Su antru tas pats rezultatas.. vakare užklijavo, atsibudau be pleistro
Labas rytas.
Su antru tas pats rezultatas.. vakare užklijavo, atsibudau be pleistro
As MB klijuoju juos dažnai ant peties sąnarių. Tai klijuojama biski įtempiu, o miegot eidamas jis make apsirengia, kad apsaugot pleistrą nuo tiesioginio trinimosi. Tai atlaiko gerai, dar paskui nulupti ne taip paprasta
Saintlina,sveikatos siunciu tau
Pas mus sauleta,bet vejas 30km/val is siaures vakaru,nu bet jau toks saltas,kad net nesinori eit i lauka.
Naujienu neturiu,suniuko neturiu,tai ir nera ka rasyt.
Radau idomu buda agurkus kaip set.
https://www.youtube....-wOeOD0I&t=115s neturiu smulkiu pjuvenu,pabandyciau.
Man pečius skauda nuo daržo kasimo . Dar to nebuvę Kasiau tai nedaug palyginus . Atrodo net nepavargau . Senatvė
Agurkų niekada nepikiuoju. Daigus auginu ne namie, o šiltnamyje .
Lyjo pas mus visą naktį. Dar žaliau Kaune. Kaime tai pilkuma.
Labos,
Man pečius skauda nuo daržo kasimo . Dar to nebuvę Kasiau tai nedaug palyginus . Atrodo net nepavargau . Senatvė
Ir tu gausi pirkt pleistrus😄
Kažkaip greit nusiklijavo.. ką ne taip padariau?
Saintlina, patepu tą vietą su alkoholiu (nusiriebina), oalaukiu, kol nugaruoja ur užklijuoju. Su maikute miegu.
Dusia, ačiū!
Vakar 21.30 užnigau, atsikėliau 9.30. 12 valandų migtelėjau...
ir as ne,bet galima ir siltnamyje set i vazoneli su karstom pjuvenom gi.Idomu.
Prsiejom su MB,vejas didelis,bet saulutej neblogai,smagu,dezinfekcija atlikta saulej.
Man šiandien surinko šiltnamį irgi, tai reikės jau šiemet užsiimt juo.
Man šiandien surinko šiltnamį irgi, tai reikės jau šiemet užsiimt juo.
Galėsi ir tu šiltnamy medituot ką žadi augint?
Labas rytas,
Luety aš prie tinginio. Kokiom tai karštomis pjuvenom ir agurkų pikiavimais užsiimti ne man. Galima paprasčiau . Žemes sumaišau su įgėrio kapsulėmis, sukemšu į induką po vieną sėklą ir pamirštu. Daboti kasdeina neturiu galimybės. Kai prisiaugina pilną indelį šaknų atsargiai susodinu į nuolatinę vietą.
Pečiai vis dar skauda. Blogiausia miegoti. Kai vaikštai visai nieko. Radau tepalo kokio tai iš Dubajaus parvežto, lyg geriau. MB komandiruotėje, tai net nėra kas normaliai įtrintų. Kitokių vaistų nebeturiu... tikiuosi praeis. Jei ne reiks eiti pas gydytoją, parašys. Labiausiai reikia gero masažo.
Labas rytas,
Kaip sekasi? Saintlina, kaip tu?
Kaune saulė ridinėjasi. Hmmm, o vakar šlapdriba buvo. Norėjom važiuot keletą darbų nudirbt, bet tai vėjas pakilo, šalta. Naktį gal šalna buvo, nes kai ėjau miegot apie nulį temperatūra laikėsi.
Daigai siūliniai, persodinau, sukišau iki ausų ir į balkoną išnešiau, kad stiprėtų. Gaila, kokio raszormino neturiu, kažkada palaisčius buvau, tai šaknys fantastiškos buvo. Reiks gal iki ŽS nueiti, gal gausiu mažą kiekį. Na ir kokių ramunių sėklų. Nes ir šias naujai pirktas prateriojau. Kaip šitaip galima???????? Gal iš kišenės nosinę traukiau ir pamečiau, neįsivaizduoju. Jau MB ir Anyta balsu kvatojau, kai ir naujai pirktų neatradau.
Dusia, jau jei tu turgelį pas kokį babusiuką pamatysi ramunes, griebk, atsirokuosim. Nes kažkaip ramunės bėga nuo manęs.
Sode pažiūrėjau į ežiuoles, kažkodėl špyga taukuota, gyvybės nė viena iš trijų dar nerodo, bet gal dar anksti? Įkišau į šaldytuvą pririnktų sėklų, ir vakar pasėjau. Tikiuosi, kad kas nors išdygs. Pirktinės paprastosios pradeda rodyti gyvybę. Dvi jau stypso, o ir dar bent 5 mačiau lendant. Gal jos tiesiog daigesnės nei išvestinių veislių?