau. 

Velykoms +20 žada  :hmm:  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 25 kovo 2024 - 11:10