Tai jau kai būsi parduotuvėje , nusipirk , susidžiovink ir turėk ...
Ingrida, granato žievė tikrai puikiai veikia.
Žalias dešreles labai mėgsta ))) bet negalima, tai retai gauna. Šiaip žoliaėdė ji, salotom pagrinde maitinasi. Mandarinus mėgsta, vynuoges.
Emocijų tikrai nerodo. Nebent kai glostai, užsimerkia ir galvą ištempia. Aiškiai patinka. Ir labai aišku, kai stresuoja.
Ingrida, granato žievė tikrai puikiai veikia.
Žalias dešreles labai mėgsta ))) bet negalima, tai retai gauna. Šiaip žoliaėdė ji, salotom pagrinde maitinasi. Mandarinus mėgsta, vynuoges.
Emocijų tikrai nerodo. Nebent kai glostai, užsimerkia ir galvą ištempia. Aiškiai patinka. Ir labai aišku, kai stresuoja.
Kokio amz jūsų iguana? Ir kiek jos apskritai gyvena? 🤔 ar paleidžiat vasarą į lauką?
Kokio amz jūsų iguana? Ir kiek jos apskritai gyvena? 🤔 ar paleidžiat vasarą į lauką?
6,5 metų. Šiaip ilgai gyvena, virš 20 metų. Bet nelaisvėj lyg trumpiau. Aišku, nuo sąlygų priklauso.
Nee, nepaleidžiam. Ji bėga iškart. Ir bėga labai greit. Ir fig rasi paskui, nes susilieja su žaluma ir neatsišaukia. Buvo mergelė vasarnamį jai padaręs kaime. Ir pabėgo iš jo. Kiek mes ieškojom... radom paskui vynuogėj vakare kai atvėso, sėdėjo sustingus. O būtų kur pas kaimyną nulindus ar į mišką - be šansų surast.
Rodė per TV kažkada moterį, kuri augina daug iguanu, ir jos vasara gyvena sode. Tupi obelų šakose ir pan. Taip romantiškai atrodė 😆. Tada galvojau kad jos tiesiog laikosi savo teritorijos, kaip vištos, nenueina niekur toli. Bet turbūt rimtai aptvertas sklypas ten, jei nepabega.
Mane radikulitas susuko to dar betrūko. Ryte šunį vedžiojau, viskas normaliai buvo. Paskui iš niekur nieko, nuo kėdės stojausi ir nebeišsitiesiau. Kas per pliatstva? guliu, pakrutėt negaliu. Diclaco išgėriau. Vakare į teatrąąąą...
Rodė per TV kažkada moterį, kuri augina daug iguanu, ir jos vasara gyvena sode. Tupi obelų šakose ir pan. Taip romantiškai atrodė 😆. Tada galvojau kad jos tiesiog laikosi savo teritorijos, kaip vištos, nenueina niekur toli. Bet turbūt rimtai aptvertas sklypas ten, jei nepabega.
Manau, kad turėtų būt aptverta. Ir tai jei norėtų, gi laisvai perliptų. Bet gal kai į obelį įlipa, nebėr reikalo kažkur dar eit?
Žinau tą moterį, ji visokias niekam nereikalingas iguanas surenka. Tikrai siužetuose atrodo labai ramios.
Mane radikulitas susuko to dar betrūko. Ryte šunį vedžiojau, viskas normaliai buvo. Paskui iš niekur nieko, nuo kėdės stojausi ir nebeišsitiesiau. Kas per pliatstva? guliu, pakrutėt negaliu. Diclaco išgėriau. Vakare į teatrąąąą...
Pleistro nenori pabandyt užsiklijuot?
Pleistro nenori pabandyt užsiklijuot?
Neturiu. O kokio reik?
Olfen ampulių yra namie. Tinka?
Kuri vieta? Juosmuo ?
Visi pratimai atpalaiduojantys ir tempiantys. Žuvytė, vėžlys ...
Aš liesdavausi Diclacą ir vitaminą B , nes gerti dėl jautraus skrandžio nelabai galiu.
Neturiu. O kokio reik?
Olfen ampulių yra namie. Tinka?
Saintlina, Olfenas - ampulės diklofenakas su lidokainu, tinka. Pleistras lokaliai veiks tą vietą, kur skauda - man patinka labiau.
Pipirinis, gerina kraujotaką toje vietoje, taip pat gerai.
Jei kartojasi, gerai dar B grupė.