Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Saintlina kaip nugarytė?  Pasistenk kuo mažiau vairuoti ir aplamai kuo mažiau sėdėti. 
Turbūt dar veikia vaistai, tai visai nieko. Prigulėsi čia.. jau mama paskambino, sąrašą vaistų pridiktavo ką reik nupirkt ir jiems atvežt. Ašaroju šian.. Latvijoj pažįstamas kolis nuo erkės numirė. Lesiaus bendraamžis, kartu parodose dalyvaudavo. Ir jau antras kolis nuo erkės per porą savaičių  :cray:​ 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 23 kovo 2024 - 09:33

Naudokit šunims Foresto antkaklį. Jau kokie 5 m kasmet nuperkam ir nei 1 erkės. O jis pas mane mažas, visada po krūmais ir po žolę laksto , seniau iki atradom tą antkaklį, būdavo ištisai erkes traukdavau.  

Atsakyti

Anidanda, netinka antkaklis gauruotiems šunims.

Atsakyti

Anidanda, netinka antkaklis gauruotiems šunims.

Kodėl? Juk galima po gaurais segt🤔

Atsakyti

Vaikštom pajūriu. Oras tobulas 😍

Atsakyti

Dusia, yahoooo, meškiukai keli prigijo, gyvybę rodo!

Atsakyti

Kodėl? Juk galima po gaurais segt🤔
Jis turi liestis su oda. Be šansų pas mano šunį. Pas jį po gaurais dar pokailis tokio tankumo, kad odos nei mm  nesimato, net ir labai stengiantis prisiknist.   Kaip gražuuuu pajūry..  :wub:​ 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 23 kovo 2024 - 14:01

saintlina, 23 Kov 2024 - 14:00, parašė: Jis turi liestis su oda. Be šansų pas mano šunį. Pas jį po gaurais dar pokailis tokio tankumo, kad odos nei mm nesimato, net ir labai stengiantis prisiknist. Kaip gražuuuu pajūry.. :wub:
Bet tas antkaklis plonas yra, kokie 7mm, vizualiai atrodo kad būtų įmanoma prie odos pakist jį 🤔
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2024 03 23, 14:00)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Anidanda" data-cid="73140788" data-time="1711188988"> Kodėl? Juk galima po gaurais segt🤔</blockquote> Jis turi liestis su oda. Be šansų pas mano šunį. Pas jį po gaurais dar pokailis tokio tankumo, kad odos nei mm  nesimato, net ir labai stengiantis prisiknist.   Kaip gražuuuu pajūry..  wub.gif​ 

Pritariu, saintlina. Mano toli gražu ne tokia gauruota buvo, bet ir tai erkes rankiojom. Po kokio mėnesio tas antkaklis šiukšlyne atsidūrė.
Atsakyti

Pritariu, saintlina. Mano toli gražu ne tokia gauruota buvo, bet ir tai erkes rankiojom. Po kokio mėnesio tas antkaklis šiukšlyne atsidūrė.

Būtent Foresto antkaklis?🧐

Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2024 03 23, 14:28)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kavasucitrina" data-cid="73140803" data-time="1711195810"><div><p>Pritariu, saintlina. Mano toli gražu ne tokia gauruota buvo, bet ir tai erkes rankiojom. Po kokio mėnesio tas antkaklis šiukšlyne atsidūrė.</p></div></blockquote><p>Būtent Foresto antkaklis?🧐</p>

Būtent Foresto.
Atsakyti

Patys veterinarai ilgaplaukiams šunims šių antkaklių nerekomenduoja. Trumpaplaukiams išties tai puikus dalykas.

Man pernai veterinarė vienus lašus labai rekomendavo, kai  tabletes uždraudė. Tai jie bent kol kas išties veikia.

Atsakyti