Saintlina kaip nugarytė? Pasistenk kuo mažiau vairuoti ir aplamai kuo mažiau sėdėti.Turbūt dar veikia vaistai, tai visai nieko. Prigulėsi čia.. jau mama paskambino, sąrašą vaistų pridiktavo ką reik nupirkt ir jiems atvežt. Ašaroju šian.. Latvijoj pažįstamas kolis nuo erkės numirė. Lesiaus bendraamžis, kartu parodose dalyvaudavo. Ir jau antras kolis nuo erkės per porą savaičių
Naudokit šunims Foresto antkaklį. Jau kokie 5 m kasmet nuperkam ir nei 1 erkės. O jis pas mane mažas, visada po krūmais ir po žolę laksto , seniau iki atradom tą antkaklį, būdavo ištisai erkes traukdavau.
Anidanda, netinka antkaklis gauruotiems šunims.
Anidanda, netinka antkaklis gauruotiems šunims.
Kodėl? Juk galima po gaurais segt🤔
Vaikštom pajūriu. Oras tobulas 😍
Dusia, yahoooo, meškiukai keli prigijo, gyvybę rodo!
Kodėl? Juk galima po gaurais segt🤔Jis turi liestis su oda. Be šansų pas mano šunį. Pas jį po gaurais dar pokailis tokio tankumo, kad odos nei mm nesimato, net ir labai stengiantis prisiknist. Kaip gražuuuu pajūry..
saintlina, 23 Kov 2024 - 14:00, parašė: Jis turi liestis su oda. Be šansų pas mano šunį. Pas jį po gaurais dar pokailis tokio tankumo, kad odos nei mm nesimato, net ir labai stengiantis prisiknist. Kaip gražuuuu pajūry.. Bet tas antkaklis plonas yra, kokie 7mm, vizualiai atrodo kad būtų įmanoma prie odos pakist jį 🤔
Pritariu, saintlina. Mano toli gražu ne tokia gauruota buvo, bet ir tai erkes rankiojom. Po kokio mėnesio tas antkaklis šiukšlyne atsidūrė.
Pritariu, saintlina. Mano toli gražu ne tokia gauruota buvo, bet ir tai erkes rankiojom. Po kokio mėnesio tas antkaklis šiukšlyne atsidūrė.
Būtent Foresto antkaklis?🧐
Būtent Foresto.
Patys veterinarai ilgaplaukiams šunims šių antkaklių nerekomenduoja. Trumpaplaukiams išties tai puikus dalykas.
Man pernai veterinarė vienus lašus labai rekomendavo, kai tabletes uždraudė. Tai jie bent kol kas išties veikia.