Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(saintlina @ 2024 03 23, 15:18)
<p>Patys veterinarai ilgaplaukiams šunims šių antkaklių nerekomenduoja. Trumpaplaukiams išties tai puikus dalykas.</p><p>Man pernai veterinarė vienus lašus labai rekomendavo, kai  tabletes uždraudė. Tai jie bent kol kas išties veikia.</p>

Kodėl tabletes uždraudė?Kenkia?Šanūkas tabletes geria vis dar. ax.gif
Atsakyti

Mano sūnaus ir martelės jorkas irgi tabletes ėda. Bet man tai kažkaip kraupokai atrodo valgyt insekticidus 😁🧐. Kita vertus per odą nuo antkaklio juk irgi į kraujotaką viskas eina, tai matyt tas pats brudas, tik forma kitokia 

Atsakyti

Matyt dėl kepenų rodiklių Lesiui uždraudė 

Atsakyti

Lesius tuo metu turėjo bėdų su kepenim. Užtat uždraudė. Bet kol veikia tie lašai, naudoju juos ir toliau.

Atsakyti

Mano sūnaus ir martelės jorkas irgi tabletes ėda. Bet man tai kažkaip kraupokai atrodo valgyt insekticidus 😁🧐. Kita vertus per odą nuo antkaklio juk irgi į kraujotaką viskas eina, tai matyt tas pats brudas, tik forma kitokia 

Matyt, mažiau vis dėlto kenkia. Antkaklis ar lašai į kraujotaką eina, bet per kepenis turbūt nepraeina. Nors ką aš ten suprantu.. sakau tik iš asmeninės patirties kaip buvo.

Be to, jei ta tabletė kur mėnesiui mano šuniui veikė pusmetį, tai galima įsivaizduot, kiek ten 'gėrio'. Vienok, geriau turbūt tabletė, bet gyvas šuo..

Atsakyti

Beje, nusipirkau Olfen pleistrų :)  ir net naudot pradėjau :) 

Atsakyti

Dusia, ką man daryt, kad jų daugiau užsiveistų? Porą netų neskint?

Atsakyti

Dusia, ką man daryt, kad jų daugiau užsiveistų? Porą netų neskint?

Smagu , kad prigyjo. Man labai gerai dauginasi iš sėklų. Kai nužydi aš šalia nulenkiu žiedynus. Ir kitą pavasarį būna mažylių pridygę.   Aplink krūmą žemę mažyliams paruošiu taip: dedu kartoną, jį užpilu kompostu. Kartonas nugalabija garšva, nes  biški garšvyne aš pasodinusi. Kai nepamirštu  vandens užpiliu. O žiemoja po lapais. Dabar patraukiau lapus , pažiūrėjau, kad dygsta ir vėl užmečiau atgal... 

Atsakyti

Beje, nusipirkau Olfen pleistrų :)  ir net naudot pradėjau :)

Jie superiniai

Atsakyti

Matyt, mažiau vis dėlto kenkia. Antkaklis ar lašai į kraujotaką eina, bet per kepenis turbūt nepraeina. Nors ką aš ten suprantu.. sakau tik iš asmeninės patirties kaip buvo.

Be to, jei ta tabletė kur mėnesiui mano šuniui veikė pusmetį, tai galima įsivaizduot, kiek ten 'gėrio'. Vienok, geriau turbūt tabletė, bet gyvas šuo..

Fiziologiskai tai neįmanoma, kad I kraujotaką patekęs nuodas nenueitų į kepenis. Juk visas kraujas eina ir per kepenis. Manau skiriasi dozės tiesiog. Is antkaklio visada  po truputi patenka į kraują, o iš tablečių ar lašų iškart didesnė dozė. Na taip teoriškai turėtų būt 

Atsakyti

Jie superiniai

Kažkaip greit nusiklijavo.. ką ne taip padariau?

Atsakyti

Kažkaip greit nusiklijavo.. ką ne taip padariau?

Nu ten yra technika kaip juos klijuot. Galima su geru pleistru kraštus priklijuot.

Kai gerai prilipma tai cypt noris nuklijant 😂

Atsakyti